Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Få en ny favorittby i kulturelle Lublin

 • Storbyferie
 • Lublin
pris fra kr 1 309
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Ønsker du deg en weekendtur uten å tømme lommeboken? Bo 3- 5 netter i polske Lublin med frokost og fly t/r.

Møt sommeren i Lublin! Denne koselige byen havner i skyggen av søsterbyene Krakow og Warszawa, men har minst like mye å by på. I denne fargekladden av en by møtes historie og arkitektur fra alle tidsepoker og skaper en helt unik atmosfære. La deg fortrylle av de romantiske brosteinsgatene kantet av fargerike hus, og vandre fra museum til museum. Hvil trøtte føtter på en fortauskafé med en god øl i hånden etter en spennende dag med sightseeing. For en hyggelig miniferie til en rimelig penge, er Lublin stedet for deg!

Tilbudet inkluderer:
 • Med frokost
 • Fly t/r Lublin fra Torp Sandefjord
Lublin

La TravelBird presentere en ny polsk diamant, Lublin! Byen som ennå er relativt uutforsket har et bredt repertoar for den eventyrlystne - historiske broer, brosteinsgater og stemningsfulle kaféer med alt fra polsk bakverk til den berømte, smaksatte vodkaen.

Lublin er en salig blanding av polsk, ukrainsk og jødisk historie. For den historieintresserte venter mengder av severdigheter - ta en titt på den jødiske porten, lrorika Muzeum Wsi Lubelskiej, historien om Johannes eller Lublin Union monument, opprettet i Litauens era.

Hotel Campanile

 • Hotel
 • Lublin, Polen
Property

Dette hyggelige hotellet har en fin beliggenhet i Lublin! Her er du bare 500 meter fra Saski Park og Gubernia Palace. Om morgenen kan du nyte en frokostbuffé. Shoppingentusiaster kan besøke Lublin Plaza Shopping Center, som ligger 800 meter unna. Hotellet ligger ellers 1,3 km fra Kraków Gate og 1, 4 km fra gamlebyen. Wifi er tilgjengelig og fasiliteter inkluderer lobby, bar og restaurant.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +7
Les mer

Dobbeltrom

3 personer | Rom

Campanile Lublin tilbyr rom med eget bad og aircondition. Gester kan nyte gratis Wi-Fi på hele hotellet. Rommene er innredet i pastellfarger og utstyrt med tremøbler. I hvert rom er det grunnleggende fasiliteter, som et skrivebord og TV med satellittkanaler. Alle rommene er lydisolerte.

Våre tips
 • Tradisjonelt i gamlebyen

  Mandragora Restaurant - denne søte restauranten med nydelige, tradisjonelle retter ligger i i gamlebyen. I tillegg til den gode maten, tilbyr restauranten en fantastisk atmosfære med landlig, polsk bonde-interiør.

  Restaurant Mandragora Restaurant
 • Majestetisk i Lublin

  Lublins kongelige slott fra det 12. og 13. århundre, har blitt ombygget flere ganger, men man kan fortsatt se mye av det originale. Det var her i 1569 at unionen med Litauen ble inngått. Slottet er idag hjem til Lublin Museum.

  Slott Lublin Castle Slott
 • Den gamle jødiske kirkegården

  I hundrevis av år, har Lublin vært et viktig punkt for Polens jødiske historie. Ta et besøk til den gamle jødiske kirkegården, etablert i 1541, har finner du ca 30 lesbare gravsteiner, inkludert den eldste jødiske gravsteinen i Polen. Den historiske kirkegården ligger på en høyde mellom ul Sienna og ul Kalinowszczyzna.

  Turistattraksjon Old Jewish Cemetery Turistattraksjon
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell (arrangeres på egenhånd)
Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 voksne og 1 barn opptil 1 per rom

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Barnerabatt

Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Myntenhet og kredittkort

Myntenheten i Polen er polske Zlotyn (PLN). 5 NOK er ca. 2,30 PLN. Minibankautomater er tilgjengelig, og du kan bruke kredittkort som VISA og MasterCard for å ta ut penger.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Beliggenhet

Hotellet ligger i Lublin, 1, 4 km fra gamlebyen. Fra flyplassen kan du komme deg til hotellet med taxi på ca 20 minutter.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret