Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Harmonisk fjell- og helseferie i Alpene

 • Solreiser
pris fra kr 6 589
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Luksuriøs reise til de vakre alpene i Sør Tyrol. Inkl. hotell med halvpensjon, 1 x spabehandling og full tilgang til spafasiliteter, leiebil under hele oppholdet og fly t/r fra Tromsø, Ålesund, Stavanger, Molde, Trondheim, Bergen, Oslo, Kristiansand eller Sandefjord. Pris er p.p. i rom for to.

I malerisk natur, omgitt av de UNESCO-vernede Dolomittene i Sør Tyrol, kan du lade batteriene og puste inn ny energi til både kropp og sjel. Legg hverdagsstresset på hyllen og pakk kofferten med pass, kamera og åpent sinn, nå er din tur til å unne deg noe helt spesielt. La deg sjarmere av Alpenes søte bonderomantikk, gå deg vil langs idylliske landeveier, forelsk deg i fjellenes fredlige sang og kulinariske gleder. Nyt hvert sekund av de herlige dagene du har i vente. God høst og god tur!

Tilbudet inkluderer:
 • 3, 4, 5, 6 eller 7 netter i dobbeltrom på Bellavista Hotel Emma
 • Fly t/r Verona fra Tromsø, Ålesund, Stavanger, Molde, Trondheim, Bergen, Oslo, Kristiansand eller Sandefjord
 • Leiebil under hele oppholdet
 • Halvpensjon (Biologisk frokost og 3-retters middag samt fersk frukt og sunne snacks)
 • 1x velkomstdrink per person
 • 1x 20, - € spabehandlingskupong per person
 • Tilgang til hotellets ekstensive spaområde
 • Gratis bruk av sykkelutleie
 • Gratis Wi-Fi
 • Gratis parkering
San Vigilio

På denne reisen bor du i den idylliske landsbyen San Vigilio. San Vigilio ligger i Marebbe-dalen, ved foten av de majestetiske Dolomittene. Landsbyen er et optimalt utgangspunkt for naturelskere. Rundt den lille byen vil du finne et nettverk av små stier, brede skogsveier og yndige landeveier som strekker seg gjennom åpne fjelllandskap. Spaser, sykle eller kjør fra den ene pittoreske landsbyen til den andre, og gled deg til herlige pauser ved rustikke alpebakerier på veien.

Bellavista Hotel Emma

 • Hotel
 • Province of Bolzano - South Tyrol, Italia
Hotel

Bellavista Hotel Emma har en uforglemmelig utsikt over de vakre Dolomittene. Hoteller ligger rett over den pittoreske landsbyen St. Vigil, og har en fin restaurant som tilbyr både lokale og internasjonale retter. Det luksuriøse spaet har et innendørsbasseng, boblebad, badstue og tilbyr en rekke massasjer og skjønnhetsbehandlinger. Emma Hotel har flere trivelige fellesarealer, både innendørs og utendørs, og tilbyr et vakkert panorama over alpelanskapet. Frokostbuffeen serveres daglig og inkluderer varme og kalde retter. Gled deg til å smake på hotellets hjemmelagde syltetøy.
Privat parkering og sykler er tilgjengelig gratis. Eiendommen kan organisere utflukter i fjellet på forespørsel.

Les mer
Room

Komfort rom

4 personer | Rom

De landlige rommene er individuelt innredet og tilbyr kostnadsfri Wi-Fi og satellitt-TV, samt minibar, sittegrupper og balkonger. Noen har synlige trebjelker i ekte alpestil. Alle rom har egne bad.

TravelBird Tips:

 • Utforsk Verona! Du henter leiebilen ved flyplassen i Verona, og vi anbefaler å sette av litt tid til utforske denne romantisk byperlen. Oppdag hvorfor det var akkurat denne byen Shakespare valgte å basere historien om Romeo og Julie i.
 • Kom deg på topp! Selv om det er fult mulig, så er å klatre Dolomittene er en enorm utfordring, til tross for fine stier og veier. Dolomittene er bratte, men ikke bekymre deg, det finnes nemlig moderne heiser som tar deg med opp.
 • South Tyrol Museum of Archaeology - Museet ble spesielt etablert i 1998 for å huse "Ötzi", en godt bevart naturlig mumie fra en mann som levde rundt 3300 f.Kr. Dette er verdens eldste naturlige og menneskelige mumie. Museet viser i tillegg til en fascinerende historie av kopper-alderen.
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt ca 1,80- € per natt per person som betales på stedet
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 4 personer per rom

Barnerabatt

Med 2 fullt betalende voksne:
Barn får en varierende rabatt avhengig av alder og reisedato.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Parkering

Parkering er gratis.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Beliggenhet

Hoteller ligger rett over den pittoreske landsbyen St. Vigil i Marebbe-dalen. Fra Verona flyplass tar det ca. 2, 5 timer å kjøre til Sør Tyrol og hotellet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret