Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Aktivitet inkludert

Kulinarisk eventyr i Verona

 • Opplevelse
 • Verona
pris fra kr 4 369
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Oppfyll din kulinariske drøm i Verona! Bo 2, 3 eller 4 netter på Hotel San Marco med frokost og bli med på en gastronomisk utflukt. Inkl. fly t/r Verona. Pris p.p. i rom for 2.

La deg lede gjennom Veronas skjønner gater av en italiensk gastronom, og lær om et av verdens mest innflytelsesrike kjøkken. Start dagen som en italiener, med en liten kopp svart gull, etterfulgt av et søtt bakverk. Pirr så smaksløkene med parmaskinke og salami, parmagiano-ost og balsamico. En ekte italiensk pizza nyter du selvsagt før du tripper avgårde til et lokalt Osteria for et godt glass vin. Til slutt lærer du å lage tradisjonell tortellini, slik at du kan briljere i kjøkkenet. Kulissen for din matopplevelse er en fantastisk vakker by som vil få selv anti-romantikeren til å smelte! En tur til Verona er mer enn bare en storbyferie - la deg fortrylle!

Tilbudet inkluderer:
 • Guidet 3,5 timers mattur i Verona
 • 2, 3 eller 4 netter i dobbeltrom på Hotel San Marco Spa
 • Fly t/r Verona fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Sandefjord, Molde, Ålesund, Tromsø eller Kristiansand
 • Frokost hver dag
 • Gratis WiFi

Hotel San Marco Spa

 • Hotel
 • Verona, Italia
Outside hotel

Det sjarmerende Hotel San Marco har en fin beliggenhet, slik at det er enkelt for deg å nyte "la dolce vita". Hotellet er en ideell base for å oppdage alt av det Verona har å tilby. En buss som stopper utenfor hotellet tar deg til hjertet av byens sentrum, ca 4 km unna. Etter en dag med sightseeing kan du slappe av i komfortable og rolige omgivelser. For en ekstrakostnad kan du bruke spafasilitetene inkludert en sauna, et tyrkisk bad, et boblebad og mye mer.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +8
Les mer
Room

Dobbeltrom

3 personer | Rom

Du kommer til å bo i et fint innredet, lyst og romslig rom. Alle rommene tilbyr komfort med et en-suite bathroom, en telefon, WiFi, en safe, en satelitt-TV, en minibar (mot avgift), aircondition og en hårtørker.

Våre anbefalinger

Selv om Romeo og Julies karakterer er oppdiktet, er romantikken ekte. Det er lett å se hvorfor Shakespeare baserte sin verdensberømte kjærlighetshistorie akkurat her. Opplev den levende romantikken med å besøke disse stedene:

 • Piazza delle Erbe: Det mest besøkte stedet i Verona er Arena of Verona, men glem for all del ikke å besøke Piazza delle Erbe, det virkelige hjertet av Verona. Dette var det gamle romerske forum, og i dag er torget omkranset av middelalderske bygninger og historisk arkitektur.
 • Caffé Tubino: Rett nede i gaten fra Piazza delle Erbe, finner du den lille kaféen, Caffé Tubino. Stedet har vært lokalfavoritten siden sin åpning i 1969. En kreativ, romantisk og klassisk kafé å starte dagen med.
 • La Fontanina: Denne Michelin-stjerne restauranten ligger rett rundt hjørnet fra arenaen. Den lille restauranten, som har eksistert i mer enn 200 år, serverer et utvalg av tradisjonelle retter med en kreativ vri og vin fra lokale druer. Stearinlysene lyser opp historiske malerier, som er flere hundre år gamle og dekorerer veggene.
Den inkluderte matopplevelsen

Avdekk Veronas hemmeligheter med en 3,5 timers tur hvor du smaker lokal mat og vin i delikatessebutikker, vinsteder og restauranter. En lokal, kunnskapsrik guide gir deg interessante anekdoter og historier på veien. Høydepunktet på turen er tortellinikurset på slutten av omvisningen. Turen starter kl. 10 og transport til Veronality kontoret, der turen starter fra, arrangerer du selv. Skulle du ha allergier eller liknende er det mulig å tilpasse turen til dette. Italia skal smakes!

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt EUR 2,- p.p.p.n.
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell (kan legges til ved bestilling)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 3 personer per rom

Barnerabatt

Med 2 fullt betalende voksne:
Barn 0-3 år bor gratis på hotellet
Barn fra 4-17 får rabatt på hotellet avhengig av alder og periode.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Babyseng

Tilgjengelig på stedet, og koster 10 EUR per natt.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis i hotellrommene.

Parkering

Parkering er tilgjengelig mot en betaling på 9 EUR per dag.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Transport til hotellet

Hotel San Marco er kun 15 minutters gange fra Porta Nuova Station. Busser går direkte utenfor hotellet og tar deg til det historiske senteret i Verona som ligger 4km unna. Ta toget fra Malpensa Express til Milano Centrale, deretter skifter du tog til Verona Porta Nuova. Det er ca. 1,5 km herifra.

Adresse for oppmøte for mattur

Adresse for oppmøte: 10 minutter før kl. 10- VERONALITY kontor, Vicolo Carmelitani Scalzi 14B.

Beliggenhet

4-stjerners Hotel San Marco er kun 15 minutters gange fra Porta Nuova Station. Busser går direkte utenfor hotellet og tar deg til det historiske senteret i Verona som ligger 4km unna.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret