Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

En italiensk drømmereise ved Bologna

 • Rundreise
 • 5 eller 7 netter
 • Italia
pris fra kr 5 549
 • per person fra
 • basert på 2 personer
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Rundreise fra Bologna til Ferrara og mer! Inkl. 5 eller 7 netter, frokost, en middag, slottsbesøk, leiebil og fly t/r.

Oppdag Italias vakre region Emilia Romagna på en nydelig rundreise! Fra regionens spektakulære hovedstad Bologna til noen av Italias vakreste landsbyer og idyll ved kysten! Se eventyrlige slott fra middelalderen og renessansen på heller uventede beliggenheter. Føl historiens vingesus i middelaldergatene og beundre freskoer, takmalerier og mosaikk før du ruller videre i leiebilen din fra én skjønnhet til en annen. Skjem deg bort med skatter fra det italienske kjøkkenet og prøv ost, skinke, balsamico og deilige viner. Skulle du velge deg reisen på 7 netter, tilbringer du de siste dagene i kystbyen Rimini for sol, strand og bad ved Adriaterhavet!

Tilbudet inkluderer:
 • 2 netter i Grand Hotel Mattei (eller liknende) i Ravenna
 • 2 netter i Hotel La Meridiana (eller liknende) i Urbino
 • 1 natt i Gabicce, Cattolica eller Riccione (i Hotel Madison eller liknende)
 • Ved 7 netter: 2 netter i Hotel Senyor (eller liknende) i Rimini
 • Fly t/r Bologna (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Inngangsbillett til Castello Estense i Ferrara
 • Smaking av delikatesser og vin i Mariani Ravenna (eller liknende)
 • Inngangsbillett til Forte di San Leo
 • Middag i restauranten Osteria dell’Accademia (eller liknende) i Montegridolfo (eller Mondaino)
 • Parkering ved alle hotellene (avhengig av tilgjengelighet)
 • Bruk av WiFi i alle hotellene
 • Leiebil under oppholdet
Emilia-Romagna

Dette er regionen til Enzo Ferrari, motegiganten Giorgio Armani og av operasangeren Luciano Pavarotti. Det er også et stykke Italia som vi kjenner godt fra filmer: pittoreske landsbyer, historiske byer, vakre landskap og imponerende slott. I tillegg inviterer Emilia-Romagna til fantastiske måltider. Parmigiano Reggiano - ja, den deilige parmesanosten! -, parmaskinke, balsamico, Mortadella di Bologna... og alle andre produkter og matretter fra denne gastronomiske regionen. Med leiebilen din kjører du gjennom italiensk landidyll, inkludert Bologna, Ravenna og Urbino. Unn deg selv å smake de lokale delikatessene, besøk spesielle slott, og hvis du bestiller 7 netter, bor du også de siste 2 nettene på Adriaterhavskysten.

 1. Dag 1: Bologna - (Dozza) - Ravenna

  I dag lander du i Bologna, og henter leiebilen din i retning av Ravenna, hvor du tilbringer de to første nettene. Stopp underveis for et besøk til Dozza, 'borghi più belli'. De berømte husene med fargerike veggmalerier - laget av lokale kunstnere - gir denne landsbyen sin sjarm. Har du tid må du unne deg et besøk til slottet La Rocca før du kjører gjennom gjennom Ravenna. Du tilbringer din første natt noen kilometer fra sentrum.

  Bologna Guglielmo Marconi Airport -> Grand Hotel Mattei 86.0 km

  Grand Hotel Mattei

  Grand Hotel Mattei eller lignende

  • Hotel
  • Emilia-Romagna, Italia
  Grand Hotel Mattei

  Dette hotellet ligger på utsiden av Ravenna, ca. 4 km unna fra sentrum. Hotellet har et velværesenter og en restaurant hvor du om morgenen kan nyte en god frokostbuffé. Rommet har aircondition, en TV, en skrivepult, en safe og et eget bad.

  Les mer
 2. Dag 2: Ferrara og Ravenna

  Den følgende dagen begynner med en smakfull frokost på hotellet. Deretter setter du deg i bilen og reiser til middelalderske Ferrara (på ca. 77,7 km avstand), hvor det imponerende 'røde' slottet ligger. Tidligere var dette palasset til familien Este og et fengsel, den dag i dag er det et museum, der du kan beundre de vakre, detaljerte takmaleriene. Et jordskjelv i 2012 skadet freskoene, men det legger ikke en demper på denne utrolige opplevelsen. I den idylliske bakgården finner du en hage full av limetrær. Etter turen gjennom slottet og kanskje en tur gjennom Ferrara selv, ankommer du Ravenna om ettermiddagen. På tide å oppdage denne byen! Først og fremst den verdensberømte mosaikken, som stolt har en plass på UNESCOs verdensarvliste. Du finner det for eksempel i Basilica di Sant’Apollinare Nuovo og i kirken San Vitale. Kombinasjonen av de fargede, glitrende glassene som solen skinner igjennom er dette en magisk opplevelse.

  På Piazza del Popolo med alle sine caféer, terrasser og butikker, hvor du finner ekte italiensk sjarm. Først og fremst finner du restaurant Mariani Ravenna (eller liknende) hvor du skal smake vin og deilige italienske delikatesser. Etter dette festmåltider har du en natt i Ravenna.

 3. Dag 3: San Marino - San Leo - Urbino

  Etter en deilig, italiensk frokost reiser du i bilen til San Marino. Det historiske sentrumet i hovedstaden i San Marino står i sin helhet på UNESCOs kulturarvliste. Nesten hele sentrum har bevart sitt opprinnelige utseende. Etter at du har besøkt Basilica di San Marino og eventyrslottet Monte Titano - som ligger på toppen av et fjell - kjører du til San Leo, hvor du ser enda et praktfullt slott, eller egentlig et fort. Dette er ikke bare et slott, det er et slott som er bygget på en klippe, på 639 meters høyde. På 1700-tallet var det et fengsel og den dag i dag er det et museum med forskjellige møbler, og kjellere. San Leo er i seg selv et besøk verdt, og også denne landsbyen er utropt til 'borghi più belli', med andre ord: en av de vakreste landsbyene i Italia. Vandre igjennom de stemningsfulle gatene og føl på hvordan det er å gå tilbake i tid. Du overnatter i Urbino.

  Tips! Før du oppsøker hotellet i Urbino bør du stoppe i Verucchio, en romantisk landsby med fortet Rocca Malatestiana, som ligger på en klippe, eller besøk Montebello slottet, berømt gjennom 'legenden Azzurrina', om en jente som forsvant i slottet og aldri ble funnet igjen.

  Grand Hotel Mattei -> Hotel La Meridiana 51.1 km

  restaurant

  Hotel La Meridiana eller lignende

  • Hotel
  • Brisighella, Italia
  restaurant

  Blant Montefeltros vakre åser, ligger dette komfortable hotellet, ca. 3.5 km fra sentrum av Urbino. Her har du et utendørs svømmebasseng omgitt av solstoler og en restaurant som serverer lokale retter. Det er gratis parkering og gratis WiFi. Rommene er flott innredet med telefon, minibar og tv.

  Les mer
 4. Dag 4: Urbino og Montegridolfo

  UNESCOs verdensarv nummer 3 på denne reisen! Denne morgenen oppdager du den 'ideelle byen' Urbino, og det er en perle! Den ble omgjort fra middelalderby til en billedskjønn by i renessansestil, og på turen din ser du fremdeles en by i sin gamle prakt. Vandre gjennom sentrum og besøk blant annet renessansepalasset Palazzo Ducale og Casa Natale di Raffaello Sanzio. Etter en god italiensk lunsj, her er det nok av restauranter å velge mellom, setter du deg i bilen og drar til den lille landsbyen Montegridolfo hvor et besøk til slottet er mer enn verdt turen. Slottet er totalrenovert og postkort-vakkert. Har du tid til overs, kjører du til Mondaino, ca. 5 kilometer unna. Denne landsbyen har en utmerket beliggenhet med kysten på den ene siden og Montefeltro på den andre. Her finner du også et praktfullt slott og flere fort du kan ta en titt på. I en restaurant i Montegridolfo (eller Mondaino) nyter du om kvelden en smakfull middag, før du reiser tilbake til Urbino, hvor du bor én natt.

 5. Dag 5: Gradara (med overnatting på kysten)

  Du kjenner gjerne historien om den berømte Dante i Den guddommelige komedie, om den umulige kjærligheten mellom Francesca og Paolo, som til slutt endte opp i helvete. Ikke den lykkeligste slutten på en kjærlighetshistorie, men settingen for historien var ikke annet enn bildeskjønn, nemlig slottet i Gradara. Det er dit du drar etter en god, italiensk frokost i Urbino. Slottet i seg selv er majestetisk med sine spesielle bymurer, de mange freskoene og det flotte alteret. Vandre i den vakre byens smale gater og bestill tagliolini con la bomba i en av restaurantene, en deilig rett som er blitt servert i flere århundrer! Når du har tatt avskjed med Gradara reiser du med leiebil til kysten. I Gabicce, Cattolica eller Riccione venter hotellet du skal tilbringe en natt i, før du reiser videre neste dag.

 6. Dag 6 - 8: Rimini på den Adriatiske kysten

  Har du bestilt rundreisen med 5 netter, pakker du kofferten og reisen hjem med mange fine feriebilder og gode minner på dag 6. Har du bestilt rundreisen på 7 netter, har du noen dager ved kysten - den perfekte måten å avslutte ferien på! Siste stopp er Rimini, som med sine lange, gylne strender, vakre hav, gode restauranter, terrasser og barer, gjør dette til det perfekte badestedet. Ser du allerede for deg at du ligger ved Adriaterhavet med føttene i den gylne sanden? Rimini er et av de mest populære stedene i den historiske regionen Romagna, best kjent for sitt livlige uteliv. Legg ut håndkleet og slapp i den herlige solen. Vil du være aktiv? Lei deg en sykkel og oppdag Rimini og omgivelsene som en ekte lokal. Dette kyststedet har en rik kultur, så det er nok å oppleve!

  Hotel Senyor Rimini

  Hotel Senyor eller lignende

  • Hotel
  • Rivazzurra, Italia
  Hotel Senyor Rimini

  Dette hotellet ligger kun 150 meter unna Rivazzurra-stranden. Om morgenen får du servert en god frokostbuffé. Her har du tilgang på en bar og en restaurant. Gratis sykkelleie og WiFi er også fasiliteter du kan benytte deg av på Hotel Senyor. Rommet har aircondition og et eget bad.

  Les mer
  • +5

Leiebil Inkludert

Nyt friheten av å kjøre med din egen leiebil. Vi velger den rette størrelsen og sørger for at henting av bil samsvarer med flyreisen din.

 • Ingen-risiko garanti
 • Kjør så mye du vil
Les mer

Viktig å undersøke

 • Du har en Peugeot 208, VW Polo, Renault Clio eller lignende, avhenger av størrelsen på reisegruppen.
 • Hovedsjåføren må være i besittelse av et kredittkort i eget navn med tilstrekkelig kreditt til depositum av maksimalt € 2500, -. Høyden på depositumbeløpet kan variere, og er avhengig av biltype.
 • Hovedsjåføren må ha et gyldig førerkort med minimum 2 års kjøreerfaring.
Se alle vilkår og betingelser.
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt fra € 3,- p.p.p.d. i Ravenna (fra 14 år)
 • Turistskatt fra € 1,50 p.p.p.d. in Urbino (fra 12 år)
 • Eventuell turistskatt i Gabicce, Cattolica eller Riccione
 • Turistskatt fra ca. € 2,50 p.p.p.d. i Rimini
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 10:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg for hotellet og leiebilen (endelig sum ser du på betalingssiden).

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 2 per rom

Barnerabatt

Med 2 fullt betalende voksne:
Barn fra 0 til år 2 bor gratis på hotellene
Barn fra 3 år får 10% rabatt på hotellene

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

WiFi er tilgjengelig mot betaling.

Parkering

Parkering er gratis ved alle hotellene (avhengig av tilgjengelighet).

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Hoteller

Dersom et eller flere av de nevnte hotellene er fullbooket vil du bo på et hotell av samme standard. Du vil få nøyaktige adresser innen 2 uke før avreise.

Slottsbesøk

Kun inngang til Castello Estense og Forte di San Leo er inkludert. Resten av slottene betaler du for selv.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret