Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Luksuriøs rundreise i Marrakech & Sahara

 • Rundreise
 • 5 eller 7 netter
 • Marokko
pris fra kr 6 579
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Ekslusiv rundreise i Marrakech & Sahara inkl. 7 netter på ulike hoteller, kamelriding, ørkensafari med Jeep, utfukter, overnatting i luksustelt og fly t/r. Pris er p.p. i rom for to.

Mystiske Marokko byr på en helt unik rundreise. Denne reisen gir full mening til begrepet "reis deg rik". Fra fascinerende storbyeventyr i Marrakech til arabiske myter og opplevelser i Sahara. Hør ekkoer av Atlasfjellene og og opplev autentiske berberbyer som er spredt utover landskapet. I tillegg overnatter du i luksuriøse omgivelser med eksklusive hoteller med frokost og middager. Det vil bli et flertall av spennende utflukter, og ikke minst en drømmeopplevelse i stjerneklare Sahara.

Tilbudet inkluderer:
 • 4 netter på Riad Aliya (eller lignende) i Marrakech
 • 1 natt på Xaluca de Dades BB i Dades inkl. halvpensjon
 • 1 natt i luksustelt på Riad Madu (eller lignende) i Sahara inkl. halvpensjon
 • 1 natt på Riad Madu (eller lignende) i Merzouga inkl. halvpensjon
 • Fly t/r Marrakech fra Kristiansand, Trondheim, Bergen, Oslo Gardermoen eller Stavanger
 • All transport på reisen, inkl. transport mellom flyplass og hotell (merk at dette er gruppetransport, og det er mulig å oppgrade til privattransport)
 • Ørkensafari med Jeep (dag 3)
 • Kamelriding i Sahara (dag 3)
Reiserute

Dag 1: Velkommen til Marrakech!

Velkommen til Marrakech - Du vil bli møtt av en sjåfør på flyplassen som vil kjøre deg til ditt første hotell. Sjekk inn, strekk på bena og se deg rundt, du står midt i et eventyr om 1001 natt. Ta inn den fascinerende verden av farger og nyanser i alle toner. Kjenn duften av eksotiske krydder me… Les mer

Riad Aliya eller lignende

Dag 2: UNESCO-sightseeing i Dades

Etter en god frokost på Riad Aliya venter det en spennende reise mot Dades. Den inkluderte gruppetransporten vil kjøre deg helt fra hotellet i Marrakech til ditt neste hotell som ligger perfekt til ved foten av de majestetiske Atlasfjellene og Dadeskløftene, men først kan du glede til en fantast… Les mer

Xaluca de Dades

Dag 3: På eventyr i Sahara

Etter frokost venter sjåføren, og det bli en utflukt gjennom de unike Dadeskløftene. Denne turen varer fra kl. 8:00-11:30 og det vil bli to kaffestopp på veien. Rundt kl. 11:30 når dere Todgha Gorge, som ligger i de østlige Atlas-fjellene, nærme byen Tineghir, som strekker seg hele 40 km opp i f… Les mer

Dag 4: Merzouga — Ørkenporten

En eksotisk natt i Sahara hadde ikke vært komplett uten en tur på kamelryggen. Når du står opp om morgen, bli det frokost i leiren før de trivelige og trofaste kamelene på deg kl. 7:30. Etter en bedårende og guidet ridetur sjekker du inn på vakre Riad Madu ved ørkenporten Merzouga.

Merzo… Les mer

Riad Madu

Dag 5 - 8: Retur til Marrakech

Etter frokost vil du bli kjørt tilbake til Marrakech. Kjøreturen tar nesten seks timer. I Marrakech vil du tilbringe de siste nettene på rundreisen, noe som gir deg god tid til å bli bedre kjent med den forførende byen. Sørg for å ta et besøk til byens største markedsplass, Djemaa el-Fna, hvor … Les mer

Riad Aliya eller lignende
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
 • Tips til guide og sjåfører
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Dobbeltrom: Maks 3 personer og en 1 baby. Merk at vi anbefaler ikke denne reisen for barn.

Barnerabatt

Med 2 fullt betalende voksne:
Barn 0-3 år bor gratis på hotellet
Barn fra 4-12 får 50% rabatt på hotellet

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

Du vil ha internett på alle hoteller, utenom den ene natten i teltleiren i Sahara

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Helse- og vaksineinformasjon

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, hepatitt B, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Sørøst-Asia. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider https://www.fhi.no/sv/vaksine/reisevaksiner/ for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Visum- og passinformasjon

"Merk at du må ha visum for å besøke Kambodsja. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Bangkok.

Kontakt landenes ambassader i Norge for mer informasjon:

http://www.thaiembassy.no
http://www.vietnamembassy-norway.org/en/
https://www.evisa.gov.kh/?lang=Nor

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret