Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Valle d'Aosta - et fjellparadis i Italia

 • Vintersport
 • Cogne
pris fra kr 5 819
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Besøk den vakre fjellregionen Valle d'Aosta i Italia! Bo 5 eller 7 netter på Hotel Miramonti med frokost, fly t/r og leiebil inkludert.

Høst, vinter, vår og sommer...Valle d'Aosta i nord-Italia er en sann fryd for øynene! Høsten maler naturen i nyanser av rødt, gult og oransje. Vinteren dekker bakken med perlehvit snø og dager i skibakkene. Våren får bekken igjen til å risle, mens dette fjellparadiset sakte kommer til live igjen. Sommeren betyr lange, lyse dager i sommersol. En miniferie i de naturskjønne omgivelsene i Nord-Italias alper er som balsam for sjelen alle tider av året.

Tilbudet inkluderer:
 • 5 eller 7 netter på et standardrom på Hotel Miramonti****
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Milano (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Leiebil under hele oppholdet
 • Tilgang til velvære
 • Gratis sykkelleie
 • Parkering (avhengig av tilgjengelighet)
 • Gratis WiFi
Valle d'Aosta

Italia er kanskje best kjentefor sine sørligere byer og vinregioner, men for deg som leter etter lange fotturer i fjellene omgitt av noen av Europas mest imponerende fjelltopper er de naturidylliske omgivelsene i Nord-Europa et paradis.

Sommer som vinter har Aosta-dalen en rekke utendørs aktiviteter for alle, både for den ivrige vintersportentusiasten, familier som liker å kose seg utendørs, og for deg som vil tilbringe deilige dager på spa med en bok i hånden mens naturen utfolder seg utenfor ditt 4-stjerners hotell.

I de varmere månedene står sykling, hesteridning, klatring og fisking på planen, mens vinteren stiller opp med skisport, skøyter eller, for de virkelig eventyrlystne, utflukter til fossefall som er frosset til is. La deg inspirere på en tur blant Nord-Italias fjellandskap!

Hotel Miramonti

 • Hotel
 • Cogne, Italia
Hôtel

The Hotel Miramonti ligger i Cogne, ca 210 km fra flyplassen i Milano. Her finner du en ekte familiehistorie, som du kan se på familietreet i eiendommens kjeller. Det tidligere familiehuset ble konvertert til et hotell i 1926 og ble renovert i mai 2012. Hotellet drives av Stefano Gilliavod og hans kone Ombretta, som har bevart den originale sjarmen. Fra hotellet har du en super utsikt over Gran Paradiso Park. Alt er lagt til rette for at du kan føle deg som hjemme i ekte, tradisjonelle, italienske omgivelser.

Den elegante restauranten, Coeur de Bois, ønsker deg velkommen i en stilfull atmosfære. Velværeområdet med avslappingsområde, svømmebasseng, urtete, sauna, tyrkisk bad, romersk bad, aromadusjer og skjønnhetsområde (behandlinger mot en avgift) er det ideelle stedet å lade batteriene og glemme hverdagsstresset. Hotellet tilbyr også gratis WiFi i hele bygningen, såvel som en gratis shuttlebuss til skiheisene.

 • +5
Les mer
Chambre

Renovert rom i alpin stil

Rommene er dekorert i alpin stil og har et areal på ​​19 til 22 m2. Her har du en 32 "LCD TV, et privat bad med et badekar, toalettartikler, hårføner, badekåpe og tøfler, en minibar og en safe, hvorav noen har balkong.

TravelBirds hemmeligheter

På reisen har du leiebil, og er fri til å utforske området som du vil! Bare ta en titt på disse tipsene:

 • Gran Paradiso nasjonalpark (på italiensk, "Gran Paradiso") er en massiv nasjonalpark som når 4000 meter over havet, og har mange stier til alle kanter til stor glede for turgåere. Hvis du er heldig, og du kommer om våren, vil du til og med ha sjansen til å observere ibex! Tross alt var det å unngå utryddelse av sistnevnte at parken ble opprettet i 1922.
 • Hvor kommer Aosta-skinken fra? Svaret er ikke lett! Det franskmenn kaller "ham d'Aoste" produseres i Isère. Den du kan smake i Aostadalen, Jambon de Bosses, er produsert i Saint-Rhémy-en-Bosses, i en høyde på 1600 meter.
 • Aostadalen produserer også mange oster: Fontina, Fromadzo, Tomme de Gressoney ... Aosta-dalen har til og med sin egen vinrute... Så skulle du ønske kan du også nyte en tur i gastronomiens tegn.
 • Som tatt ut av en eventyrlig Tolkien-roman, ligger slottet Castello di Graines i hjertet av fjellene. Ved å ta stien som fører til bygningen, fra Val d'Ayas fylkesvei, kan du se slottet på nært hold, ruinene til kirken og dets vegger. Slottet er 78,5 km fra hotellet (ca. 1 time og 20 minutter).
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Turistskatt 1 € p.p.p.n (betales på stedet)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 2 per rom

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Parkering

Parkering er gratis.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Velværeavdeling

Svømmebasseng og boblebad er tilgjengelig mellom kl. 10:00 og 20:00.
Sauna og det tyrkiske badet er tilgjengelig fra kl. 15:00 til 20:00.

Merk at barn under 14 år ikke er tillatt fra 15:00 til 20:00.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Beliggenhet

Hotellet ligger i Cogne, ca 210 km fra flyplassen i Milano.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret