Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Aktivitet inkludert

Ring julen inn med Nøtteknekkeren

 • Opplevelse
 • Vilnius
pris fra kr 2 019
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Fullpakket julereise med Nøtteknekkeren i Vilnius! Julereisen inkluderer 4* hotell, frokost hver morgen og fly t/r fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Harstad eller Kristiansand samt billett til en opera eller ballett! Pris er p.p. i rom for 2.

Lev deg inn i verdens vakreste julefortelling i den imponerende kulturbyen Vilnius! På denne førjulsreisen bor du sentralt i den søte vinterbyen, som også er Litauens lille hovedstad. Nyt den majestetiske juleatmosfæren på operahuset, drøm deg inn i de fargerike kulissene og la deg fortrylle av vakker dans og klassisk musikk. Se i tillegg Vilnius stemningsfulle julemarkeder og julegater, og fortap deg i byens fantastiske (og rimelige) gourmet restauranter. Husk finstasen, dette blir en storslått førjulsferie!

Tilbudet inkluderer:
 • Billett til Nøtteknekkeren
 • 2, 3, 4 eller 5 netter på Best Western Vilnius Hotel****
 • Fly t/r Vilnius fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Kristiansand eller Harstad
 • Frokost hver morgen
Julebyen Vilnius

Se snøen fargelegge de idylliske hustakene fra rødt til hvitt. Gled deg til å oppleve de forskjellige julemarkedene hvor du vil kjenne lukten av fersk julebakst, og høre lyden av knitrende bål. Fortap deg i en dag på spa med massasje og skjønnhetsbehandlinger, som er langt rimeligere enn i Norge. La Litauens fantastiske hovedstad skjemme deg bort!

Best Western Hotel Vilnius

 • Hotel
 • Vilnius, Litauen
lobby

Det firestjerners hotellet Best Western Vilnius Hotel ligger rett i sentrum av Vilnius, i nærheten av flere severdigheter. Hotellet er omgitt av Vilnius moderne bygninger og ved siden av billedskjønne Neris River. Best Western Vilnius Hotel er innen gåavstand av Vilnius' gamleby. Hotellet har en døgnåpen resespjon, en deilig restaurant og et spaområde med et svømmebasseng, sauna og treningsstudio. Hotellets gjester kan benytte hotellets spaområde gratis mellom kl. 07:00 og 00:00. Om morgenen serverer restauranten en frokostbuffé for en god start på dagen.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +1
Les mer
room 2

Standard dobbeltrom

2 personer | Rom

Hotellrommet ditt er innredet i lyse og varme farger. Fasilitetene inkluderer aircondition, TV, dobbeltseng, minibar, pult, sitteområde og en stor garderobe. Badet har et badekar eller dusj, og hårføner.

Program 2017–2018 opera og ballett

Forestillingen begynner kl. 18:30 på den andre kvelden. Vennligst vær oppmerksom på at noen av forestillingene kan være tidligere eller senere enn dette. Den nøyaktige tiden ser du på siden for Den nasjonale opera og ballets nettside. TravelBird er ikke ansvarlig for den spesifikke tiden.
Vennligst merk at dersom showet du har valgt er utsolgt vil du få billetter til en annen forestilling.

Operahuset ligger ca. 750 meter unna hotellet, og det tar ca. 15 min å gå dit.

Du mottar billettene med de andre reisedokumentene til din e-post. TravelBird reserverer de beste tilgjengelige billettene.

Obs!

I Vilnius finner du åpne julemarkeder fra 1. desember.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Transport t/r operahuset
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 personer.

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Opera og ballett

Du mottar billetter for din valgte forestilling etter at du har kommet til hotellet.

Det er ikke mulig å refundere billettene.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Beliggenhet

Vilnius flyplass ligger ca. 10 km unna. Ta buss 3G mot Fabijoniškės til stoppet Europos aikštė. Derfra er det ca. 250 m til hotellet. Det er også rimelig å ta en taxi.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret