Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Overnatting inkludert

Luksuscruise fra Singapore til Beijing

 • Cruise
pris fra kr 23 609
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Oppdag Asia på et luksuriøst cruise: 12 netter på cruiset med helpensjon, 2 netter i Singapore, 2 netter i Beijing og fly t/r.

Reis på et eventyrlig cruise til noen av Asias vakreste steder! Stig ombord på det luksuriøse cruiset Ovation of the seas, med underholdning ombord, svømmebasseng på taket og nydelige solnedganger over klart, blått hav. La deg rive med av den fasjonable metropolen Singapore, forundre deg over fargerike Vietnam, oppdag livlige Hong Kongs tradisjoner og den særegne kulturen i Sør-Korea. Gå ikke glipp av denne sjansen, kun 1 ledig dato igjen 11. April!

Tilbudet inkluderer:
 • Kun 1 ledig dato igjen 11. April!
 • 12 netter i lugar med balkong på Royal Caribbean Ovation of the Seas cruiseskip
 • 2 netter på et 4 *-hotell med frokost i Singapore
 • 2 netter på et 4 *-hotell med frokost i Beijing
 • Fly fra Oslo til Singapore og returfly fra Beijing til Oslo (merk at du må velge Oslo som tilvalg nederst i bestillingen da Stockholm kommer opp som førstevalg.)
 • Helpensjon på cruiset (frokost, lunsj, middag)
 • Deltakelse i skipets underholdningsprogram
 • Fri bruk av skipets fasiliteter
 • Alle skatter og avgifter
Reis fra Singapore til Beijing på cruise

Opplev den sør-asiatiske magien fra et luksuscruise! Første stopp er den rolige og sofistikerte metropolen Singapore hvor du kan tilbringe noen timer på en gyllen strand på den falske øya Sentosa og beundre utsikten over byens glitrende lys fra Marina Bay Sands fasjonable bar. På tredje dagen av reisen din stiger du ombord Ovation of the Seas. På 13 dager kommer du til å stoppe innom Ho Chi Minh og Chan May i Vietnam, Hong Kong, Sør-Korea, før du tilbringer de siste nettene i Beijing. Se en generell reisebeskrivelse under.

Ovation of the Seas

 • Cruiseskip
 • Singapore, Singapore
Lobby

Turen går mot øst! På dekket av Ovation of the Seas, kan du beundre en spektakulær utsikt, skjemme deg bort med det luksuriøse skipets fasiliteter og prøve nye aktiviteter. Nyt skipets tilbud av unike kulinariske opplevelser, og prøv klatring, surfing eller dansing, for å nevne noen. Jamie Oliver's Jamie's Italian restaurant finner du også på skipet. Her finner du shopping, spill, du kan sole deg, slappe av og se imponerende underholdning. Du finner også et utendørs teater, flere svømmebassenger, solarium og et sportsfelt. Eksepsjonelle utsikt såvel som overraskelser på dekket.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +5
Les mer
Balkonghytt

Lugar med balkong

2 personer | Cruiseskip lugar

Unn deg en lugar med en privat balkong med utsikt over havet. På balkongen kan du beundre havet og kystlinjene og nyte ferien din i fred. Balkongen er utstyrt med en luksuriøs dobbeltseng eller to tvillingsenger, en seng og et sminkebord. Det er også en TV, en safe, en minibar og et bad med en dusj og hårføner.

Reiseruten din

Under finner du reiseruten og avreisedato. Vennligst merk at kalenderen daterer tilbake 3 dager før skipets avreisedato på grunn av tidsforskjellen og hotellet. Du tilbringer de første to nettene på et 4*-hotell i Singapore og de to siste nettene på et 4*-hotell i Beijing.

Cruise fra Singapore til Beijing. Cruise har kun én avreisedato 14. april i 2018.

Dag 1-2: Ankomst til Singapore, to netter på hotell i Singapore.
Dag 3: Ankomst til havnen, cruise med avreise ca. kl. 18.00.
Dag 4: På havet
Dag 5: Ankomst til Ho Chi Minh City, Vietnam, rundt kl 7:00. Avreise kl. 21.00.
Dag 6: På havet
Dag 7: Ankomst til Chan May, Vietnam, rundt kl 7:00. Avreise kl. 18
Dag 8: På havet
Dag 9: Ankomst til Hong Kong, rundt kl. 7:00.
Dag 10: Avreise fra Hong Kong rundt kl. 14:00.
Dag 11: På havet
Dag 12: På havet
Dag 13: Ankomst til Incheon, Sør-Korea, rundt kl. 09:00 Avreise ca. kl. 21:00.
Dag 14: På havet
Dag 15: Ankomst til Tianjin, Kina, rundt kl 07:00.
Dag 16-18: To netter i Beijing.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Minst 2 personer på denne reisen.

Romkapasitet

Min 2 personer og maks 2 personer per rom

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Internett

WiFi er tilgjengelig mot betaling.

Reisedokumenter

Vennligst merk at våre partnere bestiller din flyvning og sender deg reisedokumentene ca. 1 uke før reisen. Derfor er ikke data tilgjengelig før reisedokumentene er sendt på vegne av vår partner.

Hoteller

Du får beskjed om hvilke hoteller du skal bo på i god tid før avreise.

Forbehold om endringer

Vi tar forbehold om endring av reiserute og reisens forløp grunnet uforutsette hendelser utenfor vår kontroll.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Obligatorisk tips

Reisen må inkludere et kredittkort, hvorav € 8,00 belastes per dag per passasjer.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Royal Caribbeans nettside

Etter at du har booket reisen, blir du sendt Royal Caribbean nettside, hvor du kan utforske skipets fasiliteter, bestille utflukter og gjøre bordreservasjoner til restauranter som ikke er inkludert i helpensjonen.

Måltider

Cruiset har helpensjon som dekker frokost, lunsj, middag og drikke til maten. Drikke inkluderer vann, iste, brus, kaffe og te. Alkoholisk drikke og enkelte kullsyreholdige drikker koster ekstra.

Ditt 4*-stjerners hotell inkl. frokost.

Helpensjon serveres enten i skipets hovedrestaurant eller i Windjammer restauranten. Det er også restauranter der du kan nyte måltider mot en ekstra avgift. For disse restaurantene, kan du gjøre bordreservasjon på Royal Caribbean nettside. Du kan finne all informasjonen om helpensjon ved restauranten på siden eller lese dem på Royal Caribbeans nettside.

Helse- og vaksineinformasjon

Vennligst sjekk Folkehelseinstituttets hjemmeside for informasjon om vaksiner. https://www.fhi.no/sv/vaksine/reisevaksiner/

Visum-og passinformasjon

Du trenger ikke visum til Singapore, Vietnam eller Hong Kong, men til Kina må du arrangere visum i god tid på forhånd. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for mer informasjon.

Valg av flyplass

Merk at du må gjøre et aktivt valg nederst på bestillingssiden for å velge Oslo. Den første flyplassen er Stockholm, og dersom du ikke foretar et valg kan du komme til å få flybilletter fra Stockholm.

Skulle du ønske hjelp til å bestille denne turen vennligst kontakt vår kundeservice.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret