Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

En italiensk drømmereise ved Bologna

 • Rundreise
 • Italia
pris fra kr 5 549
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Rundreise fra Bologna til Ferrara og mer! Inkl. 5 eller 7 netter, frokost, en middag, slottsbesøk, leiebil og fly t/r.

Oppdag Italias vakre region Emilia Romagna på en nydelig rundreise! Fra regionens spektakulære hovedstad Bologna til noen av Italias vakreste landsbyer og idyll ved kysten! Se eventyrlige slott fra middelalderen og renessansen på heller uventede beliggenheter. Føl historiens vingesus i middelaldergatene og beundre freskoer, takmalerier og mosaikk før du ruller videre i leiebilen din fra én skjønnhet til en annen. Skjem deg bort med skatter fra det italienske kjøkkenet og prøv ost, skinke, balsamico og deilige viner. Skulle du velge deg reisen på 7 netter, tilbringer du de siste dagene i kystbyen Rimini for sol, strand og bad ved Adriaterhavet!

Tilbudet inkluderer:
 • 2 netter i Grand Hotel Mattei (eller liknende) i Ravenna
 • 2 netter i Hotel La Meridiana (eller liknende) i Urbino
 • 1 natt i Gabicce, Cattolica eller Riccione (i Hotel Madison eller liknende)
 • Ved 7 netter: 2 netter i Hotel Senyor (eller liknende) i Rimini
 • Fly t/r Bologna (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Inngangsbillett til Castello Estense i Ferrara
 • Smaking av delikatesser og vin i Mariani Ravenna (eller liknende)
 • Inngangsbillett til Forte di San Leo
 • Middag i restauranten Osteria dell’Accademia (eller liknende) i Montegridolfo (eller Mondaino)
 • Parkering ved alle hotellene (avhengig av tilgjengelighet)
 • Bruk av WiFi i alle hotellene
 • Leiebil under oppholdet
Emilia-Romagna

Dette er regionen til Enzo Ferrari, motegiganten Giorgio Armani og av operasangeren Luciano Pavarotti. Det er også et stykke Italia som vi kjenner godt fra filmer: pittoreske landsbyer, historiske byer, vakre landskap og imponerende slott. I tillegg inviterer Emilia-Romagna til fantastiske måltider. Parmigiano Reggiano - ja, den deilige parmesanosten! -, parmaskinke, balsamico, Mortadella di Bologna... og alle andre produkter og matretter fra denne gastronomiske regionen. Med leiebilen din kjører du gjennom italiensk landidyll, inkludert Bologna, Ravenna og Urbino. Unn deg selv å smake de lokale delikatessene, besøk spesielle slott, og hvis du bestiller 7 netter, bor du også de siste 2 nettene på Adriaterhavskysten.

Reiserute

Dag 1: Bologna - (Dozza) - Ravenna

I dag lander du i Bologna, og henter leiebilen din i retning av Ravenna, hvor du tilbringer de to første nettene. Stopp underveis for et besøk til Dozza, 'borghi più belli'. De berømte husene med fargerike veggmalerier - laget av lokale kunstnere - gir denne landsbyen sin sjarm. Har du t… Les mer

Grand Hotel Mattei  eller lignende

Dag 2: Ferrara og Ravenna

Den følgende dagen begynner med en smakfull frokost på hotellet. Deretter setter du deg i bilen og reiser til middelalderske Ferrara (på ca. 77,7 km avstand), hvor det imponerende 'røde' slottet ligger. Tidligere var dette palasset til familien Este og et fengsel, den dag i dag er det et… Les mer

Dag 3: San Marino - San Leo - Urbino

Etter en deilig, italiensk frokost reiser du i bilen til San Marino. Det historiske sentrumet i hovedstaden i San Marino står i sin helhet på UNESCOs kulturarvliste. Nesten hele sentrum har bevart sitt opprinnelige utseende. Etter at du har besøkt Basilica di San Marino og eventyrslottet Monte T… Les mer

Hotel La Meridiana  eller lignende

Dag 4: Urbino og Montegridolfo

UNESCOs verdensarv nummer 3 på denne reisen! Denne morgenen oppdager du den 'ideelle byen' Urbino, og det er en perle! Den ble omgjort fra middelalderby til en billedskjønn by i renessansestil, og på turen din ser du fremdeles en by i sin gamle prakt. Vandre gjennom sentrum og besøk blan… Les mer

Dag 5: Gradara (med overnatting på kysten)

Du kjenner gjerne historien om den berømte Dante i Den guddommelige komedie, om den umulige kjærligheten mellom Francesca og Paolo, som til slutt endte opp i helvete. Ikke den lykkeligste slutten på en kjærlighetshistorie, men settingen for historien var ikke annet enn bildeskjønn, nemlig slotte… Les mer

Dag 6 - 8: Rimini på den Adriatiske kysten

Har du bestilt rundreisen med 5 netter, pakker du kofferten og reisen hjem med mange fine feriebilder og gode minner på dag 6. Har du bestilt rundreisen på 7 netter, har du noen dager ved kysten - den perfekte måten å avslutte ferien på! Siste stopp er Rimini, som med sine lange, gylne strender,… Les mer

Hotel Senyor  eller lignende
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt fra € 3,- p.p.p.d. i Ravenna (fra 14 år)
 • Turistskatt fra € 1,50 p.p.p.d. in Urbino (fra 12 år)
 • Eventuell turistskatt i Gabicce, Cattolica eller Riccione
 • Turistskatt fra ca. € 2,50 p.p.p.d. i Rimini
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg for hotellet og leiebilen (endelig sum ser du på betalingssiden).

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 2 per rom

Barnerabatt

Med 2 fullt betalende voksne:
Barn fra 0 til år 2 bor gratis på hotellene
Barn fra 3 år får 10% rabatt på hotellene

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

WiFi er tilgjengelig mot betaling.

Parkering

Parkering er gratis ved alle hotellene (avhengig av tilgjengelighet).

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Hoteller

Dersom et eller flere av de nevnte hotellene er fullbooket vil du bo på et hotell av samme standard. Du vil få nøyaktige adresser innen 2 uke før avreise.

Slottsbesøk

Kun inngang til Castello Estense og Forte di San Leo er inkludert. Resten av slottene betaler du for selv.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret