Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Reiseguide inkludert

Sykkeltur på landet og økohotell i Praha

 • Storbyferie
 • Praha
pris fra kr 2 699
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Få både by og landidyll på én og samme bytur! Bo på det 4* miljøvennlige hotellet Plaza Alta Hotel i 2-5 netter med frokost og fly t/r fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Ålesund, Kristiansand, Molde, Harstad, Tromsø, Kristiansund, Haugesund eller Sandefjord. Pris er p.p. i rom for 2.

Oppdag Praha på en ny måte med en vakker sykkeltur i landlige omgivelser rett utenfor Prahas sentrum! Sett deg på en el-sykkel og se det skjønne landskapet flyte forbi - en sann fryd for øynene! Turens høydepunkt er den lille landsbyen Karlsteijn med sitt historiske slott! Vel tilbake i Praha begynner storbyferien - tripp rundt i smale smug og fargerike gater, reis tilbake i tid i Det jødiske kvarter og nyt synet av de mange kirketårnene og middelalderbygningene. Hotellet ditt er også et miljøvennlig 4-stjerners hotell, så du kan nyte byen med god samvittighet. Gled deg til å oppleve en av Europas vakreste hovedsteder – Praha!

Tilbudet inkluderer:
 • Sykkeltur til Karlsteijn-slottet med e-sykkel
 • 2, 3, 4 eller 5 netter i dobbeltrom på Plaza Alta Hotel****
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Praha fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Ålesund, Kristiansand, Molde, Harstad, Tromsø, Kristiansund, Haugesund eller Sandefjord
 • Fri adgang til hotellets treningsstudio
 • 10% rabatt på 7 Tacos Steak and Grill Restaurant
 • Sen utsjekking til kl. 14.00 (avhengig av tilgjengelighet)

Hotel Plaza Alta

 • Hotel
 • Praha, Tsjekkia
Aussenansicht

Hotellet ligger veldig sentralt og har en god beliggenhet cirka 20 minutter fra flyplassen, der du lander og hopper på den private transporten som tar dere til hotellet. Hotellet har nylig blitt sertifisert som et miljøvennlig hotell. Her kan du god mat i restauranten såvel som spennende drinker i baren. Hotellet tilbyr sykkelleie og serverer frokost hver morgen. Hotellet ble renovert i 2007.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +4
Les mer
Room

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Alle rom har aircondition og er utrustet med en stor, komfortabel seng, gratis WiFi, gratis vannflaske samt et privat bad med dusj og toalett.

Vi anbefaler

 • Det dansende huset er en kontorbygning med en utforming som kan likne på et dansende par. Du kan også besøke den eksklusive franske restauranten i øverste etasje, hvor du har en enestående utsikt over Praha.
 • På den elegante baren, Tretter's Bar, er det laget cocktails over disken de siste 90 årene, og her forstår bartenderne hvordan de skal lage en god drink. Du vil straks føle at du er kommet tilbake i tid, for interiøret minner om 30-tallet.
 • I retrokinoen BIO OKO kan du synke ned i salens alternative stolarrangement, som inkl. både strandstoler og en gammel bil! Her vises både eldre og nyere filmer, også på engelsk.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

Din inkluderte sykkelutflukt

Reis gjennom den tsjekkiske landsbygden i 3,5 timer med El-sykkel fra Praha til Karlstejn Slottet. Karlstejn landsby er hjemsted for ca. 800 lokale og det gotiske renessanseslottet som går tilbake til 1300-tallet. Spis på en tradisjonell tsjekkisk restaurant (på egen regning), utforsk utsiden av slottet med guiden din, ta en 55 minutters tur inne i slottet (tilgjengelig mot en avgift). Du kommer tilbake til Praha på en 40-minutters togtur på slutten av turen som er inkludert i billetten.

Inkludert: E-sykkelutleie, hjelm og eventuelt sykkelutstyr, utendørs tour av slottet, flaske vann, bykart og togbillett tilbake til Praha.

Vil avreise fra sentrale Praha kl 9:30, 8 timers tur

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport mellom flyplass og hotellet
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Dobbeltrom: Min. og maks. 2 personer

Barnerabatt

Med 2 fullt betalende voksne:
Barn i alderen 0-11 år: Bor gratis på hotellet
Barn fra 12 år teller som voksne og betaler full pris

Babyseng

Det er mulig å låne en babyseng gratis (avhengig av tilgjengelighet). Kontakt vennligst vår kundeservice.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

Gratis WiFi på hotellet.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret