• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Vietnam & Kambodsja langs Mekong-elven

 • Rundreise
 • 16 netter
 • Vietnam, Kambodsja
pris fra kr 14 539
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Allerede bestilt 5 ganger

Se Vietnam og Kambodsja med cruise på Mekong-elven! 14 netter med frokost, 4 utflukter, all transport, fly til Ho Chi Minh og retur fra Siem Reap.

Oppdag Vietnam og Kambodsja langs landenes vakre Mekong-elv, se litt av verdens vakreste natur, nyt det avslappede øylivet og mett alle sanser med historiske templer og kongelige palasser, gatemat og ferske deilkatesser! La deg rive med av den sørøstasiatiske kulturen, den dramatiske historien og den mangfoldige arkitekturen på et vidunderlig eventyr i Asia!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 netter i Ho Chi Minh City
 • 2 netter i Can Tho
 • 1 natt i Chau Doc
 • 2 netter i Phnom Penh
 • 1 natt i Koh Trong
 • 1 natt i Kratie
 • 4 netter i Siem Reap
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Norge: til Ho Chi Minh og retur fra Siem Reap
 • Utflukt til Mekong-elvens Delta på dag 4
 • Utflukt til Cai Rangs flytende marked på dag 5
 • Sykling på Koh Trong Island på dag 9
 • Guidet omvisning på Angkor Wat tempelet på dag 12
 • All transport
En unik reise i Vietnam og Kambodsja

Opplev de asiatiske skjønnhetene Vietnam og Kambodsja! Du starter i Ho Chi Minh som setter standarden for byene du kommer til å besøke på reisen. Her sover du i 3 netter før du fortsetter til den sjarmerende byen Can Tho og det flytende markedet i 2 netter. Du har 1 natt i Chau Doc ved grensen av Kambodsja, før du krysser grensen fra Vietnam på dag 7. Phnom Penh utforsker du i 2 netter før et lite øyparadis venter deg, Koh Trong, i 1 natt. I denne lille byen Kratie, overnatter du i 1 natt før Siem Reap, byen med et av turens høydepunkter, det historiske tempelet Angkor Wat, venter på deg for 4 netter.

Reiserute

Dag 1 - 3: Ho Chi Minh City

Ditt asiatiske eventyr starter med en gang du lander i Ho Chi Minh City! En sjåfør møter deg allerede på flyplassen, og tar deg med til ditt første hotell. Avhengig av når flyet ditt lander, har du mulighet til å utforske denne hektiske byen med en gang. Smak deilige delikatesser fra gateboder o… Les mer

Liberty Hotel Saigon Parkview  eller lignende

Dag 4 & 5: Can Tho

På dag 4 blir du hentet på hotellet ca. kl. 08:00 og reiser til byen Can Tho. Reisen til Can Tho tar ca. 4 timer, men allerede på veien dit kan du beundre Mekong-elvens naturkrefter. Du reiser også innom byen My Tho, så hold kameraet klart!

På dag 5 begynner du med det flytende markedet… Les mer

Saigon Cantho Hotel  eller lignende

Dag 6: Chau Doc

Reisen til Chau Doc starter ikke før kl. 11:30 på dag 6. Velg deg et vindusete hvis du kan, for utsikten dit er praktfull. Når du ankommer lar du bagasjen være igjen på rommet, og vandrer ut i den sjarmerende småbyen Chau Doc, som ligger rett ved grensen til Kambodsja. Ta føttene fatt og vandre … Les mer

Chau Pho Hotel  eller lignende

Dag 7 & 8: Phnom Penh

Reisen til Phnom Penh starter allerede ca. kl. 07:00 på dag 7, når du blir hentet på hotellet. Første delen av turen gjøres ved en tur i båt, før du setter deg i en båt som tar deg videre på reisen, som tar ca. 4 timer. Vel fremme i byen, som er Kambodsjas hovedstad, sjekker du inn på hotellet, … Les mer

Cardamom Hotel And Apartment  eller lignende

Dag 9: Koh Trong

Etter frokost reiser du til Kratie med lokalbuss ca. kl. 07:00. Turen går videre til Kratie-fergen til øya Koh Trong, hvor du kan oppleve det autentiske kambodsjanske dagliglivet. Øyas rolige atmosfære er en velkommen kontrast til det hektiske bylivet, og her kan du slappe helt av. Kl. 17:00 sta… Les mer

Koh Trong Community Home Stay II  eller lignende

Dag 10: Kratie

Etter frokost kl. 08:00 går reisen videre igjen, med fergen til Kratie. Den lille byen sjarmerer sine besøkende med med vakker elveutsikt og avslappet atmosfære. Her kan du tilbringe en avslappende dag og beundre synet av den store Mekong-elven. Hvis du er heldig kan du også få øye på Irrawaddy-… Les mer

Mekong Dolphin Hotel  eller lignende

Dag 11 - 15: Siem Reap

Turen til Siem Reap starter fra hotellet kl. 07:00 i en minibuss. Turen tar ca. 9 timer, men igjen er det nok av vakker utsikt på veien. Etter ankomst på hotellet, kan du hvile ut på rommet eller hoppe rett ut i det hektiske folkelivet, som går i ett fra morgen til kveld. Byen er også stedet for… Les mer

Claremont Angkor Hotel  eller lignende
Valgrfrie utflukter

Alle ekstra utflukter starter kl 08.00 og varer i ca 8 timer, bortsett fra en tur til Tonle Sap Lake, som varer i ca 4 timer. Utflukter inkluderer transport, men ingen lunsj.

 • Cao Dai Tempelet og Cu Chin Tunnelene (Dag 2)
 • Bytur i Kratie (dag 10)
 • Bytur i Ho Chi Minh-byen (Dag 3)
 • Bytur i Phnom Penh (dag 8)
 • Guidet tur i Siem Reap (Dag 13)
 • Utflukt til Tonle Sap (Dag 14)
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
 • Visumavgifter
 • Ekskludert utgifter
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

kr 2 577 på hotellprisen

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 12 og 1 barn opptil 2 per rom

Barnerabatt

Med 2 fullt betalende voksne:
Barn 0-2 år gratis per opphold
Barn 3-12 år: 75% rabatt per opphold

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

Hotellet tilbyr enten gratis eller WiFi mot avgift.

Pass - og visuminformasjon

For reiser under 15 dager, trenger du ikke visum til Vietnam. I Kambodsja betaler du ca. 30 USD (ta med deg USD på reisen) for visum på ankomst. Den reisende er personlig ansvarlig for å innhente all nødvendig tilleggsinformasjon fra de relevante myndighetene, og for å vurdere i god tid før avreise om den informasjonen som ble innhentet tidligere har endret seg. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler.

Helse- og vaksineinformasjon

Vennligst sjekk Folkehelseinstituttets hjemmeside for informasjon om vaksiner. https://www.fhi.no/sv/vaksine/reisevaksiner/

Reisegruppe

I denne pakkereisen er det ikke et minimum eller maksimum antall reisende. Det vil si at det er mulighet for at du kommer til å reise alene, dersom du har bestilt reise for en person. Utflukter nevnt i programmet vil finne sted uansett hvor mange deltakere det er på reisen.

Forbehold om endringer

Vi tar forbehold om endring av reiserute og reisens forløp grunnet uforutsette hendelser utenfor vår kontroll.

Vær og temperaturer

Både Kambodsja og Vietnam har et tropisk klima fra 25-35 grader. Regnsesongen er fra mai til september.

Valuta og betaling

I Vietnam brukes Dong (VND). Du kan ta ut penger i minibank de fleste byer eller turiststeder.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Liknende hoteller

I tilfelle de nevnte hoteller ikke er tilgjengelig, vil dere bo i liknende hoteller i samme område. Hotellet vil være av samme standard eller høyere enn det hotellet som er beskrevet i tilbudet ditt. Dere mottar informasjon om det endelige hotellet med reisedokumentene dine, senest innen 5 dager før avreise.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret