Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Rundreise i solskinnstaten Florida

 • Rundreise
 • 8 netter
 • USA
pris fra kr 8 049
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Rundreise i solrike Florida: Reisen består av 7 netter, fordelt over Miami Beach, Naples, Orlando & Fort Lauderdale. Inkl. leiebil og fly t/r.

Solen skinner alltid i Sunshine State Florida! Nyt et tropisk landskap av hvite strender, høye palmer og fargerike blomster. Opplev puslerende byer som Miami, Key West og Orlando, mens du senker pulsen i Sør Floridas skjønne natur. Besøk den utrolige nasjonalparken Everglades og gå ikke glipp av sjansen til å besøke Disney World eller Universal studios. Denne fantastiske rundreisen garanterer minnerike opplevelser!

Tilbudet inkluderer:
 • 7 netter på 4 ulike hotell (se reiseplan for mer informasjon)
 • Fly t/r Miami (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Leiebil under hele oppholdet
Florida - The Sunshine State

Hvem har vel ikke drømt om Floridas svaiende palmer, cocktails i Key West og dansende, rosa flamingoer ved Everglades, på denne reisen realiserer du den amerikanske drømmen! Reisen starter i Miami ved Miami Beach, og tar deg så videre til Everglades & Naples, Orlando og avslutter i Fort Lauderdale. Les videre for å lære mer om den fargerike solskinnsreisen:

Reiserute

Dag 1 & 2: Miami Beach

Velkommen til en flerkulturell og solrik oceanfront og fantastiske Miami Beach. Kjenn at solen varmer med en gang du går av flyet. Miami er en smeltedigel av glitrende kulturer, se hvordan Cubanene ruller sigarer, smak den ekte meksikanske fisketacoen og dans deg inn i latinske rytmer og det lyk… Les mer

Best Western On the Bay Inn & Marina  eller lignende

Dag 3 & 4: Everglades & Naples

Stikk innom et eksotisk cubansk bakeri i Miami og få deg en velsmakende frokost, før du kjører videre til nye opplevelser. Du kan ikke reise til Florida uten å besøke subtropiske Everglades Wetland. Derfor er vi på vei til Naples og Everglades! Everglades nasjonalpark er den største subtropiske … Les mer

Gulfcoast Inn  eller lignende

Dag 5 & 6: Fornøyelsesparkene i Orlando

Få byer skaper like mye latter, god stemning og moro som Orlando. Byen er kjent som fornøyelsesparkenes hjemby. Verdenskjente parker som Disney World i tillegg til svære badeland og dyreparker er bare noe av det du kan glede deg til i Orlando. På veien krysser du strendene i Fort Myers og Saraso… Les mer

Quality Inn & Suites By the Parks  eller lignende

Dag 7 & 8: Fort Lauderdale

Selv om reisen nærmer seg sitt siste stadium, er den definitivt ikke over ennå - neste stopp er paradiset Fort Lauderdale! Underveis bør du ta et pitstopp i shoppingområdene "Premium Outlet Vineland" og "Orlando Premium Outlet". Disse shoppingbyene tilbyr ekte merkeklær til k… Les mer

La Quinta Inn & Suites Fort Lauderdale Tamarac  eller lignende
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Visum (ESTA)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Barnerabatt

Med 2 fullt betalende voksne:
Barn under 2 år får 100% rabatt på hotellpakken og flyr gratis
Barn 2-12 år får 100% rabatt på hotellpakken og betaler fullpris på flyet
Barn 13-17 regnes som voksne og betaler fullpris på hotell og fly

Romkapasitet

Maks 4 personer per rom

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Parkering

Parkering er tilgjengelig mot betaling.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Visum- og passinformasjon

Merk at du må fylle inn et ESTA-skjema for å besøke USA. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter avreisedato fra USA. Kontakt landets ambassade i Norden for mer informasjon: http://norway.usembassy.gov/esta.html

Helse- og vaksineinformasjon

Det kan være påkrevd med vaksinering mot difteri, stivkrampe, kikhoste og polio før du reiser til USA. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Liknende hoteller

I tilfelle de nevnte hoteller ikke er tilgjengelig, vil dere bo i liknende hoteller i samme område. Hotellet vil være av samme standard eller høyere enn det hotellet som er beskrevet i tilbudet ditt. Dere mottar informasjon om det endelige hotellet med reisedokumentene dine, senest innen 5 dager før avreise.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret