• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Strandparadis i Bintan & Singapore

Rundreise 11, 13, 15 eller 17 netter Indonesia, Singapore

per person fra kr 15 499
basert på 2 personer

Opplev den skinnende metropolen Singapore og den paradisiske øya Bintan Island på samme reise! Inkl. frokost, guidet bytur i Singapore, all transport inkl. ferge og fly t/r Singapore. Pris er p.p. i rom for 2.

Kaller alle eventyrlystne sjeler! Vi er stolte av å introdusere denne rundreisen som lar deg oppleve det beste av to verden: nemlig spektakulære Singapore og det tropiske strandparadiset Bintan Island. Unike Singapore med sin praktfulle, moderne arkitektur, tropiske byhager, innovative teknologi og multikulturelle utstråling garanterer en av verdens mest spennende byopplevelser, samtidig får du senket skuldrene og slappe totalt av på den eksotiske drømmeøya Bintan Island. Gjør deg klar for et opplevelsesrikt eventyr!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 netter i dobbeltrom på Hotel @ Queens (eller lignende) i Singapore
 • 6, 8, 10 eller 12 netter i dobbeltrom på Nirwana Resort (eller lignende) på Bintan
 • Fly t/r Singapore fra Oslo Gardermoen
 • Frokost hver morgen
 • Guidet busstur og sightseeing i Singapore
 • Engelsktalende guide
 • All transport på reisen
 • Gratis WiFi
Årets reise

Denne flotte reisen tar deg med til både Singapore samt en av Indonesias paradisiske og vakreste øyer, Bintan. Reisen starter i Singapore med noen spennende netter, før du tar fergen videre til Bintan. All transport på reisen er inkludert i prisen. I det tropiske paradiset Bintan, kan du velge mellom et opphold på enten 6, 8, 10 eller 12 netter. Du velger dette under bestillingsprosessen. Les videre for å lære mer om en av årets mest spennende rundreiser:

 1. Dag 1 - 3: Glitrende Singapore

  Når du lander på flyplassen i Singapore vil du bli møtt av en sjåfør som vil kjøre deg direkte til ditt første hotell, som ligger i hjertet av det Singapores kunsteriske distrikt. Sjekk inn, slipp av bagasjen og gjør deg klar til utforske en av verdens fremste metropoler. Tre inn i Singapores kosmopolitiske gater og ta inn den imponerende arkitekturen med den vibrerende byatmosfæren.

  Spaser til Singapores spennende Chinatown og fortap deg i eksotiske, lokale delikatesser mens du utforsker den ene matboden etter den andre. Ta deg god til til å observere det trivelige folkelivet og besøk en av de frodige og tropiske byparkene som er spredt rundt hele staten. En av de flere elementene som gjør Singapore så fantastisk er dens enorme multikulturelle utstråling. Med en vandringstur på fascinerende Orchard Road kan du nyte restauranter, butikker og mennesker fra hele verden. Den varierende arkitekturen viser til britiske, franske og orientalske innflytelser, blandet med ultramoderne skyskrapere, innovative infrastuktur og paradisiske byhager, alt dette er med på å gjøre Singapores bybildet helt uimotståelig.

  Reisen 2. dag inneholder en spennende og guidet tur av Singapore med buss. Du vil bli plukket opp fra hotellet mellom 8.00 og 10:00 og turen tar 3,5 timer. På denne turen vil du avdekke det beste av Singapore og lære om dens unike historie.

  Den siste kvelden nyter du akkurat som du vil. Singapore er kjent for sin enestående gourmetkultur og har ikke mindre enn 38 MICHELIN stjernerestauranter. Singapores voksende kunstscene gir landet et ekstra gnist av karakter, og glem ikke å dedikere litt tid tid til Singapores fantastiske museer: Beundre Singapores beste kunstsamlinger på Singapore Art Museum, eller lev deg inn i Singapores historie på National Museum of Singapore.

  Singapore Changi International Airport Singapore -> Hotel Royal @ Queens Singapore 19.6 km

  Swimming pool

  Hotel Royal @ Queens Singapore

  Hotel Singapore, Singapore

  Royal @ Queens er akkurat like elegant som navnet tilsier. Det flotte hotellet ligger i Singapores kunstdistrikt, og har et utendørsbasseng, et treningsrom og restauranter. Nyt en daglig og gratis frokostbuffé i et koselig miljø på Queen's Brasserie, samt fine kantonesiske spesialiteter kan finnes på Grand Banquet Restaurant.
  Alle rom er utstyrt med en 37-tommers flatskjerm-TV og innredet i sofistikert og moderne stil med hyggelige og nøytrale nyanser. Alle rom har egne bad, te- og kaffefasiliteter, skrivebord, aircondition og safe. Royal Hotel @ Queens ligger en 6-minutters spasertur fra det historiske Sri Krishnan-tempelet og nærme de fantastiske shoppingmulighetene på Bugis Village. Det berømte kjøpesenteret Raffles City ligger en 10-minutters spasertur unna. Gratis parkering er tilgjengelig på Royal @ Queens.

  Les mer
 2. Dag 4 - 15: Bintan Island - velkommen til paradis

  Idag bytter du storbyen mot et gjemt, tropisk paradis. Du vil bli hentet på hotellet i Singapore, og kjørt til fergen som tar ca. 2 timer til Bintan Island. Ved ankomst på Bintan Island vil du bli møtt av svaiende palmer som strekker seg stolt over kritthvite strender. Et krystallklart og innbydende hav inviterer til å oppleve en verden av vakre koraller og fargerike fisker. Ditt luksuriøse strandhotell ligger direkte ved standen!

  Start oppholdet med forfriskende cocktail ved bassenget, og pust inn en frisk sjøbris og duften av tropiske blomster. Akkurat nå, er dette paradiset ditt. Stig ut i Bintans fortryllende natur av magiske skoger, glitrende elver og eksotiske dyr. Hils på de søte, små apekattene som henger i trærne. Bintan Island vil få deg til å glemme alt av hverdagsstress og bekymringer. Istedenfor vil drømmeøya la deg fokusere på det beste i livet. Skjem bort både kropp og sjel med harmoniske strandbesøk, nydelige spaserturer og kanskje noen deilige spabehandlinger.

  Gled deg til å møte det rike og spennende indonesiske kjøkkenet. Her står de kulinariske gledene i kø. Øyas fantastiske restauranter byr på gourmetskatter som hummer, muslinger og lokale fiskerettter. I tillegg til ekstravagante restaurantene, bør du også prøve de små lokale matbodene! Belissimo!

  Ved enden av oppholdet ditt på Bintan Island vil du bli kjørt til fergen, som tar deg tilbake til Singapore, hvor nok en spennende natt venter. Den siste dagen vil du blir kjørt til flyplassen og hjem til Norge.

  Hotel Royal @ Queens Singapore -> Mayang Sari Beach Resort 2206.2 km

  Room

  Mayang Sari Beach Resort

  Hotel Bintan Regency, Indonesia

  Mayang, på det lokale språket, betyr blomstring av palmen, mens Sari er essensen av blomsten. Denne luksuriøse resorten er gjemt bort i en vakker liten bukt, omgitt av naturlig skjønnhet og urørt natur. Våkn opp til god frokost og frisk havbris hver morgen. Hvert rom er utstyrt med aircondition, eget bad og en privat veranda med utsikt over hagen eller havet. Hotellet er et flott utendørs basseng, en trivelig bar og restaurant. Hotellet tilbyr gratis WiFi.

  Les mer
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Personlige utgifter
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Innsjekking

Hotel Royal @ Queen sjekk inn kl. 14.00
Mayang Sari Beach Resort sjekk inn kl. 15.00

Utsjekking

Begge hotellene har utsjekk kl. 12:00

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 11 år per rom.

Barnerabatt

Med 2 fullt betalende voksne:
Barn får en varierende rabatt avhengig av reisedato og alder.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Visum- og passinformasjon

Du trenger ikke visum til Singapore eller Indonesia. Pass må være gyldig minimum 6 måneder etter hjemreise. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for mer informasjon.

Helse- og vaksineinformasjon

Vennligst sjekk Folkehelseinstituttets hjemmeside for informasjon om vaksiner. https://www.fhi.no/sv/vaksine/reisevaksiner/

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Informasjon om valuta og kredittkort

Singapores valuta er Singapore dollar (SGD). 1 SGD er verdt ca 5.80 NOK. Automater finnes i hele Singapore. Kredittkort er også ofte brukt. Vær oppmerksom på at banken din kan kreve et gebyr for kontantuttak og kredittkorttransaksjoner.

Den indonesiske valutaen er den indonesiske rupiah (IDR). 1 IDR er ca. 0.00059 NOK. Minibank automater er lett å finne på turiststeder og de fleste steder aksepterer store kredittkort som Visa og MasterCard. Vær oppmerksom på at banken din kan kreve et gebyr for kontantuttak i utlandet oppgaver.