Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Reiseguide inkludert

Juleromantikk i lysets by, Paris

 • Storbyferie
 • 2 eller 3 netter
 • Paris
pris fra kr 1 909
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Vakker førjulsreise til lysets by, Paris. Bo 2 eller 3 netter i på Hotel Apogia med frokost og utsikt over Seine. Inkl fly t/r Paris.

Paris er alltid en god idé, men i førjulstiden er det den beste idéen. Opplev Paris når eneste fortauskafe er pyntet og gatemusikantene synger franske juleklassikere, når snøen daler over Eiffeltårnet og legger seg over Champs-Élysées. De glitrende handlegatene, den parisiske julematen, de stemningsfulle julemarkedene blant kremfargede bygninger, forelsk deg i en førjulstid i romantikkens by!

Tilbudet inkluderer:
 • 2 eller 3 netter i dobbeltrom på Hotel Apogia
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Paris (se tilgjengelig flyplasser i kalenderen)
Noël Noël

Paris, som kjærlighetens by og lysets base er selvfølgelig drømmebyen å være i i førjulstiden.
Byens vakre er utsmykket med kremfarget arkitektur, som i November og Desember får et dryss av varmende julelys og grønne grantrær. 150,000 julelys tennes ved Champs Elysées hvert år og Noël Noël er sangen du vil synge til mens du spaserer i byens trivelige gater. Paris ønsker deg velkommen til en stemningsfull og spennende storbyreise.

Hôtel Apogia Paris

 • Hotel
 • Ivry-sur-Seine, Frankrike
Property

Hotellet tilbyr bekvemmeligheten av en 24-timers resepsjon og en stilfull bar å slappe av i på slutten av dagen. Hotellet har en nydelig utsikt over Seinen. Restauranten tilbyr en rikholdig meny av italiensk og fransk mat. Du står opp til en god frokost hver morgen og rom service er tilgjengelig. Apogia Paris er 10 minutter fra Gare de Lyon og Gare de Bercy. Det er i nærheten av både Accorhotels Arena og Nasjonalbiblioteket. Hotellet har gratis WiFi og et fitnessrom.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +7
Les mer

Standard dobbeltrom

2 personer | Rom

Rommene på det Apogia Paris er pene, moderne og lydisolerte. De kommer med en flatskjerm-TV med satellittkanaler, klimaanlegg, safe og skrivebord, i tillegg til eget bad.

Juletorg og julemarked

I førjulstiden blir byen fylt opp med herlige julemarkeder, blant våre favoritter finner du:

 • Julemarked ved La Défense: Dette julemarkedet er det største i Paris og har over 200 søte treboder fylt av juledekorasjoner, håndverk og perler fra det franske julekjøkkenet
 • Julemarkedet på Champs Elysées: Dette markedet strekker seg fra Champs Elysees til Place de la Concorde. Markedet er dekorert med 400 opplyste juletrær og dekorasjoner lyser i en strekning på 2.5 km.
 • Eiffel on Ice - Om vinteren blir området rundt Eiffeltårnet dekket av is. Hvert år blir det aktiviteter og vintersport. På serveringsmenyen: varm sjokolade eller gløgg, ristede marshmallows, kastanjer og bakevarer fra det parisiske vinterkjøkkenet.
 • Flere markeder i Paris åpner 11. november og varer til 8. januar (Obs! Eiffel on Ice åpner i begynnelsen av Desember)

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

Julemarkeder i Paris

I Paris finner du åpne julemarkeder fra 15 November,

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt på 15-25 kr per person per natt som betales på hotellet
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet, men kun for 1 flybilett.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 baby under 2 år per rom.

Barnerabatt

Barn under 2 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet. Gjelder bare med 2 fullt betalende voksne.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Fasiliteter

Restaurant
Bar

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Beliggenhet

Hoteller ligger i det rolige området Ivry sur Seine. Eiffeltårnet er ca en 15-minutters metro tur, og du har ellers lett tilgang til byens mange severdigheter. Offentlig transport fra flyplassen går ofte, og det tar litt under en time fra dør til dør.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret