Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Jul i historiske Beograd

 • Storbyferie
 • Beograd
pris fra kr 6 909
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Unn deg en unik førjulstid i Beograd! Inkl. ekslusivt og sentralt spahotell med frokost og fly t/r fra Tromsø, Ålesund, Bodø, Stavanger, Molde, Trondheim, Bergen, Harstad/Narvik, Oslo Gardermoen, Kristiansand eller Haugesund. Pris er p.p. i rom for 2.

Beograd er den historiske perlen som ligger perfekt plassert der elvene Sava og Donau møtes. Serbias livlige hovedstad er en av Europas eldste byer og byr dermed på rike juletradisjoner. Hver eneste gate er nydelig pyntet og de stemningsfulle julemarkedene på Knez Mihailova og Trg Otvorenog Srca vil garantert få deg i julestemning. Forelsk deg i lyden av knitrende bål og lukten av brente kastanjer, samtidig som du utforsker en av Europas mest spennende byer!

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3 eller 4 netter på Life Design Hotel****
 • Frokost hver morgen
 • Full tilgang til hotellets spa med blant annet hammam, romersk bad og mye mer
 • Fly t/r Beograd fra Tromsø, Ålesund, Bodø, Stavanger, Molde, Trondheim, Bergen, Harstad/Narvik, Oslo Gardermoen, Kristiansand eller Haugesund
 • Transport mellom flyplass og hotell
 • Te & snacks
Fantastiske Beograd

Flere sammenligner Beograd med Berlin. Noen reisende har tillegg hevdet at Beograd er det nye Berlin. Akkurat som den tyske hovedstaden, puster Beograds kreative sjel urbane skatter som hippe barer, moderne kunstgallerier og et mangfold av musikalske begivenheter i alle sjangre. Beograd har virkelig mestret å blande det nye og det gamle, det moderne og det historiske, det innovative og det tradisjonsrike på aller beste måte! Beograd er i tillegg den perfekte byen til å skjemme seg helt bort med mange muligheter for spa og velvære.

Life Design

 • Hotel
 • Beograd, Serbia
jacuzzi

Det nybygde Life Design Hotel tilbyr kostnadsfri garasje, perfekt beliggenhet i hjertet av Beograd, elegante, allergivenlige rom og fantastiske spa- og velværefasiliteter. Spa-området Five Elements inkluderer flere typer badstuer, dampbad, tropisk regndusj og et bredt spekter av massasjer, inkludert aromaterapi og andre behandlinger. Gjestene kan slappe av i boblebadet eller nyte de oppvarmede keramiske sengene.
Internasjonal mat, nasjonale delikatesser samt de moderne, spesielle serbiske retter, serveres i Privilege Restaurant. Hotellets rike frokostbuffet inkluderer varm og kald mat, frukt smothier, glutenfrie produkter og mer. Slapp av med en varm kopp te, kaffe eller en forfriskende cocktail i aperitifbaren på Life Design Hotel.
Dette hotellet er i tillegg det beste valget for reisende som er interessert i uteliv, mat og historie.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +8
Les mer
room

Superior Dobbeltrom

3 personer | Rom

De luksuriøse superior rommene er utstyrt med en svært komfortable kingsize seng. Rommene har flatskjerm-TV og minibar, gratis WiFI og elegante baderom med badekåper og toalettsaker. Romservice er tilgjengelig.

Dobbeltrom

1 personer | Rom

De avslappende dobbeltrommene er utstyrt med komfortable senger. Rommene har flatskjerm-TV og minibar, gratis WiFi og elegante baderom. Romservice er tilgjengelig.

TravelBird Tips!

Husk at i Beograd feirer de Ortodoks jul. Selveste juledagen i Beograd er 7. Januar, så her varer julen ekstra lenge. Merk at julemarkedene i Beograd starter først i begynnelsen av Desember, men et nydelig hvitt snøteppe legger seg vanligvis over byen fra November av.

 • Trdelnik: En himmelsk julekake som har sin opprinnelse fra Tsjekkia. Godbiten er laget av rullet deig som er pakket rundt en pinne, deretter grillet og toppet med sukker og valnøttblanding. Denne kaken er bare en av hundrevis av herligheter som blir laget i julemarkedenes søte treboder.
 • I helgene kl 12 er det forskjellige forestillinger som foregår på det lille stadiet overfor juletreet på Square of Open Heart. Dette er en god mulighet til å få med seg litt tradisjonell julemusikkmusikk og dans.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 3 personer i et Superior Dobbeltrom
Maks 1 voksen og 1 barn opptil 2 i et Dobbeltrom

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Beliggenhet

Det sentrale hotelle ligger i hjertet av Beograd, en 9-minutters spasertur fra Beograd jernbanestasjon, og 1 km fra Nikola Tesla-museet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret