• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Utforsk fargerike Cuba med leiebil

 • Rundreise
 • 11 eller 13 netter
 • Cuba
pris fra kr 12 889
 • per person fra
 • basert på 2 personer

Roadtrip på Cuba: 8 netter med frokost i Havanna, Viñales, Cienfuegos og Trinidad, og 2/4 netter med all-inclusive i Varadero. Med leiebil og fly t/r.

Begi deg ut i Cubas livlige gater og la deg sjarmere av salsarytmer og den pulserende atmosfæren! Slå av en prat med en lattermild cubaner mens du nyter en mojito og tar inn den unike karibiske stemningen. Sett deg i leiebilen og reis fra Havannas sjarm til Trinidads fargerike gater og fra Viñales naturidylliske landskaper til Varaderos perlehvite strender. Gjør ferien til en fest - reis til Cuba!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 netter i Havanna (natt 1, 2 og 5)
 • 2 netter i 'casas particular' i Vinales
 • 1 natt i 'casas particular' i Cienfuegos
 • 2 netter i 'casas particular' i Trinidad
 • 2 eller 4 netter i Varadero
 • Fly t/r Havanna (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Frokost hver morgen i Havanna, Vinales, Cienfuegos og Trinidad
 • All-inclusive i Varadero
 • Leiebil Geely CK (eller liknende) for 8 dager
Mangfoldige Cuba

Veteranbiler i Havanna, grønne daler fulle av 'mogotes' i Viñales, det ekte Cuba i Cuenfuegos og lyden av hest og kjerre, og trubadurer i den koloniale byen Trinidad. Etter 8 netter på disse stedene, kan du velge om du vil bo 2 eller 4 netter på Varadero på kysten, med de paradisiske strendene og det krystallklare, azurblå havet. Kjenn de forskjellige atmosfærene, bli kjent med en unik undervannsverden og la deg lede i et virrvarr av musikk og salsa, mambo eller rumba. Beundre de historiske bygningene, de fantastiske naturlandskapene og meng deg med de gjestfrie cubanerne. Gjør deg klar til et eventyr på Cuba!

 1. Dag 1 & 2: Havanna

  Havanna... her vil du straks føle at du har reist tilbake i tid! Beundre cubanere som stolt ruller frem i gatene med sine Cadillacs og den cubanske musikken som du hører på hvert gatehjørne. Koloniale bygninger og historiske monumenter preger bybildet og skaper en avslappende atmosfære. Du blir hentet på flyplassen og tatt med til ditt første hotell. Avhengig av når du ankommer med flyet, kan du ta føttene fatt og utforske litt av byen, eller sove ut, for allerede på dag 2 skal du ut på eventyr. Etter frokost kl 08:30 ved Meeting Point Cuba (i hotellet) får du alle dokumentene og adresser du trenger og leiebilen før ditt cubanske eventyr begynner. På tide å bli kjent med Havanna! Besøk gamlebyen, vandre over Malécon og drikk en daiquiri i Hemingways stambar. På denne dagen kan du også se det fargerike Havana Tropicana show, som kan legges til ved bestilling.

  hotel

  Memories Miramar eller lignende

  • Hotel
  • Havana, Cuba
  hotel

  Memories Miramar ligger i Miramar-distriktet ca. 13 km fra gamle Havanna. Her har du utsikt mot havet, to restauranter og barer, og et utendørs svømmebasseng med en solterrasse. Hotellets rom er romslige, har aircondition, et sitteområde, en minibar, en kabel-TV, en telefon, en skrivepult og en safe.

  Les mer
 2. Dag 3 & 4: Viñales

  På tide å forlate Havanna (for litt) for å vende snuten mot Viñales. På veien gjøres det et stopp i Soroa, for et besøk til den unike Orkidéhagen. Deretter er det virkelig på tide å bli kjent med de paradisiske landskapene.
  Viñales ligger i midten av den grønne dalen full av såkalte 'Mogotes', imponerende bakker som ruver stolt i landskapet. Det er noe du må se mens du er på Cuba! Selvom navnet kan tilsi at det dyrkes vin her, er det faktisk tobakk som har satt stedet på kartet. Det er her tobakken i en "cubaner" kommer fra, så skal du smake en sigar på ferien din, er dette stedet! De kommende to nettene tilbringer du i lokale 'casas particular' og dagene tilbringer du med å oppdage omgivelsene. Vil du til stranden? Reis da til Bounty-øyene Cayo Levisa eller Cayo Jutias, begge ca. 55 kilometer unna.

  Cuban Art Factory -> Vinales 178.7 km

 3. Dag 5: Tilbake til Havanna

  Etter frokost reiser du tilbake til Havanna, hvor du bor én natt før du skal videre på oppdagelsesreisen din.
  Tips: kjør langs kysten i stedet for hovedveien. Da får du med deg den vakre utsikten langs veien!

  Vinales -> Cuban Art Factory 179.1 km

 4. Dag 6: Cienfuegos

  Dag 6 starter med din siste frokost i Havanna. I dag er det en lengre kjøretur på planen, men en vakker tur, det ser du om ikke så lenge! Turen går til Cienfuegos, som ligger ved Cubas sørlige kyst. Underveis kan du gjøre et stopp ved Grisebukten, best kjent for den mislykkede invasjonen i 1961. Her finner du en oase av ro og ikke minst er det vakkert her.
  Med en gang du ankommer Cienfuegos kan du begynne å utforske byen! Dette er den eneste byen som ble grunnlagt av franskmennene, som du merker på atmosfæren. Vandre gjennom det historiske sentrum og beundre de historiske, men spesielle - villaene i nabolaget Punta Gorda. Dette er der de rikeste menneskene i byen bodde tidligere. Ditt hus i Cuenfuegos ligger i bysentrum. Du overnatter her én natt.

  Cuban Art Factory -> Cienfuegos 233.0 km

 5. Dag 7 & 8: Trinidad

  Etter frokost i ditt casa, reiser du til Trinidad, som ligger på UNESCOs verdensarvliste. Vi anbefaler å kjøre en tur i fjellene mot Nasjonalparken El Nicho. Her kan du vandre i imponerende natur og ta et forfriskende bad i et av de mange fossefallene. Deretter kan du kjøre til den koloniale byen, hvor det kan virke som om tiden har stått stille. Gatene er full av brosteinsgater og hest og kjerre, og de stemningsfulle tonene fra bachata- og salsamusikk. Fremfor alt er det de fargerike bygningene som skaper det vakre bybildet. Se små, søte torg som Plaza Mayor og mange koselige markeder i smale gater. Vil du være med på en unik fest? Dans natten vekk i 'Dicso Ayala', som ligger i en hule. Er du en ekte strandløve vil du selvfølgelig dykke ned i klart hav igjen, for rett ved er det flere strender å velge mellom. Strendene her er naturlig nok ikke så vakre som de i Varadero hvor du avslutter denne rundreisen med stil! Først sover du de to første nettene i et 'casa particular'.

  Cienfuegos -> Trinidad 82.8 km

 6. Dag 9 - 13: Varadero

  Kritthvte strender, et azurblått hav som er så klart og turkist at du kan se tropiske fisk svømme under deg og palmer som svaier i takt med vinden - velkommen til et karibisk paradis! Velg deg en solstol under den strålende solen eller i den svale skyggen av en parasoll. Dette paradiset finner du i Varadero, der du skal tilbringe de siste dagene av ferien din. Kan det bli bedre enn dette? På veien kan du stoppe innom Santa Clara, hvor Che Guevara Nasjonalmonument ligger. Deretter blir by byttet med sol, strand og badeferie i Karibien! Ta på deg snorkleutstyret eller dykk for å beundre korallrevene og det eksotiske undervannslivet. Du kan også bestille Seafari med katamaran og en middag ved Xanadu Mansion, den perfekte måten å avslutte din cubanske ferie.

  Du velger selv om du ønsker å nyte en strandferie (2 eller 4 netter avhengig av hva du velger ved bestilling) i Naviti Hotel Varadero, et hotell med en idyllisk beliggenhet. Med all-inclusive trenger du ikke å tenke på annet enn å nyte livet og ferien din!

  Solbrun og uthvilt er det deretter på tide å reise tilbake til Norge! Stig ombord på flyet hvor du kan tenke tilbake på denne deilige og spektakulære reisen!

  Trinidad -> Varadero 266.5 km

  pool

  Hotel Naviti Varadero

  8 Vurderinger
  • Hotel
  • Varadero, Cuba
  pool

  Midt blant de hvite perlestrendene i Varadero, finner du denne fine resorten. Hotellet ligger langs vakre Hicacos Peninsula, her har du utallige vannsport aktiviteter og muligheter for å ha det gøy rett utenfor rommet ditt. Hotellet har i tillegg et fantastisk bassengområde, elegante rom og bad med aircondition, samt et utvalg av restauranter. Du nyter all-inclusive under oppholdet.

  Les mer
Tilvalg

 • På dag 2: Havana Tropicana show: et spektakulært og fargerrikt show under stjernene i Havana, komplett med dansere og live cubansk musikk. En cocktail (Cuba Libre) og snacks er inkludert. Se endelig pris ved bestilling.
 • På dag 10: Seafari med katamaran: en dag ombord på en luksus katamaran, inkl. lunsj, drikke, snacks og snorkelutstyr. Først og fremst et besøk til Cayo Blanco, hvor du kan svømme og snorkle. Se endelig pris ved bestilling.
 • På dag 10: En middag ved Xanadu Mansion: den perfekte måten for å avslutte ferien er en middag ved Xanadu Mansion, en av Varaderos beste restauranter. Pakken inkl. et bord på verandaen, en velkomstcocktail, forrett, hovedrett, dessert, 1x kaffe, 1x mineralvann og 3 drikke (husvin, brus eller jus). Se endelig pris ved bestilling.
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistvisum til Cuba
 • Drivstoff og forsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Enkeltreisende

kr 3 961 - kr 4 406 på hotellprisen

Romkapasitet

Maks 2 personer i et Dobbeltrom 10 netter
Min 3 personer og maks 3 personer i et Dobbeltrom + Enkeltrom 10 netter
Maks 2 personer i et Dobbeltrom 12 netter
Min 3 personer og maks 3 personer i et Dobbeltrom + Enkeltrom 12 netter

Barnerabatt

Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

Wifi er sjelden gratis og ofte ikke tilgjengelig på Cuba, men enkelte steder er det tilgjengelig mot betaling.

Casas particulares

Du bor i et såkalt 'casas particulares'. Dette er en type cubansk Bed & Breakfast, hvor du bor i enkle, men komfortable rom i huset til en cubaner. Du har tilgang til ditt eget rom med eget bad. Seneste to uker før avreise får du beskjed om adresse til stedene.

Betaling og valuta

Cuba har 2 forskjellige myntenheter, CUC og Cubansk peso. Turister kan kun bruke CUC. Du kan bruke Euro eller USD til å veksle til CUC på flyplassen og i banken.

På Cuba you kan du ta ut penger med kredittkort fra Visa eller MasterCard. Debetkort og American Express er ikke akseptert.

Helseforsikring

Cubansk immigrasjon krever at reisende har et bevis på sin reiseforsikring, oversatt til engelsk, ved ankomst i Havana.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser. Passet ditt må være gyldig i 6 mnd ved hjemreise fra Cuba.

Vaksinasjonskrav

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, difteri, stivkrampe, kikhoste og polio før du reiser til Cuba. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Visumkrav

Merk at du må ha visum for å besøke Cuba. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Kontakt landets ambassade i Norge for mer informasjon: http://www.embacuba.no

Reisegruppe

Denne reisen er individuell. Du reiser alene dersom du bestiller alene.

Ankomst til flyplassen

Ved ankomst blir du ønsket velkommen på flyplassen av en lokal representant. Du får da et mobilnummer og et kart med alle lokasjoner til hoteller og casas particulares.

Restauranter

Kvaliteten på restaurantene varierer. Spør verten din på dine casas particulares om tips til hvor du skal spise.

Leiebilvilkår

- Du kjører en Geely CK (eller liknende)
- Inkludert: ubegrenset antall kilometer
- Ekskludert forsikring: dette betaler du på stedet for (ca. € 8,55) per dag
- Ekskludert bensin, personlig forsikring og tillegg for ekstra sjåfør
- GPS er ikke tilgjengelig
- Ekstra sjåfør er CUC 30 (ca. € 25,70) per person per periode
- Du betaler et depositum på stedet på CUC 200 (ca. € 171,40), i kontanter eller per kredittkort (American Express er ikke tillatt)
- Sjåføren må være 18 år eller eldre og må ha hatt førerkort i minimalt ett år.
- Leiebilen utleveres med en full tank og skal leveres med en full tank. Leiebilen hentes ved hotellet i Havanna, og leveres ved slutten av reisen inn ved hotellet i Varadero.
- Internationalt førerkort er ikke nødvendig
- Leiebilen må alltid parkeres under overvåking eller på private steder

Digital håndbok

Du mottar en digital håndbok som vil bli opplastet sammen med reisedokumentene dine.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret