• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Strandparadis i Bintan & Singapore

 • Rundreise
 • 11, 13, 15 eller 17 netter
 • Indonesia, Singapore
pris fra kr 17 319
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Opplev skinnende Singapore og paradisiske Bintan Island på samme reise! Inkl. frokost, guidet bytur, all transport og fly t/r til Singapore.

Kaller alle eventyrlystne sjeler! Vi er stolte av å introdusere denne rundreisen som lar deg oppleve det beste av to verden: nemlig spektakulære Singapore og det tropiske strandparadiset Bintan Island. Unike Singapore med sin praktfulle, moderne arkitektur, tropiske byhager, innovative teknologi og multikulturelle utstråling garanterer en av verdens mest spennende byopplevelser, samtidig får du senket skuldrene og slappe totalt av på den eksotiske drømmeøya Bintan Island. Gjør deg klar for et opplevelsesrikt eventyr!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 netter i dobbeltrom på Hotel @ Queens (eller lignende) i Singapore (de 2 første og den siste natten)
 • 6, 8, 10 eller 12 netter i dobbeltrom på Nirwana Resort (eller lignende) på Bintan
 • Fly t/r Singapore (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Frokost hver morgen
 • Guidet busstur og sightseeing i Singapore
 • Engelsktalende guide
 • All transport på reisen
 • Gratis WiFi
Årets reise

Denne flotte reisen tar deg med til både Singapore samt en av Indonesias paradisiske og vakreste øyer, Bintan. Reisen starter i Singapore med noen spennende netter, før du tar fergen videre til Bintan. All transport på reisen er inkludert i prisen. I det tropiske paradiset Bintan, kan du velge mellom et opphold på enten 6, 8, 10 eller 12 netter. Du velger dette under bestillingsprosessen. Les videre for å lære mer om en av årets mest spennende rundreiser:

Reiserute

Dag 1 & 2: Glitrende Singapore

Når du lander på flyplassen i Singapore vil du bli møtt av en sjåfør som vil kjøre deg direkte til ditt første hotell, som ligger i hjertet av det Singapores kunsteriske distrikt. Sjekk inn, slipp av bagasjen og gjør deg klar til utforske en av verdens fremste metropoler. Tre inn i Singapores ko… Les mer

Hotel Royal @ Queens Singapore  eller lignende

Dag 3 - 14: Bintan Island - velkommen til paradis

Idag bytter du storbyen mot et gjemt, tropisk paradis. Du vil bli hentet på hotellet i Singapore, og kjørt til fergen som tar ca. 2 timer til Bintan Island. Ved ankomst på Bintan Island vil du bli møtt av svaiende palmer som strekker seg stolt over kritthvite strender. Et krystallklart og innbyd… Les mer

Mayang Sari Beach Resort  eller lignende

Dag 15: Tilbake til Singapore

Den siste natten tilbringer du i Singapore. Se på Singapore severdigheter, shop et siste souvenir, og nyt en førsteklasses middag langs ved marinaen. Alle gode ting tar slutt, så etter en natt i Singapore, blir du den siste dagen kjørt til flyplassen og hjem til Norge.

Les mer
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Personlige utgifter
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 11 år per rom.

Barnerabatt

Med 2 fullt betalende voksne:
Barn får en varierende rabatt avhengig av reisedato og alder.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Visum- og passinformasjon

Du trenger ikke visum til Singapore eller Indonesia. Pass må være gyldig minimum 6 måneder etter hjemreise. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for mer informasjon.

Helse- og vaksineinformasjon

Vennligst sjekk Folkehelseinstituttets hjemmeside for informasjon om vaksiner. https://www.fhi.no/sv/vaksine/reisevaksiner/

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Informasjon om valuta og kredittkort

Singapores valuta er Singapore dollar (SGD). 1 SGD er verdt ca 5.80 NOK. Automater finnes i hele Singapore. Kredittkort er også ofte brukt. Vær oppmerksom på at banken din kan kreve et gebyr for kontantuttak og kredittkorttransaksjoner.

Den indonesiske valutaen er den indonesiske rupiah (IDR). 1 IDR er ca. 0.00059 NOK. Minibank automater er lett å finne på turiststeder og de fleste steder aksepterer store kredittkort som Visa og MasterCard. Vær oppmerksom på at banken din kan kreve et gebyr for kontantuttak i utlandet oppgaver.

Liknende hoteller

I tilfelle de nevnte hoteller ikke er tilgjengelig, vil dere bo i liknende hoteller i samme område. Hotellet vil være av samme standard eller høyere enn det hotellet som er beskrevet i tilbudet ditt. Dere mottar informasjon om det endelige hotellet med reisedokumentene dine, senest innen 5 dager før avreise.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret