Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Fortryllende landskap i Umbria og Roma

 • Rundreise
 • Italia
pris fra kr 10 409
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Matreise i Italia med 3 netter på et slottshotell i Umbria og 4 netter i Roma. Inkl. fly t/r Roma, leiebil, frokost, matlagingskurs og mye mer!

Begi deg ut på en reise som lar deg oppdage Umbrias naturidylliske landskap, leve som en adelig i et historisk slott i rolige omgivelser, skjemme gourmanten i deg bort med et italiensk matlagingskurs, og oppfylle drømmen om å utforske små, skjønne landsbyer på veien med din egen leiebil. Colosseum og Trevi-fontenen rører deg med sin klassiske skjønnhet i romantiske Roma i begynnelsen og slutten av reisen, mens du bor i en vakker villa i et rolig strøk med en skjønn bypark et stenkast unna. Unn deg en liten drømmereise i sjarmerende Italia!

Tilbudet inkluderer:
 • 4 netter på Villa Graziolo (de 2 første og de 2 siste nettene)
 • 3 netter på Il Castello di Giomici
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Roma (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Leiebil under hele oppholdet
 • Velkomstdrink ved Il Castello di Giomici
 • Et matlagingskurs med tilhørende egenlaget treretters middag ved Il Castello di Giomici
 • Gratis sykkelleie ved Il Castello di Giomici
Tradisjonsrike Umbria og livlige Roma

En drømmereise i Italia? Din søken kan slutte nå! På denne reisen henter du din leiebil på flyplassen i Roma og kan begynne eventyret i Roma med en gang. Hvil øynene i en flott 4-stjerners villa i et rolig nabolag i skjønne Roma og sightseeingen starter fra dag 2. Oppdag alle de klassiske favorittene som Colosseum og Vatikanet og nyt byparkene, maten og atmosfæren. Etter 2 netter i Roma fortsetter reisen til landlige omgivelser i Umbria hvor du bor på et majestetisk slott fra 1100-tallet. Kom i harmoni med naturen og omgivelsene med en sykkeltur, før du begir deg ut på et kulinarisk eventyr og matlagingskurset inkludert i reisen. De siste 2 nettene ser du alt det fornøyelige du gikk glipp av de første dagene i Roma.

Reiserute

Dag 1 & 2: Evighetens by Roma

En by som Roma sitter ikke i et hjørne og gjemmer seg! Romantikkens by har flere spektakulære og ikoniske severdigheter enn de aller fleste storbyer kan by på. Historiske Colosseum er giganten som ruver i bybildet, Trevi-fontenenen får besøkende fra fjernt og nær til å kaste en mynt i vannet, ba… Les mer

Hotel Villa Grazioli

Dag 3 - 6: Matlagingskurs i Umbria & slottshotell

Å nyte deilige, italienske retter laget av en sjarmerende kokk er en av de tingene du gleder deg til på en reise i Italia, men ville det ikke være bedre om du kan lære hvordan du lager god italiensk mat selv, så du kan briljere på kjøkkenet når du kommer hjem? Ikke mer overkokt spaghetti eller t… Les mer

Agriturismo Il Castello di Giomici

Dag 7 & 8: Moderne og klassisk i ett

Roma...en metropol full av historie, monumenter og arkitektoniske vidundere, men det er ikke det i seg selv som gjør Roma til en spennende by. Roma mestrer kunsten å løfte de historiske monumentene og blande det elegant med det moderne bybildet og den internasjonalt anerkjente samtidskunstscenen… Les mer

Hotel Villa Grazioli
Matlagingskurset

På dette kurset lager du ikke bare én enkel rett, vi snakker en treretters middag. Du begynner først med en liten forrett som lokal pasta pici med løksaus "Strozzapeti al tartufo". Til hovedrett spiser du for eksempel en rett med kylling og paprika, men du kan også lære og lage pizza eller pasta hvis du heller skulle ønske det. Til dessert lager du en ekte italiensk tiramisu. Vann, vin og brød er også inkludert i middagen. Menyen er ennå ikke helt bestemt, og de nevnte rettene er en indikasjon på hva du skal skal lage. Har du vann i munnen ennå?

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Enkeltreisende

Enkeltreisende får en rabatt på hotellet, se endelig sum på bestillingssiden.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 2 per rom

Rabatt for en 3. person og barn

Med 2 fullt betalende voksne.
Barn/3.person får rabatt avhengig av alder. Vennligst se endelig pris på bestillingssiden.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Parkering

Parkering er gratis på Il Castello di Giomici.
Parkering på Villa Graziolo er gratis, men er avhengig av tilgjengelighet

Svømmebasseng

Svømmebassenget på hotellet i Umbria er sesongavhengig og er åpen fra juni til halve september avhengig av værforholdene.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret