• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Oppdag en harmonisk verden i Nepal

 • Rundreise
 • 14 netter
 • Nepal
pris fra kr 21 989
 • per person fra
 • basert på 2 personer

Kombiner en eventyrlig reise med yoga i Nepal! 12 netter med frokost, diverse utflukter, transport og fly t/r Kathmandu fra 5 flyplasser i Norge. Pris er p.p. i rom for 2.

Avdekk Nepals hemmeligheter blant verdens høyeste fjell i Himalaya! Oppdag Buddhas fødested, utallige hellige templer og landskaper som tar pusten fra deg. Nepal er det ideelle stedet for et spirituelt eventyr, og på denne reisen starter hver morgen med yoga, slik at energien er på topp når du begir deg ut i naturidylliske omgivelser, opplever spennende kultur og fargerike tradisjoner utenom det vanlige. Nyt den nepalske gjestfriheten og mange lattermilde øyeblikk. La Nepal inspirere deg og ta deg til nye høyder på en vakker yogareise i unike Nepal!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 netter på Yatri Suites & Spa i Kathmandu med frokost
 • 2 netter på Nepal Yoga Academy i Telkot med helpensjon
 • 1 natt på Hotel Old Inn i Bandipur med frokost
 • 2 netter på Sayka Guest House i Lumbini med helpensjon
 • 2 netter på Hotel Crystal Palace i Pokhara med frokost
 • 2 netter på Himalayan International Yoga Academy i Kathmandu med helpensjon
 • Byomvisning på Kathmandu (dag 2, hel dag)
 • Byomvisning på Patan en Bhaktapur (dag 3, hel dag)
 • Byomvisning på Lumbini (dag 7, hel dag)
 • Byomvisning på Pokhara (dag 9, hel dag)
 • 2x yogaprogram (dag 4 og 11 hele dagen)
 • Fly t/r Kathmandu fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim eller Ålesund
 • All transport
Ytterligere tilvalg
 • Fly fra Pokhara til Kathmandu i stedet for buss på dag 10
 • Matlagingskurs
En vakker yoga-reise

Vi gir deg en yogareise som pleier kropp og sjel i ubeskrivelig vakre omgivelser i Nepals majestetiske fjellandskap. Gjør yoga hver morgen, lær filosofi, mediter og finn harmoni i Nepals rolige atmosfære og natur. Yoga som ble videreført til oss fra indiske og tibetanske yogier, og er flere tusen år gammelt. Det er en måte å komme i kontakt med deg selv og kroppen din, og bygge styrke, både fysisk og psykisk. Denne reisen er for deg som vil utfordre deg selv i nye omgivelser, oppdage en helt ny kultur, bli kjent med gjestfrie nepalesere og se landskap og natur som er så vakre at de tar pusten fra deg! Vi har også enkeltrom på denne reisen, så dette er også den perfekte turen for deg som vil reise alene.

 1. Dag 1 & 2: Kathmandu

  Du ankommer hovedstaden i Nepal, Kathmandu og blir tatt med til reisens første hotell. Avhengig av når du ankommer med flyet kan du allerede utforske denne spennende byen på egen hånd den første dagen. Bli kjent med alle fargene, nye dufter og gjestfrie nepalesere uten å stresse fra severdighet til severdighet, for på dag 2 er det duket for en guidet byomvisning der du ser alle de største severdighetene. Før omvisningen kl. 8:00 lader du opp batteriene for resten av dagen med en halvtimes yogatime på taket eller i lobbyen. Din yogaguide forklarer hva som ligger foran deg på denne reisen. Kl. 9:00 er en frokost på planen, og kl. 9:30 går turen til Monkey Temple (Swayambhu), et av landets viktigste buddhistiske templer. Etter 350 trinn klatrer du til toppen hvor du har en nydelig utsikt. Tempelet står på UNESCOs verdensarvliste og har navnet sitt etter de mange apene som samler seg for de besøkende.

  Følgende på programmet står et annet UNESCO-fenomen på planen: Durbar-torget. Dette torget er den mest populære severdigheten i byen på grunn av de mange templene og relikviene du kan beundre her. Du har 2 timer til å danne deg et inntrykk av torget og alle dets interessante severdigheter. Deretter går turen videre til Buddha Statuen, hvor du først har tid til en lunsj (lunsj er ikke inkludert i prisen). Den gigantiske Buddha Statuen er det mest populære pilgrimsstedet for buddhister i Nepal. De fargerrike tårnene med de mystiske øyene er fascinerende å se! Til slutt på denne turen tas du med til det siste tempelet: Pashupatinathtempelet. Her finner kremasjoner sted utendørs. Kl. 17:30 blir du igjen satt av ved hotellet ditt og kan på eget initiativ gå på søken etter din favorittrestaurant for et ekte, nepalsk måltid. Under omvisningen er utflukt med guide, transport og inngangsbilletter inkludert.

  Room

  Yatri Suites & Spa

  • Hotel
  • Katmandu, Nepal
  Room

  Hotellet ligger i det hektiske Thameldistriktet ca, 2 km fra Durbar-torget og ca. 300 meter fra Garden of Dreams. Her har du tilgang på en bar, restaurant og gratis Wi-Fi, samt døgnåpen resepsjon og sauna (mot avgift). Sykkelleie er også mulig. Du bor i et dobbeltrom deluxe som er utrustet med aircondition, flatskjerm-TV og privat bad med morgenkåpe, tøfler og toalettprodukter.

  Les mer
 2. Dag 3 & 4: Patan, Bhaktapur og Telkot

  På dag 3 er det på tide med den foreløpig siste yogatimen i Kathmandu som varer fra kl. 7:30 til 8:00. Kl. 9:00 er det på tide med en frokost før reisen tar deg videre til Patan kl. 9:30. I Patan, en by full av templer og vakre bilder, viser guiden din deg til byens høydepunkter, før du nyter dagens lunsj (ikke inkludert i prisen). Kl. 13:00 forlater du Patan og reiser videre til Bhaktapur hvor guiden din tar deg med på en 2 timers utflukt til en by som kunne vært et friluftsmuseum i seg selv. Ca. kl. 15:00 setter du deg i bilen som tar deg til et yogasenter i Telkot, hvor du ankommer ca. kl. 18:30. Den inkluderte middagen står klar og venter på deg her.

  Som seg hør og bør på et yogasenter, er dag 4 dedikert til yoga! Før frokost starter allerede en time yoga. Etter frokost er en time avslapping planlagt i hagen, etterfulgt av en deilig pause i den ayurvediske saunaen. Kl. 13:00 nyter du lunsj (inkludert), mens du forbereder deg til ettermiddagens filosofikurs. Etter kurset, som varer i ca. 1 times tid, har du en time fri. Før du vet ordet av det er det på tide med en ny yogatime, med tilhørende meditasjon. Kl. 18:00 tar du plass ved middagsbordet (inkludert).

  Exterior

  Nepal Yoga Academy

  • Hotel
  • Changunarayan, Nepal
  Exterior

  Dette komplekset består av diverse bygninger, som yogastudioerm hotellrom, meditasjonsrom, velværefasiliteter og mye mer. Det ligger på en fjelltopp, som også legger til retter for en nydelig utsikt. Restauranten serverer Asiatisk-inspirerte måltider, med biologiske, vegetariske eller veganske råvarer. Rommene har komfortable senger og et bad med vestlig standard. Fra rommene har du utsikt over fine Sanku Valley.

  Les mer
 3. Dag 5: Bandipur

  På dag 5 er det på tide å reise videre. Etter en deilig time med yoga og en god frokost reiser du til Bandipur, en nokså lang tur. Din transport er kl. 10:30 ankommer du ditt endelige reisemål ca. kl 17:30. Underveis er det et stopp for lunsj (ikke inkludert), så du kan strekke på beina. En så lang busstur høres kanskje i lengste laget ut, men tenk på det nepalske landskapet du får med deg på veien! Fjellandskapet, gårdene, samt unik flora og fauna sørger for en minneverdig reise. Om kvelden sjekker du inn ved hotellet og går på skattejakt blant stedets spisesteder.

  Patio

  The Old Inn Bandipur

  • Hotel
  • Bandipur, Nepal
  Patio

  Den typiske nepalske landsbyen Bandipur ønsker turister velkommen med åpne armer- dette er deres mulighet til å gi deg et innblikk nepalsk dagligliv. Det er også der The Old Inn i Bandipur ønsker. Bli sjarmert av gjestfriheten og den vakre utsikten over Himalaya-fjellene. Gjestehuset ligger i en historisk bygning og har en hage på taket hvor gjester kan slappe av i idylliske omgivelser. Hotellet har også en restaurant. Ikke alle rommene har et eget bad.

  Les mer
 4. Dag 6 & 7: Lumbini

  Ditt opphold i Bandipur er av den kortere typen, fordi på dag 6 reiser du, etter en halvtime yoga i hotellets hage og en frokost kl. 8:30, til Lumbini. Det er igjen en solid busstur, og ankomst til Lumbini er planlagt til kl. 16:00. På veien gjøres det et stopp for lunsj (ikke inkludert) og igjen kan du kan du fylle denne tiden med filosofi, bli bedre kjent med sidemannen eller beundre de mange bildene du har tatt hittil på reisen, alt mens du la deg fortrylle av det skjønne landskapet. Ved ankomst i Lumbini kan du gjøre deg klar før middagen (inkludert) serveres kl. 19:30.

  På dag 7 blir du kjent med alle av Lumbinis steder. Selvfølgelig etter din daglige yogatime og en god frokost. Guiden din tar deg med rundt i Lumbini og du vil straks oppdage at dette ikke er hvilken som helst by, du befinner deg nemlig i Buddhas fødeby. Under byomvisning blir du tatt med tilbake til hotellet for en lunsj (inkludert), og etter turen venter det en deilig middag etter en begivenhetsrik dag!

  Hotel

  Sakya Guest House

  • Hotel
  • Lumbini Sanskritik, Nepal
  Hotel

  Dette hotellet er enkelt, men komfortabelt, på veien som leder til Limbini, Buddhas fødested. Hotellet har en god restaurant og rom med en privat balkong og et moderne bad.

  Les mer
 5. Dag 8 & 9: Pokhara

  På dag 8 starter du med en velgjørende yogatime i hotellhagen. Etter frokost kl. 9:00 drar du videre til følgende sted: Pokhara. Underveis gjøres det et stopp(ikke inkludert), og ankomst i Pokhara er forespeilet kl. 17:00. Middag arrangerer du i dag på egen hånd.

  På dag 9 blir det en tidlig morgen! Mellom kl. 4:30 og 5:00 drar du videre Sarangkot for å se den fortryllende solnedgangen. Denne majestetiske opplevelsen vil du huske lenge! Etterpå nyter du dagens yogatime kl. 7:30 i den nepalske solen, før du spiser frokost kl. 9:30. Igjen er det på tide med et inspirerende eventyr. Du besøker i dag en tibetansk flykningeleir og deretter Bindhyabasini-tempelet. Deretter blir du bedre kjent med de lokale i Pokhara under et besøk på det grønnsaksmarkedet. Ta inn de varme fargene og unike duftene som omgir deg, og tilfredstill sulten på en lokal restaurant med tradisjonelle retter (ikke inkludert). Kl. 14:15 er du klar til å besøke det Internasjonale fjellmuséet, et must i Mount Everests hjemland. Trekk pusten og kom i harmoni med omgivelsene, før du besøker Davis fossefallene og Gupteshower-grotten. For en naturprakt! Etter en magisk dag, blir du tatt med til hotellet kl. 17:30.

  Outside

  Hotel Crystal Palace

  • Hotel
  • Pokhara, Nepal
  Outside

  Hotel Crystal Palace er et fredelig hotell med utsikt over Phewameer og fjellene. Hotellet har 28 enkle rom, en døgnåpen resepsjon, et spa og en restaurant. På taket finner du en terrasse med panoramautsikt. Alle rom er utrustet med aircondition, TV, balkong, privat bad og gratis WiFi.

  Les mer
 6. Dag 10 & 11: Yogasenter i Kathmandu

  På dag 10 våkner du tidlig, for dagens yogaøkt begynner kl. 6:30! Kanskje har du gjort litt yoga på eget initiativ i fjellene, eller kanskje er dette noe du har savnet de siste dagene. Uansett har du samlet energi før du etter dagens frokost, begynner reisen tilbake til Kathmandu. Kl. 17:00 ankommer du yogasenteret i Kathmandu.

  Ønsker du å unngå den lange reisen fra Pokhara til Kathmandu? Da kan du heller reise med fly fra Pokhara til Kathmandu så du kan nyte denne nydelige byen litt lenger.

  På dag 11 er dagen viet til yoga. Programmet er ennå ikke bestemt, men dette blir en dag hvor du lader opp batteriene etter den lange vandringen i Nepals spektakulære fjell de siste dagene.

  Exterior

  Himalayan International Yoga Academy Kathmandu

  • Hotel
  • Nagarjun, Nepal
  Exterior

  Med en fredelig beliggenhet mellom Swayambhunath og Nagarjun Hill finner du dette komfortable meditasjonssenteret og hotellet. Vegetare måltider serveres i restauranten og aktiviteter som yoga og meditasjon står i fokus. På eiendommen finner du økohus, telt og bungalower. Det er også et bibliotek tilgjengelig.

  Les mer
 7. Dag 12 & 13: Kathmandu

  Dag 12 er den siste hele dagen i magiske Nepal, så nyt hvert lille øyeblikk mens du oppdager mer av byen! Denne dagen er det ikke et program, og du er fri til å gjøre hva du vil. Du overnatter i det samme hotellet som da du ankom. På dag 13 reiser du tilbake til flyplassen og tilbringer tiden før flyet til å fordøye alle inntrykkene og spirituelle opplevelsene du har gjort i vidunderlige Nepal. På gjensyn!

  Room

  Yatri Suites & Spa

  • Hotel
  • Katmandu, Nepal
  Room

  Hotellet ligger i det hektiske Thameldistriktet ca, 2 km fra Durbar-torget og ca. 300 meter fra Garden of Dreams. Her har du tilgang på en bar, restaurant og gratis Wi-Fi, samt døgnåpen resepsjon og sauna (mot avgift). Sykkelleie er også mulig. Du bor i et dobbeltrom deluxe som er utrustet med aircondition, flatskjerm-TV og privat bad med morgenkåpe, tøfler og toalettprodukter.

  Les mer
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Drikke ved middag når du har helpensjon
 • Frokost ved fotturene
 • Tips
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltrom er tilgjengelig.

Romkapasitet

Maks 1 person i et Enkeltrom 12 netter
Maks 2 personer i et Dobbeltrom 12 netter

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

Gratis WiFi i de fleste hoteller.

Reisegruppe

I denne pakkereisen er det ikke et minimum antall reisende. Det vil si at det er mulighet for at du kommer til å reise alene, dersom du har bestilt reise for en person. De 2 yogadagene er sammen med en gruppe i yogasenteret. Utflukter nevnt i programmet vil finne sted uansett hvor mange deltakere det er på reisen.
Det er maks 12 deltakere i gruppen.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Helse - og vaksineinformasjon

Vennligst sjekk Folkehelseinstituttets hjemmeside for informasjon om vaksiner. https://www.fhi.no/sv/vaksine/reisevaksiner/

Visum- og passinformasjon

Nordmenn trenger visum for å reise til Nepal. Passet ditt må være gyldig i 6 mnd ved utreise fra Nepal. Vennligst se Regjeringens hjemmesider for oppdatert informasjon om visum på https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/reiseinfo_nepal/id2416354/#innreise

Forbehold om endringer

Vi tar forbehold om endring av reiserute og reisens forløp grunnet uforutsette hendelser utenfor vår kontroll.

Yogamateriale

Yogamateriale som matter o.l. er tilgjengelig på stedet, men lette og ledige yoga-klær må du selv ta med.

Betaling

Valutaen er nepalsk rupee. Du kan ta ut kontanter i minibanker i Kathmandu og Pokhara med American Express, Mastercard og Visa. Kredittkort kan også i stadig større grad brukes i butikker og på større restauranter og hoteller, men i de fleste tilfeller er det beste å ha med kontanter.

Vær og temperaturer

Været i Nepal har fire sesonger, og er svært varierende avhengig av høyden. Det er mulig å gjøre trekking og fjellturer hele året, men mars til mai og fra september til november er den beste sesongen for trekking. I Kathmandu er gjennomsnittstemperaturen ca. 1 grad om vinteren og 25 grader om sommeren.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret