• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Magiske Moskva og St. Petersburg

 • Rundreise
 • 7 netter
 • Russland
pris fra kr 5 849
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Oppdag det beste av Russland med besøk til Moskva og St. Petersburg, samt 1 natt på toget mellom byene, fly, frokost og all transport.

Oppdag Russland på en vakker rundreise i tsarenes land i de to største byene Moskva og St. Petersburg. La deg fortrylle av den majestetiske og fargerike arkitekturen, spektakulær kultur og unike kjøkken. Mellom skyskrapere, sovjet-inspirert akitektur, katedraler og palasser fra storhetstider tilbyr disse byene en spennende byreise!

Tilbudet inkluderer:
 • 2 netter i Moskva
 • 4 netter i St. Petersburg
 • 1 natt på toget mellom Moskva og St. Petersburg i 4-mannskupé
 • En 2. klasses togbillett mellom Moskva og St. Petersburg
 • 6 x Frokost
 • Privat transport mellom flyplasser, hoteller og togstasjoner
 • Fly til Moskva og fly hjem fra St. Petersburg
Moskva og St. Petersburg

Moskva er hjertet i Russland med fantastisk arkitektur som gjenspeiler landets dramatiske politiske historie og praktfulle kirker og katedraler. Her finner du designerbutikker, grønne parker, flotte restauranter og et hav av kunst og kultur. St Petersburg er en rolig kontrast og en av Russlands mest interessante byer. Med sin spennende historie er dette et ideelt reisemål for deg som ønsker å oppleve en litt annerledes storbyferie. Peters "vindu mot vesten" gjenspeiler klassisk italiensk arkitektur og kanaler som minner om noen av Europas flotteste byer. Flere av byens monumenter i det historiske sentrumet er på UNESCOs verdensarvsliste. I kunstmuseet Eremitasjen kan man virkelig kjenne på historiens sus. Bygget ble grunnlagt av tsarina Katarina den Store i 1764, og huser i dag en av verdens aller største kunstsamlinger. Her kan du oppleve Fabergés berømte juvelbelagte egg samt arbeider av Michelangelo, Leonardo da Vinci, Rubens, Rembrandt og Picasso, og gå deg vill blant museumets 3 millioner gjenstander og kunstverk.

Reiserute

Dag 1 - 3: Moskva

Ved ankomst på flyplassen i Moskva blir du hentet og kjørt til hotellet ditt. Allerede på veien kan du se litt av hva du kan oppleve på denne turen. Etter at du har sjekket inn ved hotellet har du mulighet til å utforske byen avhengig av når du ankommer.

Etter frokost på dag 2 har du hel… Les mer

Hotel ibis Moscow Paveletskaya  eller lignende

Dag 4 - 8: St. Petersburg

Neste dag kan du legge til en omvisning som tar deg til byens viktigste turistattraksjoner, inkludert det berømte Hermitage Museum. Beundre den flotte Oppstandelseskirken og besøk festningen Pierre og Paul. Frokost er ikke inkludert om morgenen ved din ankomst, men du kan spise frokost ved hotel… Les mer

Nevsky Hotel Grand  eller lignende
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Skatt i St. Petersburg (betales på stedet)
 • Registreringsavgift ved hotellene
 • Visumavgifter
 • Frokost ved ankomst i St. Petersburg
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne

Barnerabatt

Det er dessverre ingen barnerabatt.

Viktig!

For å reise til Russland må du ha et invitasjonsbrev fra en russisk partner. TravelBird vil gi deg dette brevet sammen med reisedokumenter.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

WiFi er tilgjengelig mot betaling.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Pass- og visuminformasjon

Den reisende er personlig ansvarlig for å innhente all nødvendig tilleggsinformasjon fra de relevante myndighetene, og for å vurdere i god tid før avreise om den informasjonen som ble innhentet tidligere har endret seg. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler.

Helse - og vaksineinformasjon

Vennligst sjekk Folkehelseinstituttets hjemmeside for informasjon om vaksiner. https://www.fhi.no/sv/vaksine/reisevaksiner/

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret