Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Aktivitet inkludert

Venezia med guidet tur i Markuskirken

 • Storbyferie
pris fra kr 8 169
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Bo på et palazzo i Venezias historiske bykjerne i 2, 3, 4 eller 5 netter inkl. frokost, utflukt til øya Murano og en guidet tour i Markuskirken + 1x flaske musserende vin på rommet og fly t/r fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Ålesund, Haugesund, Kristiansand, Molde, Harstad og Tromsø. Pris er p.p. i rom for 2.

En storbytur i romantikkens tegn? Føl magien i en av verdens mest fotogene byer! Venezia stiller med kanaler som elegant smyger seg igjennom byen, arkitektur av spektakulære dimensjoner og den sedvanlige italienske sjarmen - kommer du på besøk? Nyt en guidet tur til mesterverket Markuskirken som ruver majestetisk i bybildet og en tur til glassblåserøya Murano, hvor bare den idylliske båtturen på veien dit er en severdighet i seg selv. Finn ut hvorfor "La vita è bella" i skjønne Italia!

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3, 4 eller 5 netter i Classic dobbeltrom på Palazzo Contarini della Porta di Ferro
 • Frokost hver morgen
 • Utflukt til øya Murano
 • En guidet omvisning i Markuskirken
 • Fly t/r Venezia fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Ålesund, Haugesund, Kristiansand, Molde, Harstad og Tromsø
 • 1x flaske musserende vin på rommet

Palazzo Contarini della Porta di Ferro

 • Hotel
 • Metropolitan City of Venice, Italia
Garden

Du bor i et historisk palass fra 1300-tallet, kun 900 meter fra Piazza San Marco. Du kommer sikkert til å bli inspirert til å oppdage byens severdigheter! Her finner du en vakker hage, en gammel venetiansk innredning med krystallkroner fra Murano samt en enestående utsikt over San Francesco-kanalen. I denne luksuriøse atmosfæren og med dette sentrale beliggenhet kan du umiddelbart dykke ned i det venetianske livet og oppdage byens unike skjønnhet.

Les mer
Zimmer

Classic Rom

2 personer | Rom

Classic-rommene har plass til 2 personer og er innredet med fliser- eller marmorgulv, TV, eget bad med bad eller dusj og hårføner samt en vakker utsikt over San Francesco-kanalen.

De inkluderte utfluktene:

Disse utfluktene er inkludert og gir deg en sjanse til å bli godt kjent med Venezia:

 • Opplev en guidet tur av en verdens mest majestetiske katedraler. Beundre den gylne mosaikken og Pala d'oro. Med en guide får du en omvisning av den gylne katedralen, som en gang var Venezias dogers private kapell, og det eneste som av denne typen i Italia, takket være den vakre mosaikken i gull og marmorgulvet. Guiden forteller deg om bibelhistoriene som er presentert i kirken og historien som utgjør det som gjør kirken spesiell. Beundre Pala d’oro, et utmerket eksempel på bysantinsk kunst med sine tusenvis av juveler og verdifulle stener.
 • Utflukt til Murano: På slutten av katedral-omvisningen er det også inkludert en tur til glassblåserøya Murano. Murano er kjent siden sent på 1200-tallet for sin glassblåserkunst. Her kan du blant annet se hvordan glassblåserne lager vaser, pyntegjenstander, smykker og annet glasshåndverk. Murano er også verdt et besøk for sine vakre gater, broer og palasser samt for den vakre båtturen fra Venezias sentrum til øyas havn. Retur til San Marco er inkludert, og varigheten er 2 timer.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne + 1 baby (0-2 år)

Barnerabatt

Med 2 fullt betalende voksne:
Barn 0-3 år betaler ca. 95 NOK per natt på hotellet (avhengig av valutakurs)
Barn 4-12 år får 40% rabatt på hotellet
Barn 13-17 får 20% rabatt på hotellet

Internett

Gratis WiFi.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Fasiliteter

Frokostsal

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Beliggenhet

Hotellet ligger kun 900 meter fra Piazza San Marco.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret