• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Vietnam & Kambodsja langs Mekong-elven

 • Rundreise
 • 16 netter
 • Vietnam, Kambodsja
pris fra kr 14 399
 • per person fra
 • basert på 2 personer

Se Vietnam og Kambodsja med cruise på Mekong-elven! 14 netter med frokost, 4 utflukter, all transport, fly til Ho Chi Minh og retur fra Siem Reap.

Oppdag Vietnam og Kambodsja langs landenes vakre Mekong-elv, se litt av verdens vakreste natur, nyt det avslappede øylivet og mett alle sanser med historiske templer og kongelige palasser, gatemat og ferske deilkatesser! La deg rive med av den sørøstasiatiske kulturen, den dramatiske historien og den mangfoldige arkitekturen på et vidunderlig eventyr i Asia!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 netter i Ho Chi Minh City
 • 2 netter i Can Tho
 • 1 natt i Chau Doc
 • 2 netter i Phnom Penh
 • 1 natt i Koh Trong
 • 1 natt i Kratie
 • 4 netter i Siem Reap
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Norge: til Ho Chi Minh og retur fra Siem Reap
 • Utflukt til Mekong-elvens Delta på dag 4
 • Utflukt til Cai Rangs flytende marked på dag 5
 • Sykling på Koh Trong Island på dag 9
 • Guidet omvisning på Angkor Wat tempelet på dag 12
 • All transport
En unik reise i Vietnam og Kambodsja

Opplev de asiatiske skjønnhetene Vietnam og Kambodsja! Du starter i Ho Chi Minh som setter standarden for byene du kommer til å besøke på reisen. Her sover du i 3 netter før du fortsetter til den sjarmerende byen Can Tho og det flytende markedet i 2 netter. Du har 1 natt i Chau Doc ved grensen av Kambodsja, før du krysser grensen fra Vietnam på dag 7. Phnom Penh utforsker du i 2 netter før et lite øyparadis venter deg, Koh Trong, i 1 natt. I denne lille byen Kratie, overnatter du i 1 natt før Siem Reap, byen med et av turens høydepunkter, det historiske tempelet Angkor Wat, venter på deg for 4 netter.

 1. Dag 1 - 3: Ho Chi Minh City

  Ditt asiatiske eventyr starter med en gang du lander i Ho Chi Minh City! En sjåfør møter deg allerede på flyplassen, og tar deg med til ditt første hotell. Avhengig av når flyet ditt lander, har du mulighet til å utforske denne hektiske byen med en gang. Smak deilige delikatesser fra gateboder og ta deg frem i det viltre bybildet. Byen er en unik blanding av skyskrapere og kolonial arkitektur. La deg forundre av de mange kontrastene på en gåtur og besøk byens største marked, Ben Thanh Market. Du kan også velge til en utflukt som tar deg til de spennende Cao Dais templer og Cu Chin tunnelene (se pris på bestillingssiden). På dag 4 fortsetter reisen videre til Can Tho.

  Liberty Hotel Saigon Parkview

  Liberty Hotel Saigon Parkview eller lignende

  • Hotel
  • Ho Chi Minh-byen, Vietnam
  Liberty Hotel Saigon Parkview

  Liberty Park View ligger i hjertet av Ho Chi Minh City, i nærheten av Ben Thanh-markedet. Her finner du en utsikt over Saigon-elven og et flott svømmebasseng på taket. Liker du å trene kan du benytte deg av treningssenteret eller unne deg en avslappende massasje eller spabehandling (mot en avgift) etter en travel dag i byen. Ben Thanh-markedet ligger 600 meter unna, og 15-20 minutters gange unna vil du finne Operaen og Notre Dame-katedralen i Saigon.
  På alle rom har du aircondition, flatskjerm-TV, skrivebord, telefon, pult, minibar og et eget bad med dusj og toalettartikler.

  Les mer
 2. Dag 4 & 5: Can Tho

  På dag 4 blir du hentet på hotellet ca. kl. 08:00 og reiser til byen Can Tho. Reisen til Can Tho tar ca. 4 timer, men allerede på veien dit kan du beundre Mekong-elvens naturkrefter. Du reiser også innom byen My Tho, så hold kameraet klart!

  På dag 5 begynner du med det flytende markedet Cai Rangi ved Can Tho. Du blir hentet fra hotellet ca. kl. 07:00 sånn at du kan se folkelivet allerede fra tidlig om morgenen når byen og markedet åpner. Markedet er livlig fra start til slutt, og bugner over av fersk frukt, grønnsaker og tradisjonelle delikatesser. Nyt atmosfæren her før du drar tilbake til Can Tho. Gå en liten tur i byen, pirr smaksløkene med lokale delikatesser, og hvil deg godt så du er klar for den neste dagen i Chau Doc.

  Liberty Hotel Saigon Parkview -> Saigon Cantho Hotel 165.6 km

  Saigon Cantho Hotel

  Saigon Can Tho Hotel eller lignende

  • Hotel
  • Can Tho, Vietnam
  Saigon Cantho Hotel

  Hotellet ligger bare 250 meter fra Can Tho Market og Can Tho River, Saigon Can Tho Hotel har aircondition og moderne rom med gratis Wi-Fi. Hotellet har egen restaurant og bar, et treningssenter og 24-timers resepsjon.
  Hotellet ligger i tillegg bare 200 meter fra Ninh Kieu Pier og 300 meter fra Can Tho Musuem. Det vakre flytende markedet Cai Rang ligger 7 km unna.
  Alle rommene er utstyrt med en flatskjerm-TV, minibar og sittegruppe. Privat bad med dusj og hårføner.

  Les mer
 3. Dag 6: Chau Doc

  Reisen til Chau Doc starter ikke før kl. 11:30 på dag 6. Velg deg et vindusete hvis du kan, for utsikten dit er praktfull. Når du ankommer lar du bagasjen være igjen på rommet, og vandrer ut i den sjarmerende småbyen Chau Doc, som ligger rett ved grensen til Kambodsja. Ta føttene fatt og vandre til det lokale matmarkedet, besøk vakre templer, kjøp de siste vietnamesiske souvenirene dine, før du reiser videre over grensen til Kambodsja dagen etter.

  Saigon Cantho Hotel -> Chau Pho Hotel 117.6 km

  Room3

  Chau Pho Hotel eller lignende

  • Hotel
  • Thành phố Châu Đốc, Vietnam
  Room3

  Det koselige hotellet ligger kun 500 meter fra Chau Doc markedet. Hotellets restaurant serverer både lokale og vestlige retter. Hotellet har også en døgnåpen resepsjon og en bar. De komfortable dobbeltrommene har aircondition, minibar og te- og kaffefasiliteter.

  Les mer
 4. Dag 7 & 8: Phnom Penh

  Reisen til Phnom Penh starter allerede ca. kl. 07:00 på dag 7, når du blir hentet på hotellet. Første delen av turen gjøres ved en tur i båt, før du setter deg i en båt som tar deg videre på reisen, som tar ca. 4 timer. Vel fremme i byen, som er Kambodsjas hovedstad, sjekker du inn på hotellet, før eventyret i dette spennende landet kan begynne! Phnom Penh er en moderne og livlig by hvor du bruker alle sanser på oppdagelsesferden din. Deilig mat finner du på hvert gatehjørne, og når magen er god og mett, beundrer du det ekstraordinære kongelige palasset og sølvpagodaen, som har fått navnet sitt etter det sølvdekkede gulvet. I tillegg er det en Emerald-Buddha, glass og gull- Buddhaer.

  Skulle du ønske å få med deg alle av byens severdigheter med guide på en valgfri utflukt, begynner denne kl. 08:00 på dag 8 (se pris på bestillingssiden).

  Chau Pho Hotel -> Cardamom Hotel And Apartment 109.1 km

  Room

  Cardamom Hotel And Apartment eller lignende

  • Hotel
  • Phnom Penh, Kambodsja
  Room

  Hotellet ligger i hjertet av Phnom Penh, 1 km fra Phnom Penh’s Central Market. Rommene har aircondition , gratis Wi-Fi, TV, minibar og eget bad med hårføner. På hotellet er det til og med en veldig populær restaurant og en bar.

  Les mer
 5. Dag 9: Koh Trong

  Etter frokost reiser du til Kratie med lokalbuss ca. kl. 07:00. Turen går videre til Kratie-fergen til øya Koh Trong, hvor du kan oppleve det autentiske kambodsjanske dagliglivet. Øyas rolige atmosfære er en velkommen kontrast til det hektiske bylivet, og her kan du slappe helt av. Kl. 17:00 starter en guidet omvisning på øya med sykkel rundt den frodige øya. På dag 10 reiser du tilbake til Kratie.

  Cardamom Hotel And Apartment -> Koh Trong Community Home Stay II

  Room

  Koh Trong Community Home Stay eller lignende

  • Hotel
  • Krong Kracheh, Kambodsja
  Room

  På Koh Trong Island, bor du på et lokalt gjestehus, som gir deg en mulighet for å oppleve
  kambodsjansk og den lokale atmosfære på sitt beste. Vennligst merk at et home stay er av dårligere kvalitet enn en hotell.

  Les mer
 6. Dag 10: Kratie

  Etter frokost kl. 08:00 går reisen videre igjen, med fergen til Kratie. Den lille byen sjarmerer sine besøkende med med vakker elveutsikt og avslappet atmosfære. Her kan du tilbringe en avslappende dag og beundre synet av den store Mekong-elven. Hvis du er heldig kan du også få øye på Irrawaddy-delfinene i ferskvannet. Gå deretter til sentrum og nyt folkelivet fra en parkbenk eller fortausrestaurant.

  Hvis du ønsker en guidet utflukt i Kratie, kan du velge til en utflukt (se pris på bestillingssiden). Du starter turen ca. kl. 08:00 og blir tatt med rundt i byen i ca. 8 timer.

  Koh Trong Community Home Stay II -> Mekong Dolphin Hotel

  Mekong Dolphin Hotel

  Mekong Dolphin Hotel eller lignende

  • Hotel
  • Krong Kracheh, Kambodsja
  Mekong Dolphin Hotel

  Mekong Dolphin Hotel ligger i Kratie by, og moderne hotellet tilbyr nydelig utsikt over elven. Hotellet har romservice, treningsstudio og sauna. De hjemmekoselige rommene har to enkeltsenger, en flatskjerm-TV, aircondition, te- og kaffefasiliteter, en minibar, telefon, hårføner og gratis WiFi.

  Les mer
 7. Dag 11 - 15: Siem Reap

  Turen til Siem Reap starter fra hotellet kl. 07:00 i en minibuss. Turen tar ca. 9 timer, men igjen er det nok av vakker utsikt på veien. Etter ankomst på hotellet, kan du hvile ut på rommet eller hoppe rett ut i det hektiske folkelivet, som går i ett fra morgen til kveld. Byen er også stedet for tempelet Angkor Wat, hvor du blir tatt med på dag 12. Du hentes på hotellet kl. 08:00 og tas med til tempelet som ble bygget under Khemeri emperiet. Det vakre tempelet kan du se på i dagevis, og forteller en historie på tusenvis av år.

  På dag 13 kan du se den sjarmerende byen på en guidet omvisning til hele byens severdigheter (se pris på bestillingssiden). Vil du ha en rolig dag, kan du reise på en valgfri utflukt til Tonle Sap Lake.

  Nyt den siste kvelden med kambodsjansk mat og kos deg i byens hyggelige atmosfære. På dag 15 går turen hjem til Norge med et kamera full av minner!

  Rooftop terrace

  Hotel Claremont Angkor Siem Reap eller lignende

  • Hotel
  • Siem Reap, Kambodsja
  Rooftop terrace

  I en stille gate i Siem Reap ligger dette rolige hotellet med en hage, et utendørs svømmebasseng, en bar, en restaurant, døgnåpen resepsjon og gratis WiFi. De komfortable dobbeltrommene er utstyrt med aircondition, flatskjerm-TV, en safe, te- og kaffefasiliteter, en minibar og en hårføner.

  Les mer
Valgrfrie utflukter

Alle ekstra utflukter starter kl 08.00 og varer i ca 8 timer, bortsett fra en tur til Tonle Sap Lake, som varer i ca 4 timer. Utflukter inkluderer transport, men ingen lunsj.

 • Cao Dai Tempelet og Cu Chin Tunnelene (Dag 2)
 • Bytur i Kratie (dag 10)
 • Bytur i Ho Chi Minh-byen (Dag 3)
 • Bytur i Phnom Penh (dag 8)
 • Guidet tur i Siem Reap (Dag 13)
 • Utflukt til Tonle Sap (Dag 14)
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
 • Visumavgifter
 • Ekskludert utgifter
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

kr 2 389 på hotellprisen

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 12 og 1 barn opptil 2 per rom

Barnerabatt

Med 2 fullt betalende voksne:
Barn 0-2 år gratis per opphold
Barn 3-12 år: 75% rabatt per opphold

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

Hotellet tilbyr enten gratis eller WiFi mot avgift.

Pass - og visuminformasjon

For reiser under 15 dager, trenger du ikke visum til Vietnam. I Kambodsja betaler du ca. 30 USD (ta med deg USD på reisen) for visum på ankomst. Den reisende er personlig ansvarlig for å innhente all nødvendig tilleggsinformasjon fra de relevante myndighetene, og for å vurdere i god tid før avreise om den informasjonen som ble innhentet tidligere har endret seg. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler.

Helse- og vaksineinformasjon

Vennligst sjekk Folkehelseinstituttets hjemmeside for informasjon om vaksiner. https://www.fhi.no/sv/vaksine/reisevaksiner/

Reisegruppe

I denne pakkereisen er det ikke et minimum eller maksimum antall reisende. Det vil si at det er mulighet for at du kommer til å reise alene, dersom du har bestilt reise for en person. Utflukter nevnt i programmet vil finne sted uansett hvor mange deltakere det er på reisen.

Forbehold om endringer

Vi tar forbehold om endring av reiserute og reisens forløp grunnet uforutsette hendelser utenfor vår kontroll.

Vær og temperaturer

Både Kambodsja og Vietnam har et tropisk klima fra 25-35 grader. Regnsesongen er fra mai til september.

Valuta og betaling

I Vietnam brukes Dong (VND). Du kan ta ut penger i minibank de fleste byer eller turiststeder.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret