• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Rundreise i solskinnstaten Florida

 • Rundreise
 • 8 netter
 • USA
pris fra kr 8 199
 • per person fra
 • basert på 2 personer

Rundreise i solrike Florida: Reisen består av 7 netter, fordelt over Miami Beach, Naples, Orlando & Fort Lauderdale. Inkl. leiebil og fly t/r.

Solen skinner alltid i Sunshine State Florida! Nyt et tropisk landskap av hvite strender, høye palmer og fargerike blomster. Opplev puslerende byer som Miami, Key West og Orlando, mens du senker pulsen i Sør Floridas skjønne natur. Besøk den utrolige nasjonalparken Everglades og gå ikke glipp av sjansen til å besøke Disney World eller Universal studios. Denne fantastiske rundreisen garanterer minnerike opplevelser!

Tilbudet inkluderer:
 • 7 netter på 4 ulike hotell (se reiseplan for mer informasjon)
 • Fly t/r Miami (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Leiebil under hele oppholdet
Florida - The Sunshine State

Hvem har vel ikke drømt om Floridas svaiende palmer, cocktails i Key West og dansende, rosa flamingoer ved Everglades, på denne reisen realiserer du den amerikanske drømmen! Reisen starter i Miami ved Miami Beach, og tar deg så videre til Everglades & Naples, Orlando og avslutter i Fort Lauderdale. Les videre for å lære mer om den fargerike solskinnsreisen:

 1. Dag 1 & 2: Miami Beach

  Velkommen til en flerkulturell og solrik oceanfront og fantastiske Miami Beach. Kjenn at solen varmer med en gang du går av flyet. Miami er en smeltedigel av glitrende kulturer, se hvordan Cubanene ruller sigarer, smak den ekte meksikanske fisketacoen og dans deg inn i latinske rytmer og det lykkelige strandlivet på Miami Beach.
  Når du ankommer Miami flyplass, kan du hente leiebilen din allerede nå og kjøre direkte til ditt første hotell. Deretter kan du enten slappe av etter flyturen eller legge ut på utforsking og tropiske eventyr i det som kalles for lille Havanna. Etter en herlig dag og natt ved glamorøse Miami Beach er det på tide å kjøre videre til neste eventyr, Everglades & Naples.

  Lobby

  Lexington Miami Beach eller lignende

  • Hotel
  • Miami Beach, USA
  Lobby

  Dette enkle hotellet ligger i en art deco-inspirert bygning omgitt av en tropisk hage, 1 kilometer fra Bass Museum of Art og 3 km fra berømte Lincoln Road Mall.
  Alle rommene har eget bad med dusj, og har gratis Wi-Fi, TV og skrivebord.
  Spisealternativene inkluderer et steakhouse, en kafé og en bar ved bassenget og et grillkjøkken. Andre fasiliteter er blant annet et utendørsbasseng med tilgang til stranden, forretningssenter og møterom. Parkering er tilgjengelig mot et gebyr.

  Les mer
 2. Dag 3 & 4: Everglades & Naples

  Stikk innom et eksotisk cubansk bakeri i Miami og få deg en velsmakende frokost, før du kjører videre til nye opplevelser. Du kan ikke reise til Florida uten å besøke subtropiske Everglades Wetland. Derfor er vi på vei til Naples og Everglades! Everglades nasjonalpark er den største subtropiske villmarken i USA, og det enorme økosystemet er hjemmet til 36 forskjellige beskyttede arter, med flamingoer og alligatorer i spissen. Området er en del av UNESCOs verdensarvliste og er en av USAs fremste turistattraksjoner med gode grunner.

  Hvis du ønsker å oppleve dyrelivet i nærheten, kan du kjøpe en guidet båttur på stedet, hvor du vil få gode muligheter til å beundre levende alligatorer og andre eksotiske dyr.

  Etter alle inntrykk av Everglades-turen fortsetter reisen til det himmelske området Naples. Her venter paradisiske strender så langt øye ser, sjarmerende badebyer og idyllisk arkitektur. Gå ikke glipp av "Naples Pier" som byr på en romantisk solnedgang hver kveld. I Naples har du også en flott sjanse til å oppleve ville delfiner, mens byen inviterer deg til fine shoppinggater og koselige kafeer langs gatene hvor du også finner Amerikas absolutt minste postkontor. Trivelige Naples er ditt hjem i to netter før turen fortsetter mot City of Fireworks - sprudlende Orlando.

  room

  Gulfcoast Inn Naples eller lignende

  • Hotel
  • Collier County, USA
  room

  Hotellet ligger i byen Naples, ca 1,6 km fra Mexico-gulfens strender. Som gjest her får du tilgang til et herlig bassengområde, restaurant og loungebar. Alle rom har gratis WiFi, mikrobølgeovn, kjøleskap, kaffemaskin og eget bad. I nærheten finner du Naples Zoo at Caribbean Gardens og kjøpesenteret Coastland Center.

  Les mer
 3. Dag 5 & 6: Fornøyelsesparkene i Orlando

  Få byer skaper like mye latter, god stemning og moro som Orlando. Byen er kjent som fornøyelsesparkenes hjemby. Verdenskjente parker som Disney World i tillegg til svære badeland og dyreparker er bare noe av det du kan glede deg til i Orlando. På veien krysser du strendene i Fort Myers og Sarasota, med den vakre stranden i Siesta Key.

  Under oppholdet ditt i Orlando anbefaler vi et besøk til Universal Studios, som nå er delt inn i to spennende parker - Universal Studios & Island of Adventure. La deg fortrylle av Hogwarts og lev deg inn i dinosaurenes verden i Jurassic Park. Kanskje en tur på en av de mange berg-og dalbaner?

  Orlando er ditt hjem i to netter før du fortsetter videre til Fort Lauderdale.

  room

  Quality Inn & Suites by the Parks eller lignende

  • Hotel
  • Four Corners, USA
  room

  Dette 3-etasjers, hotellet er innredet i meksikansk stil og befinner seg 4,5 kilometer fra Walt Disney World Resort, og ligger 12 kilometer fra shopping- og underholdningsområdet Disney Springs. De enkle rommene har gratis Wi-Fi, kabel-TV og kaffetrakter.
  Hotellet tilbyr kontinental frokost og serverer kaffe i lobbyen. Parkering er tilgjengelig. Andre fasiliteter inkluderer et utendørsbasseng med solterrasse, en cocktailsalong og et forretningssenter, samt en døgnåpen resepsjon.

  Les mer
 4. Dag 7 & 8: Fort Lauderdale

  Selv om reisen nærmer seg sitt siste stadium, er den definitivt ikke over ennå - neste stopp er paradiset Fort Lauderdale! Underveis bør du ta et pitstopp i shoppingområdene "Premium Outlet Vineland" og "Orlando Premium Outlet". Disse shoppingbyene tilbyr ekte merkeklær til kanonpriser, så vær sikker på å hamstre inn mens du har sjansen. Et annet populært stopp på veien er fascinerende "Kennedy Space Center", skapt av NASA og gir publikum et bedre innblikk i hva de jobber med.

  Langs veien i Fort Lauderdale møter du gylne strender og hav som inviterer deg til magiske solnedganger. Om dagen kan du spasere langs livlige strandpromenader, mens kveldene byr på romantiske aftener under en rosa himmel. Fortsett til Las Olas Boulevard for å ta deg gjennom hjertet av byen og nyt et mangfold av barer, restauranter og underholdningsarrangementer.
  Etter to netter i Fort Lauderdale er det på tide å kjøre bilen mot flyplassen, levere den og hoppe på flyet tilbake til Norge. Takk for denne gang, Florida!

  room 1

  La Quinta Inn & Suites Fort Lauderdale eller lignende

  • Hotel
  • Tamarac, USA
  room 1

  Dette moderne hotellet ligger en 4-minutters kjøretur fra Lockhart Stadium, en 19-minutters kjøretur fra Fort Lauderdale-Hollywood internasjonale lufthavn.
  Kaffetraktere tilbys i hvert moderne rom, samt gratis Wi-Fi og flatskjerm-TV med HD-kanaler.
  Et utendørsbasseng tilbys, samt kontinental frokost og parkering.

  Les mer

Leiebil Inkludert

Nyt friheten av å kjøre med din egen leiebil. Vi velger den rette størrelsen og sørger for at henting av bil samsvarer med flyreisen din.

 • Ingen-risiko garanti
 • Kjør så mye du vil
Les mer

Viktig å undersøke

 • Du har en Nissan Versa eller lignende, avhenger av størrelsen på reisegruppen.
 • Hovedsjåføren må være i besittelse av et kredittkort i eget navn med tilstrekkelig kreditt til depositum av maksimalt € 2500, -. Høyden på depositumbeløpet kan variere, og er avhengig av biltype.
 • Hovedsjåføren må ha et gyldig førerkort med minimum 2 års kjøreerfaring.
Se alle vilkår og betingelser.
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Visum (ESTA)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Barnerabatt

Med 2 fullt betalende voksne:
Barn under 2 år får 100% rabatt på hotellpakken og flyr gratis
Barn 2-12 år får 100% rabatt på hotellpakken og betaler fullpris på flyet
Barn 13-17 regnes som voksne og betaler fullpris på hotell og fly

Romkapasitet

Maks 4 personer per rom

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Parkering

Parkering er tilgjengelig mot betaling.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Visum- og passinformasjon

Merk at du må fylle inn et ESTA-skjema for å besøke USA. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter avreisedato fra USA. Kontakt landets ambassade i Norden for mer informasjon: http://norway.usembassy.gov/esta.html

Helse- og vaksineinformasjon

Det kan være påkrevd med vaksinering mot difteri, stivkrampe, kikhoste og polio før du reiser til USA. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret