Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Drømmereise gjennom Peloponnes

 • Rundreise
 • 10 netter
 • Hellas
pris fra kr 7 439
 • per person fra
 • basert på 2 personer
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Bli med på en rundreise gjennom praktfulle Peloponnes i Hellas! Du vil blant annet oppleve Athen, Pylos, Monemvasia og Nafplion. Reisen inkluderer leiebil, frokost og fly t/r fra 10 flyplasser i Norge. Pris er p.p. i rom for to.

Unn deg selv noe helt spesielt og bli med på en unik rundreise gjennom uimotståelige Peloponnes. Langs glitrende kystlinjer og historiske skatter vil du få oppleve det beste av Hellas. Forelsk deg i den sjarmerende greske kulturen, de himmelske kulinariske gledene og det smellvakre landskapet. Gled deg til en spektakulær opplevelse i antikkens land!

Tilbudet inkluderer:
 • 1 natt i Athen på Ariston Hotel (eller lignende)
 • 3 netter i Pylos på Hotel Philip (eller lignende)
 • 2 netter i Monemvasia på på Panorama Hotel (eller lignende)
 • 3 netter i Nafplio på Anemos Hotel (eller lignende)
 • 1 natt på Ariston Hotel i Athen (eller lignende)
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Athen fra Tromsø, Ålesund, Stavanger, Molde, Trondheim, Bergen, Harstad/Narvik, Oslo Gardermoen, Kristiansand og Haugesund
 • Leiebil
Rundreise i Peloponnes

Denne vakre rundreisen er fordelt over 10 netter og starter i antikkens hjemby, Athen. Her overnatter du en natt, før du drar videre på eventyr i Peloponnes. Du har leiebil under hele oppholdet, så du har full mulighet til å bestemme ditt eget tempo. Det andre stoppet på reisen er idylliske Pylos, en by av gamle slott og innbydende strender. Du bor 3 netter i Pylos før du kjører videre til historiske Monemvasia, som ligger på en liten øy ved østkysten i Peloponnes. Etter 2 netter i Monemvasia bærer reisen videre til Nafplion, den vakre kystbyen som klamrer seg til fjellsiden ved Argolsk-gulfen. Reisen avslutter tilbake i Athen, hvor du tilbringer den siste natten. Les videre for å lære mer om reisen:

 1. Dag 1: Velkommen til Hellas

  Det greske eventyret starter i den sprudlende hovedstaden, Athen. Du kan hente leiebilen på Sixt, og deretter sette kurs mot hotellet ditt. Allerede fra første stund vil du kjenne varmen fra den greske kulturen vi som nordmenn elsker. Det er noe helt noe spesielt med Athen, fra Akropolis til den vakre gamlebyen, spaser deg vill i en nydelig labyrint av smale gater. Oppdag byens livlige sentrum, det finnes alltid noe spennende å utforske her, fra et mangfold av museer til fantastiske kafeer. Stikk innom hippe Psiri når kvelden faller. Dette er et svært koselig og levende nabolag som tilbyr en god kombinasjon av tradisjonelle tavernaer og trendy barer, denne bydelen ikke så langt fra gamlebyen. Sørg uansett for å få deg en god natt søvn, imorgen starter den spennende reisen gjennom Peloponnes.

  front

  Ariston Hotel Athens eller lignende

  • Hotel
  • Athen, Hellas
  front

  Dette moderne hotellet ligger like over Larissa togstasjon, innen 4 km fra både det ikoniske Akropolis tempelet og landemerket Parthenon i Athen.
  De moderne rommene har nøytrale toner og parkettgulv. Rommene har balkong, TV, gratis Wi-Fi, minikjøleskap og egne bad. Du spiser en kontinental frokost i hotellets luftige kafé. Hotellet har også en stilig lobbylounge og en bar.

  Les mer
  • +1
 2. Dag 2 - 4: Pittoreske Pylos

  Etter en spennende kjøretur, forbi romerske ruiner, over fjell, kyst og skog, ankommer du kystperlen Pylos. Denne vakre postkortbyen med sine røde hustak, idylliske havn og små brosteinsgater vil være ditt hjem de neste 3 nettene. Pylos er en by som puster historie. Ifølge den greske historikeren Thucydides i sin historie om den peloponnesiske krigen i det 5. århundre f.Kr. t var området enda ikke bosatt. I 425 f.Kr. sendte den athenske politikeren Cleon en ekspedisjon til Pylos, hvor athenerne bygde det som nå kalles Koryphasion eller Old Pylos ved den nordlige kanten, nærme den utrolige Gialova-lagunen (sørg for å besøke denne naturlige oasen). Det var først i en konflikt med spartanske skip at Pylos ble beslaglagt og fastsatt til byen som fortsatt er idag.

  Besøk definitivt det historiske palasset til kong Nestor, ca 18 km fra Pylos og Castle Neokastro som ligger bare 1,6 km unna. Pylos har flotte strender, koselige gater og nydelige strandpromenade. Ønsker du en helt unik strandopplevelse anbefales et besøk til Voidokiliastrandem som ligger ca 17 km fra Pylos, og formet som den greske bokstaven omega (Ω).

  Outside

  Hotel Philip eller lignende

  • Hotel
  • Pylos, Hellas
  Outside

  Det familiedrevne Hotel Philip ligger sentralt i byen Pylos, og tilbyr kostnadsfri Wi-Fi overalt. Hotellet har en restaurant og stilfull innkvartering med utsikt over Navarino-bukten fra sin møblerte balkong. De lyse studioene er utstyrt med luksuriøse Cocomat madrasser og air condition. Hvert rom har safe, flatskjerm-satellitt og en kjøkkenkrok med kjøleskap. Gratis toalettartikler, hårføner og dusjkabinett er inkludert i det moderne badet.
  En kontinental frokost blir tilberedt daglig. Gjestene kan nyte en la carte-lunsj og middag med tradisjonelle greske retter, lokale viner og lette måltider i restauranten med en utsikt over havet.
  Pylos Beach ligger en 10-minutters spasertur fra Hotel Philip. Den travle byen Kalamata ligger i en avstand på 50 km. Privat parkering kan bli funnet i nærheten av hotellet uten kostnad.

  Les mer
 3. Dag 5 & 6: Monemvasia

  Etter tre netter i Pylos setter du kursen mot lille, men spektakulære Monemvasia, en liten øy på østkysten av Peloponnes, som er forbundet med fastlandet. Gled deg til opplevelsen som venter deg her, Monemvasia kombinerer praktfull natur, spennende historie og full gresk sjarm. Øya er et stort steinete platå som ligger 100 meter over havet. På en av sidene, omgitt av klipper og hav, finner du den lille landsbyen Kastro. Her ser det ut som om tiden stoppet for flere hundre år siden. Den gylne, middelalderske muren, som beskyttet øyas små bysantiske kirkene, står like sterkt enda. Denne søte byen er bygget opp av små brosteinsbelagte gater, smale steintrapper og steinhytter. På toppen av byen står det mystiske slottet, Monemvasia. En minnerik spasertur til slottet er ideelt for de som ikke er redd for høyder. Du bor på denne unike øya i 2 netter før reisen fører deg videre til skjønne Nafplio.

  Outside

  Panorama Hotel Monemvasia eller lignende

  • Hotel
  • Gefira, Hellas
  Outside

  Denne eiendommen ligger bare en 5-minutters gange fra stranden. Panorama er bygget på en høyde av Monemvasia, og vender mot havet og slottet, ca en 10-minutters spasertur fra sentrum.
  De romslige rommene er utstyrt med baderomsfasiliteter, klimaanlegg og satellitt-TV. De fleste rommene har direkte utsikt over slottet og havet. Gjestene kan nyte en full frokostbuffé hver morgen. Baren tilbyr cocktailer på terrassen med utsikt over både fjellet og havet.
  I nærheten av hotellet finner du den middelalderske festningen Monemvasia, og personalet kan tilby informasjon om lokale severdigheter. Gratis Wi-Fi er tilgjengelig i fellesområdene og gratis privat parkering er tilgjengelig.

  Les mer
 4. Dag 7 - 9: Nafplio, en gresk skjønnhet

  Velkommen til en av de vakreste byene i Argolis (i østlige Peloponnes), samt en av de mest romantiske byene i hele Hellas. Nafplio var den første hovedstaden i den nyfødte greske staten mellom 1823 og 1834. Ifølge mytologien ble byen grunnlagt av Náfplios, sønn av guden Poseidon og Anymone, datter av Danaus (Danaida).
  Byens historie sporer tilbake til forhistorisk tid da soldater deltok i den argonautiske ekspedisjonen og den trojanske krigen. Byen gikk ned under de romerske tider og blomstret igjen under bysantinske tider. Frankiske, venetianske og tyrkiske erobrere forlot sitt preg og har gjennom århundrer hatt en sterk innflytelse på byens kultur, arkitektur og tradisjoner.
  I Nafplio fortaper du deg i i blomstrende gater, middelalderske murer, historiske slott, osmanske fontener og både venetianske eller neoklassiske bygninger. Den store variasjonen av historie og arkitektur komplimenterer byens enestående skjønnhet. Området er i tillegg omgitt av det glitrende havet og frodige olivenlunder.

  Anemos Rooms & Apartments eller lignende

  • Hotel
  • Nafplio, Hellas

  Anemos Rooms & Apartments tilbyr en elegant innredet innkvartering med gratis Wi-Fi i Nafplio, innen 5 minutters gange fra den idylliske gamlebyen. Palamidi ligger 600 m fra eiendommen.
  Alle rommene er utstyrt med flislagt gulv og moderne møbler. Rommene har flatskjerm-TV og et moderne bad med dusjkabinett eller badekar. For din komfort, vil du finne gratis toalettartikler og hårføner på badet. Gjestene kan starte dagen med en frokostbuffé som serveres hver dag i spisestuen. Historiske Tolo by ligger 10 km unna, mens Epidvaros ligger innenfor en avstand på 35 km. Korinthos Town ligger 70 km fra Anemos Rooms & Apartments.

  Les mer
 5. Dag 10 & 11: Tilbake til Athen

  Det nærmer slutten på det greske eventyret, men først kan du glede deg til en ekstra natt i Athen. Kjøreturen fra Nafplio til Athen er ca 138 km. Ta et stopp ved det historiske og mystiske tempelet av Hephaistos, og nyt en lunsj på en av de hyggelige, autentiske tavernaene i de trivelige landsbyene som er spredt langs strekingen. Tilbake i Athen kan du sjekke inn på hotellet, deretter bruke tiden på det du ikke fikk tid til ved det første besøket. Vi anbefaler å besøke det spennende loppemarkedet på Plaka, her vil du finne alt av skatter mellom himmel og jord. Dagen etter, når du er full av gode greske minner, leverer du tilbake leiebilen på flyplassen og hopper på flyet tilbake til Norge. Opa!

  front

  Ariston Hotel Athens eller lignende

  • Hotel
  • Athen, Hellas
  front

  Dette moderne hotellet ligger like over Larissa togstasjon, innen 4 km fra både det ikoniske Akropolis tempelet og landemerket Parthenon i Athen.
  De moderne rommene har nøytrale toner og parkettgulv. Rommene har balkong, TV, gratis Wi-Fi, minikjøleskap og egne bad. Du spiser en kontinental frokost i hotellets luftige kafé. Hotellet har også en stilig lobbylounge og en bar.

  Les mer
  • +1

Leiebil Inkludert

Nyt friheten av å kjøre med din egen leiebil. Vi velger den rette størrelsen og sørger for at henting av bil samsvarer med flyreisen din.

 • Ingen-risiko garanti
 • Kjør så mye du vil
Les mer

Viktig å undersøke

 • Du har en Toyota Yaris 2dr eller lignende, avhenger av størrelsen på reisegruppen.
 • Hovedsjåføren må være i besittelse av et kredittkort i eget navn med tilstrekkelig kreditt til depositum av maksimalt € 2500, -. Høyden på depositumbeløpet kan variere, og er avhengig av biltype.
 • Hovedsjåføren må ha et gyldig førerkort med minimum 2 års kjøreerfaring.
Se alle vilkår og betingelser.
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Bompenger
 • Drivstoffkostnader
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 3 personer per rom

Barnerabatt

Med 2 fullt betalende voksne
Barn 0-1 år bor gratis på hotellet.
Barn 2-11 år får en varierende rabatt avhengig av alder og avreisedato.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis i fellesområdene.

Parkering

Gratis på hotellene unntatt i Athen, her avhenger kostnadene av parkeringsplassen du velger.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Betingelser for leiebil

Les disse bestillingsbetingelsene!
- VIKTIG: Føreren må være i besittelse av et kredittkort i sitt eget navn som inneholder en tilstrekkelig kreditt til innskudd (forhåndsbetalte kort godtas ikke).
- Du henter leiebilen på Athen International Airport.
- Hovedføreren må være minst 23 år gammel.
- Hver sjåfør må ha hatt gyldig førerkort i minst 1 år.
- Unge sjåfører (21-22 år gamle) betaler et tillegg på € 20, - per sjåfør per dag.
- Bilen blir plukket opp med en full tank. Blien må returneres med full tank, ellers betaler du et tillegg for manglende drivstoff.
- Les alltid leieavtalen nøye når du henter leiebilen.
- Inkludert: skadeforsikring (CDW), ansvar, ubegrenset assistanse, ubegrenset kjørelengde
- Ikke inkludert: FDW, ekstra sjåfør, barnesete ( tilgjengelig på stedet for € 3, - pr dag + mva), GPS (tilgjengelig på stedet for € 5, - per dag + mva) , Flyplassavgift 13%

Ekstra informasjon

Forsikring per dag med bil, kun for sjåføren: € 2,48 + MVA per dag (betales lokalt)
Ekstra sjåførgebyr: € 3,50 + MVA per dag (betales lokalt)
Plukk og lever bilen ved Sixt bilservice
Hvis du plukker opp eller leverer bilen utenfor åpningstidene til en Sixt-bilservice vil det forekomme et ekstra gebyr på € 20 + MVA om gangen

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret