• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Matreise i Umbria & Villa i Roma

Solreiser 7 netter Italia

per person fra kr 4 669
basert på 2 personer

Bestill en ukes matreise i Italia med 3 netter på et slottshotell i Umbria og 4 netter i Roma. Inkl. fly t/r Roma, leiebil, frokost, matlagingskurs med middag + gratis sykkelleie. Pris er p.p. i rom for 2.

Begi deg ut på en reise som lar deg oppdage Umbrias naturidylliske landskap, leve som en adelig i et historisk slott i rolige omgivelser, skjemme gourmanten i deg bort med et italiensk matlagingskurs, og oppfylle drømmen om å utforske små, skjønne landsbyer på veien med din egen leiebil. Colosseum og Trevi-fontenen rører deg med sin klassiske skjønnhet i romantiske Roma i begynnelsen og slutten av reisen, mens du bor i en vakker villa i et rolig strøk med en skjønn bypark et stenkast unna. Unn deg en liten drømmereise i sjarmerende Italia!

Tilbudet inkluderer:
 • 4 netter på Villa Graziolo (de 2 første og de 2 siste nettene)
 • 3 netter på Il Castello di Giomici
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Roma fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Ålesund, Tromsø, Kristiansand, Molde, Harstad, Bodø eller Sandefjord
 • Leiebil under hele oppholdet
 • Velkomstdrink ved Il Castello di Giomici
 • Et matlagingskurs med tilhørende egenlaget treretters middag ved Il Castello di Giomici
 • Gratis sykkelleie ved Il Castello di Giomici
Tradisjonsrike Umbria og livlige Roma

En drømmereise i Italia? Din søken kan slutte nå! På denne reisen henter du din leiebil på flyplassen i Roma og kan begynne eventyret i Roma med en gang. Hvil øynene i en flott 4-stjerners villa i et rolig nabolag i skjønne Roma og sightseeingen starter fra dag 2. Oppdag alle de klassiske favorittene som Colosseum og Vatikanet og nyt byparkene, maten og atmosfæren. Etter 2 netter i Roma fortsetter reisen til landlige omgivelser i Umbria hvor du bor på et majestetisk slott fra 1100-tallet. Kom i harmoni med naturen og omgivelsene med en sykkeltur, før du begir deg ut på et kulinarisk eventyr og matlagingskurset inkludert i reisen. De siste 2 nettene ser du alt det fornøyelige du gikk glipp av de første dagene i Roma.

 1. Dag 1 & 2: Evighetens by Roma

  En by som Roma sitter ikke i et hjørne og gjemmer seg! Romantikkens by har flere spektakulære og ikoniske severdigheter enn de aller fleste storbyer kan by på. Historiske Colosseum er giganten som ruver i bybildet, Trevi-fontenenen får besøkende fra fjernt og nær til å kaste en mynt i vannet, bare for å sikre seg at de kommer tilbake. St. Peterskirken vil overraske, forundre deg og få deg til å lure på om det er ekte det du ser... kan noe menneskelaget være så vakkert? Som en av verdens mest avbildede byer kan du her se hvor yndlingsfilmen din ble spilt inn og følge i fotsporene til legendariske regissører, musikere og skuespillere i Italias vakre hovedstad.

  Leonardo da Vinci-Fiumicino Airport -> Hotel Villa Grazioli 49.4 km

  Inside Hotel

  Hotel Villa Grazioli

  (2 anmeldelser)
  Hotel Roma, Italia

  Hotel Villa Grazioli ligger i en historisk bygning mellom Villa Ada, en elegant park perfekt for gåturer og Via Salaria, en av hovedgatene i distriktet Parioli. Hotellet er omtenksomt renovert med tanke på komfort og funksjonalitet og er moderne mens det også ivaretar bygningens tradisjonsrike historie som aristokratisk bolig på 1800-tallet. La deg fortrylle av den sjarmerende hagen og bakgården med en tilhørende bar. Les avisen eller en bok i det stille leserommet. Den privilegerte beliggenheten legger til rette for at du kan nyte Roma i fred litt unna den hektiske bykjernen. Hotellet ligger ti minutter unna Via Veneto, Villa Borghese og det historiske sentrum, med sine mange kunstneriske og arkeologiske skatter. Med metroen tar det ca. en halvtime til Colosseum, og rundt 20 min til Trevi-fontenen.

  • +5
  Les mer
 2. Dag 3 - 6: Matlagingskurs i Umbria & slottshotell

  Å nyte deilige, italienske retter laget av en sjarmerende kokk er en av de tingene du gleder deg til på en reise i Italia, men ville det ikke være bedre om du kan lære hvordan du lager god italiensk mat selv, så du kan briljere på kjøkkenet når du kommer hjem? Ikke mer overkokt spaghetti eller tomatsaus fra et glass - etter denne reisen kan du imponere venner og familie med tilbudets inkluderte matkurs!

  Et av reisens høydepunkter er også hjemmet ditt for tre netter i Umbria, for hvem har ikke ønsket å føle seg som adel på et historisk slott? Lån en sykkel fra slottshotellet ditt og nyt den vakre utsikten over den italienske naturen fra slottets svømmebasseng, vandre i hagen eller gå en tur i skogen. Med egen leiebil kan du også utforske resten av denne regionen, best kjent for naturen, den deilige maten, tradisjonsrike arkitekturen og slottene. Umbria skal nytes!

  Hotel Villa Grazioli -> Agriturismo Il Castello di Giomici 189.5 km

  Il Castello di Giomici Terrace

  Il Castello di Giomici

  (3 anmeldelser)
  Hotel Giomici, Italia

  Har du noen gang ønsket å overnatte i et 1100-talls slott? På denne unike beliggenheten i Valfabbrica, Perugia - provinsen reiser du tilbake i tid. Stå på slottets terrasse mens du ser utover det umbriske landskapet. Slottsområdet er ca. 160 hektar stort og har hager, vingårder, skog og til og med to innsjøer. Det ble en gang bygd for å beskytte Valle del Chiascio fra inntrengere og har vært i hendene på familien Vagni siden 1650 - til dags dato. På slottet blir du tatt imot av en vennlig og profesjonell betjening, som sørger for et hyggelig opphold. Nyt et svalende bad i svømmebassenget, mens du beundrer utsikten over området. Spill også et slag bordtennis eller dra på fisketur eller hesteridning. Velkommen til en slottsferie!

  Les mer
 3. Dag 7 & 8: Moderne og klassisk i ett

  Roma...en metropol full av historie, monumenter og arkitektoniske vidundere, men det er ikke det i seg selv som gjør Roma til en spennende by. Roma mestrer kunsten å løfte de historiske monumentene og blande det elegant med det moderne bybildet og den internasjonalt anerkjente samtidskunstscenen. Når minnekortet bugner over av renessanse, barokk og Colosseums gigantiske fasade, og du har flekker etter gelato og pastasaus på alle ferieklærne dine, er det på tide å sette føttene inn i et samtidskunstmuseum. La deg fascinere av MACROs tankevekkende og internasjonale kunstnere eller utvid horisonten i nasjonalmuseet for moderne og samtidskunst. Du får alt på en storbytur til Roma!

  Agriturismo Il Castello di Giomici -> Hotel Villa Grazioli 188.4 km

  Inside Hotel

  Hotel Villa Grazioli

  (2 anmeldelser)
  Hotel Roma, Italia

  Hotel Villa Grazioli ligger i en historisk bygning mellom Villa Ada, en elegant park perfekt for gåturer og Via Salaria, en av hovedgatene i distriktet Parioli. Hotellet er omtenksomt renovert med tanke på komfort og funksjonalitet og er moderne mens det også ivaretar bygningens tradisjonsrike historie som aristokratisk bolig på 1800-tallet. La deg fortrylle av den sjarmerende hagen og bakgården med en tilhørende bar. Les avisen eller en bok i det stille leserommet. Den privilegerte beliggenheten legger til rette for at du kan nyte Roma i fred litt unna den hektiske bykjernen. Hotellet ligger ti minutter unna Via Veneto, Villa Borghese og det historiske sentrum, med sine mange kunstneriske og arkeologiske skatter. Med metroen tar det ca. en halvtime til Colosseum, og rundt 20 min til Trevi-fontenen.

  • +5
  Les mer
Matlagingskurset

På dette kurset lager du ikke bare én enkel rett, vi snakker en treretters middag. Du begynner først med en liten forrett som lokal pasta pici med løksaus "Strozzapeti al tartufo". Til hovedrett spiser du for eksempel en rett med kylling og paprika, men du kan også lære og lage pizza eller pasta hvis du heller skulle ønske det. Til dessert lager du en ekte italiensk tiramisu. Vann, vin og brød er også inkludert i middagen. Menyen er ennå ikke helt bestemt, og de nevnte rettene er en indikasjon på hva du skal skal lage. Har du vann i munnen ennå?

Leiebil Inkludert

Nyt friheten av å kjøre med din egen leiebil. Vi velger den rette størrelsen og sørger for at henting av bil samsvarer med flyreisen din.

 • Ingen-risiko garanti
 • Kjør så mye du vil
Les mer

Viktig å undersøke

 • Du har en Peugeot 208, VW Polo, Renault Clio eller lignende, avhenger av størrelsen på reisegruppen.
 • Hovedsjåføren må være i besittelse av et kredittkort i eget navn med tilstrekkelig kreditt til depositum av maksimalt € 2500, -. Høyden på depositumbeløpet kan variere, og er avhengig av biltype.
 • Hovedsjåføren må ha et gyldig førerkort med minimum 2 års kjøreerfaring.
Se alle vilkår og betingelser.
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende får en rabatt på hotellet, se endelig sum på bestillingssiden.

Romkapasitet

Maks 3 voksne og 1 barn opptil 2 per rom

Rabatt for en 3. person og barn

Med 2 fullt betalende voksne.
Barn/3.person får rabatt avhengig av alder. Vennligst se endelig pris på bestillingssiden.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Parkering

Parkering er gratis ved begge hoteller.

Internett

WiFi er gratis.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Svømmebasseng

Svømmebassenget på hotellet i Umbria er sesongavhengig og er åpen fra juni til halve september avhengig av værforholdene.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.