Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Utforsk fargerike Cuba med leiebil

 • Rundreise
 • 11 eller 13 netter
 • Cuba
pris fra kr 14 419
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Roadtrip på Cuba: 8 netter med frokost i Havanna, Viñales, Cienfuegos og Trinidad, og 2/4 netter med all-inclusive i Varadero. Med leiebil og fly t/r.

Begi deg ut i Cubas livlige gater og la deg sjarmere av salsarytmer og den pulserende atmosfæren! Slå av en prat med en lattermild cubaner mens du nyter en mojito og tar inn den unike karibiske stemningen. Sett deg i leiebilen og reis fra Havannas sjarm til Trinidads fargerike gater og fra Viñales naturidylliske landskaper til Varaderos perlehvite strender. Gjør ferien til en fest - reis til Cuba!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 netter i Havanna (natt 1, 2 og 5)
 • 2 netter i 'casas particular' i Vinales
 • 1 natt i 'casas particular' i Cienfuegos
 • 2 netter i 'casas particular' i Trinidad
 • 2 eller 4 netter i Varadero
 • Fly t/r Havanna (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Frokost hver morgen i Havanna, Vinales, Cienfuegos og Trinidad
 • All-inclusive i Varadero
 • Leiebil Geely CK (eller liknende) for 8 dager
Mangfoldige Cuba

Veteranbiler i Havanna, grønne daler fulle av 'mogotes' i Viñales, det ekte Cuba i Cuenfuegos og lyden av hest og kjerre, og trubadurer i den koloniale byen Trinidad. Etter 8 netter på disse stedene, kan du velge om du vil bo 2 eller 4 netter på Varadero på kysten, med de paradisiske strendene og det krystallklare, azurblå havet. Kjenn de forskjellige atmosfærene, bli kjent med en unik undervannsverden og la deg lede i et virrvarr av musikk og salsa, mambo eller rumba. Beundre de historiske bygningene, de fantastiske naturlandskapene og meng deg med de gjestfrie cubanerne. Gjør deg klar til et eventyr på Cuba!

Reiserute

Dag 1 & 2: Havanna

Havanna... her vil du straks føle at du har reist tilbake i tid! Beundre cubanere som stolt ruller frem i gatene med sine Cadillacs og den cubanske musikken som du hører på hvert gatehjørne. Koloniale bygninger og historiske monumenter preger bybildet og skaper en avslappende atmosfære. Du blir … Les mer

Hotel Memories Miramar la Habana  eller lignende

Dag 3 & 4: Viñales

På tide å forlate Havanna (for litt) for å vende snuten mot Viñales. På veien gjøres det et stopp i Soroa, for et besøk til den unike Orkidéhagen. Deretter er det virkelig på tide å bli kjent med de paradisiske landskapene.
Viñales ligger i midten av den grønne dalen full av såkalte 'M… Les mer

Dag 5: Tilbake til Havanna

Etter frokost reiser du tilbake til Havanna, hvor du bor én natt før du skal videre på oppdagelsesreisen din.
Tips: kjør langs kysten i stedet for hovedveien. Da får du med deg den vakre utsikten langs veien!

Les mer

Dag 6: Cienfuegos

Dag 6 starter med din siste frokost i Havanna. I dag er det en lengre kjøretur på planen, men en vakker tur, det ser du om ikke så lenge! Turen går til Cienfuegos, som ligger ved Cubas sørlige kyst. Underveis kan du gjøre et stopp ved Grisebukten, best kjent for den mislykkede invasjonen i 1961.… Les mer

Dag 7 & 8: Trinidad

Etter frokost i ditt casa, reiser du til Trinidad, som ligger på UNESCOs verdensarvliste. Vi anbefaler å kjøre en tur i fjellene mot Nasjonalparken El Nicho. Her kan du vandre i imponerende natur og ta et forfriskende bad i et av de mange fossefallene. Deretter kan du kjøre til den koloniale bye… Les mer

Dag 9 - 13: Varadero

Kritthvte strender, et azurblått hav som er så klart og turkist at du kan se tropiske fisk svømme under deg og palmer som svaier i takt med vinden - velkommen til et karibisk paradis! Velg deg en solstol under den strålende solen eller i den svale skyggen av en parasoll. Dette paradiset finner d… Les mer

Naviti Varadero  eller lignende
Tilvalg

 • På dag 2: Havana Tropicana show: et spektakulært og fargerrikt show under stjernene i Havana, komplett med dansere og live cubansk musikk. En cocktail (Cuba Libre) og snacks er inkludert. Se endelig pris ved bestilling.
 • På dag 10: Seafari med katamaran: en dag ombord på en luksus katamaran, inkl. lunsj, drikke, snacks og snorkelutstyr. Først og fremst et besøk til Cayo Blanco, hvor du kan svømme og snorkle. Se endelig pris ved bestilling.
 • På dag 10: En middag ved Xanadu Mansion: den perfekte måten for å avslutte ferien er en middag ved Xanadu Mansion, en av Varaderos beste restauranter. Pakken inkl. et bord på verandaen, en velkomstcocktail, forrett, hovedrett, dessert, 1x kaffe, 1x mineralvann og 3 drikke (husvin, brus eller jus). Se endelig pris ved bestilling.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistvisum til Cuba
 • Drivstoff og forsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg avhengig av avreisedato og lengde på oppholdet, se endelig sum på bestillingssiden.

Romkapasitet

Maks 2 personer i et Dobbeltrom 10 netter
Maks 2 personer i et Dobbeltrom 12 netter
Min 3 personer og maks 3 personer i et Dobbeltrom + Enkeltrom 10 netter
Min 3 personer og maks 3 personer i et Dobbeltrom + Enkeltrom 12 netter

Barnerabatt

Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Reisedokumenter

5 dager før avreise vil du motta eksakte flytider og et velkomstdokument. De endelige reisedokumentene med adressene til casas-particulares vil du motta etter ankomst på stedet.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

Wifi er sjelden gratis og ofte ikke tilgjengelig på Cuba, men enkelte steder er det tilgjengelig mot betaling.

Casas particulares

Du bor i et såkalt 'casas particulares'. Dette er en type cubansk Bed & Breakfast, hvor du bor i enkle, men komfortable rom i huset til en cubaner. Her har du et eget rom med bad. Du får beskjed om adresse til overnattingsstedene dagen etter ankomst på Cuba.

Betaling og valuta

Cuba har 2 forskjellige myntenheter, CUC og Cubansk peso. Turister kan kun bruke CUC. Du kan bruke Euro eller USD til å veksle til CUC på flyplassen og i banken.

På Cuba you kan du ta ut penger med kredittkort fra Visa eller MasterCard. Debetkort og American Express er ikke akseptert.

Helseforsikring

Cubansk immigrasjon krever at reisende har et bevis på sin reiseforsikring, oversatt til engelsk, ved ankomst i Havana.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser. Passet ditt må være gyldig i 6 mnd ved hjemreise fra Cuba.

Vaksinasjonskrav

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, difteri, stivkrampe, kikhoste og polio før du reiser til Cuba. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Visumkrav

Merk at du må ha visum og reiseforsikring for å besøke Cuba. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/reiseinfo_cuba/id2415595/#innreise for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Kontakt landets ambassade i Norge for mer informasjon: http://www.embacuba.no

Reisegruppe

Denne reisen er individuell. Du reiser alene dersom du bestiller alene.

Ankomst til flyplassen

Ved ankomst blir du ønsket velkommen på flyplassen av en lokal representant. Du får da et mobilnummer og et kart med alle lokasjoner til hoteller og casas particulares.

Restauranter

Kvaliteten på restaurantene varierer. Spør verten din på dine casas particulares om tips til hvor du skal spise.

Leiebilvilkår

- Du kjører en Geely CK (eller liknende)
- Inkludert: ubegrenset antall kilometer
- Ekskludert forsikring: dette betaler du på stedet for (ca. € 8,55) per dag
- Ekskludert bensin, personlig forsikring og tillegg for ekstra sjåfør
- GPS er ikke tilgjengelig
- Ekstra sjåfør er CUC 30 (ca. € 25,70) per person per periode
- Du betaler et depositum på stedet på CUC 200 (ca. € 171,40), i kontanter eller per kredittkort (American Express er ikke tillatt)
- Sjåføren må være 18 år eller eldre og må ha hatt førerkort i minimalt ett år.
- Leiebilen utleveres med en full tank og skal leveres med en full tank. Leiebilen hentes ved hotellet i Havanna, og leveres ved slutten av reisen inn ved hotellet i Varadero.
- Internationalt førerkort er ikke nødvendig
- Leiebilen må alltid parkeres under overvåking eller på private steder

Digital håndbok

Du mottar en digital håndbok som vil bli opplastet sammen med reisedokumentene dine.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret