Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Luksuriøs rundreise i Marrakech & Sahara

 • Rundreise
 • 5 eller 7 netter
 • Marokko
pris fra kr 6 579
 • per person fra
 • basert på 2 personer
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Ekslusiv rundreise i Marrakech & Sahara inkl. 7 netter på ulike hoteller, kamelriding, ørkensafari med Jeep, utfukter, overnatting i luksustelt og fly t/r. Pris er p.p. i rom for to.

Mystiske Marokko byr på en helt unik rundreise. Denne reisen gir full mening til begrepet "reis deg rik". Fra fascinerende storbyeventyr i Marrakech til arabiske myter og opplevelser i Sahara. Hør ekkoer av Atlasfjellene og og opplev autentiske berberbyer som er spredt utover landskapet. I tillegg overnatter du i luksuriøse omgivelser med eksklusive hoteller med frokost og middager. Det vil bli et flertall av spennende utflukter, og ikke minst en drømmeopplevelse i stjerneklare Sahara.

Tilbudet inkluderer:
 • 4 netter på Riad Aliya (eller lignende) i Marrakech
 • 1 natt på Xaluca de Dades BB i Dades inkl. halvpensjon
 • 1 natt i luksustelt på Riad Madu (eller lignende) i Sahara inkl. halvpensjon
 • 1 natt på Riad Madu (eller lignende) i Merzouga inkl. halvpensjon
 • Fly t/r Marrakech fra Kristiansand, Trondheim, Bergen, Oslo Gardermoen eller Stavanger
 • All transport på reisen, inkl. transport mellom flyplass og hotell (merk at dette er gruppetransport, og det er mulig å oppgrade til privattransport)
 • Ørkensafari med Jeep (dag 3)
 • Kamelriding i Sahara (dag 3)
 1. Dag 1: Velkommen til Marrakech!

  Velkommen til Marrakech - Du vil bli møtt av en sjåfør på flyplassen som vil kjøre deg til ditt første hotell. Sjekk inn, strekk på bena og se deg rundt, du står midt i et eventyr om 1001 natt. Ta inn den fascinerende verden av farger og nyanser i alle toner. Kjenn duften av eksotiske krydder mens du spaserer i byens karakteristiske gater. Utforsk byens spennende labyrint av smale gater, livlige markeder og imponerende arkitektur. Vi anbefaler et besøk til verdensberømte Dyers Souk som ligger i nærheten av Medina, her kan du fordype deg i marokkanske tradisjoner og kulinariske skatter. Dette forførende byområdet på nesten 1000 år er listet på UNESCOs verdensarvliste og garanterer unike opplevelser.

  Riad Aliya -> Hôtel la Kasbah de Dades Ex Chems 311.7 km

  Swimming pool

  Riad Aliya eller lignende

  • Hotel
  • Marrakech, Marokko
  Swimming pool

  I nærheten av de berømte Saadian gravene og kun 20 minutters gange fra Djemaa el Fna finner dy flotte Riad Aliya. Her er det lov å slappe helt av, nyte en myntete på tradisjonelle terrasser og ta forfriskende bad i hotellets flotte basseng. Fra hotellets takterrasse kan du ta inn den vakre utsikten over den "røde byen" mens du spiser en god frokost. Restaurantens kjøkken bruker sesongens råvarer i et variert utvalg av klassiske marokkanske delikatesser. Ditt eksklusive dobbeltrom har gratis WiFi og et eget bad.

  Les mer
  • +2
 2. Dag 2: UNESCO-sightseeing i Dades

  Etter en god frokost på Riad Aliya venter det en spennende reise mot Dades. Den inkluderte gruppetransporten vil kjøre deg helt fra hotellet i Marrakech til ditt neste hotell som ligger perfekt til ved foten av de majestetiske Atlasfjellene og Dadeskløftene, men først kan du glede til en fantastisk kjøretur i Marokkos magiske landskap.

  Du reiser fra hotellet ca kl. 7:30 og en buss vil kjøre deg gjennom de mest fascinerende og praktfulle landskapene. Du vil kjøre den spektakulære veien som går over fjellene til du når Toufliht-skogen og Tizi n 'Tichka-passet (2 260 meter over havet), her kan du fortape deg i en unik og gripende utsikt. På veien vil du også få øye på flere autentiske berberbyer i det oransje, bølgete landskapet.

  Det vil bli tid for lunsj ca. kl. klokken 12:30, deretter blir det en guidet tur av Kasbah Ait Ben Haddou, hvor du får oppleve UNESCObyen på nært hold. I denne tradisjonelle landsbyen kan du kanskje kjenne igjen flere scener fra store Hollywood filmer, son for eksempel Mumien og Gladiator. Detter fortsetter reisen mot Ouarzazate og passerer "Rosornas Valley" og "The Road of Thousand Kasbah". Bak disse poetiske navn skjuler det seg unike naturfenomen og tusenvis av roser blomstrer i alle regnbuens farger. Bussen stopper i Ouarzazate ca kl. 17:00 og alle som ønsker å besøke filmmuseet kan bestemme å gjøre det. Kl. 17:40 forlater du Ouarzazate og fortsetter mot det endelige målet, nemlig smellvakre Kasbah of Dades. Hele turen vil ta ca. 10 timer.

  Hôtel Xaluca Dades -> Riad Madu 245.8 km

  Swimming pool 4

  Xaluca de Dades

  • Hotel
  • Boumalne Dades, Marokko
  Swimming pool 4

  Med utsikt over Dadès-dalen i Atlas-fjellene, tilbyr dette elegante hotellet som er innredet i Berber-stil (tradisjonell maurisk arkitektur) direkte tilgang til et majestetisk landskap.
  De eksotiske rommene med nydelige steinvegger og takbjelker i taket tilbyr gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV og minibar.
  Hotellets fasiliteter inkluderer en sofistikert salong og eksklusive, fargerike spisemuligheter, hvorav noen tilbyr terrasser og utsikt over dalen. Det finnes også et vakkert utendørsbasseng med lenestoler og boblebad, samt et spa.

  Les mer
 3. Dag 3: På eventyr i Sahara

  Etter frokost venter sjåføren, og det bli en utflukt gjennom de unike Dadeskløftene. Denne turen varer fra kl. 8:00-11:30 og det vil bli to kaffestopp på veien. Rundt kl. 11:30 når dere Todgha Gorge, som ligger i de østlige Atlas-fjellene, nærme byen Tineghir, som strekker seg hele 40 km opp i fjellet og ligger langs den imponerende Dades-elven. Kl. 13:15 - 14:45 vil det bli lunsj før dere kjører videre til Merzouga.
  Du vil være tilbake på hotellet ca. kl, 15:00, her kan slappe av ved bassengkanten i noen fredlige timer før det er klart for nye spennende utflukter kl 18:00. Gjør deg klar for noen actionfylte timer, du vil bli hentet av en 4x4 for å kjøre inn i ørken! Den fartsfylte turen går gjennom Erg Chebbi, en av Saharas største sandyner. Denne ørkenutflukten er faktisk veien til din neste base, og delen av veien til leiren vil nåes på en 30 minutters kameltur. På denne utflukten bør du kun pakke med en liten ryggsekk, resten av baggasjen kan bli stående på hotellet som du vil vende tilbake til neste dag.

  Når solen senker seg, vil du ankomme din luksuriøse og eksotiske ørkenleir, som ligger midt i Sahara. Dere ankommer den flotte ørkenleiren, som har totalt 8 telt, ca kl 19:00. Ta ikke skrekken over at du skal sove i "telt", dette "teltet" er nemlig mer som et stilfullt hotellrom, utstyrt med dobbeltmadrass og varmtvannsdusj. Klokken 20:00 blir det servert en god middag under verdens klareste stjernehimmel. Utover kvelden kan du forvente deg underholdning, tradisjonell dans, musikk og mye moro.

  Riad Madu -> Riad Madu 0.0 km

 4. Dag 4: Merzouga — Ørkenporten

  En eksotisk natt i Sahara hadde ikke vært komplett uten en tur på kamelryggen. Når du står opp om morgen, bli det frokost i leiren før de trivelige og trofaste kamelene på deg kl. 7:30. Etter en bedårende og guidet ridetur sjekker du inn på vakre Riad Madu ved ørkenporten Merzouga.

  Merzouga er en liten marokkansk by i Sahara-ørkenen, nær den algeriske grensen. Byen er kjent som en inngangsport til Erg Chebbi. Vest for Merzouga, Dayet Srji er et sesongbasert saltvann som ofte er tørt om sommeren, men blir forvandlet til en magisk lagune om høsten og vinteren. Når sjøen er full, tiltrekker den et bredt spekter av trekk- og ørkenfugler, blant annet ørkenblokkere, egyptiske nightjars og til og med flamingoer.

  Ved ankomst i Merzouga kan du glede deg til velfortjent hvile og totalt avslapping ved hotellets harmoniske utendørsbasseng. Resten av dagen bruker du akkurat som du selv ønsker, du kan velge å slappe av ved bassenget eller bestille en valgfri kjøretur med en firhjuls motorsykkel til en av Berberbyene. Smak på byens varme atmosfære med en spasertur rundt sentrum. La deg beundre av byens fargerike dekorasjoner og gå ikke glipp av å prøve den aromatiske marokkanske kaffeen. En flott og autentisk middag vil bli servert tilbake på hotellet til middagstid.

  Riad Madu -> Riad Aliya 556.5 km

  terrace

  Riad Madu

  • Hotel
  • Errachidia Province, Marokko
  terrace

  Velkommen til ditt luksushotell Riad Madu. Riaden er innredet i tradisjonell marokkansk stil, og ligger i nærheten av de gylne sanddynene Erg Chebbi. Hotellet har totalt 12 vakre rom. De mange, store fellesarealene gir hotellet unik følelse. Kanskje hils på naboene i neste rom, drikk noe søtt eller marokkansk te, ved den knitrende peiser og ta en dukkert i hotellets basseng. I kveld har du muligheten til å spise middag på hotellets restaurant, hvor du kan smake på de lokale gledene av kjøkkenet. Rommene er utstyrt med har WiFi, air condition og private bad.

  Les mer
 5. Dag 5 - 8: Retur til Marrakech

  Etter frokost vil du bli kjørt tilbake til Marrakech. Kjøreturen tar nesten seks timer. I Marrakech vil du tilbringe de siste nettene på rundreisen, noe som gir deg god tid til å bli bedre kjent med den forførende byen. Sørg for å ta et besøk til byens største markedsplass, Djemaa el-Fna, hvor du kan høre lyden av mystiske slange-menn spille sine fløyter fra tidlig om morgenen. Byens store show starter ikke før solnedgang, da restaurantene fyrer opp sine gategriller og Cueing musikere fyller byen med et soundtrack som kjennetegner kveldsatmosfæren i Marrakakech.

  For kunstelskere, anbefaler vi et besøk til Musée Berbère, som er et av Marokkos vakreste museum, Musée Berbère understreker artisteri og kultur av landets Amazigh folkeslag. En av våre aller kjæreste Marrakech-favoritter, er den romantiske atmosfæren på Dar Anika. Dette er en liten spisestue og terrasse, innrammet av palmer og stearinlys. De autentiske hovedrettene vil tilfredstille alle smaksløker.

  Har du kjøpt en ekstra utflukt i ørkenbuggy skjer dette nå. Du suser som vinden gjennom palmelunder, opplever tradisjonelle landsbyer og fordyper deg videre i marokkansk kultur. Turen begynner med en kort introduksjon til kjøretøyet samt en søt kopp te i felleskap med en marokkansk familie. Utstyr er inkludert, og du vil være i selskapet av en engelsktalende guide. Turen varer en halv dag og transport fra hotellet tur-retur er inkludert.

  Har du kjøpt en guidet sightseeing i Marrakech, får du en dag full av opplevelser, og eksperten viser deg alle høydepunkter. Merk at inngangsbilletter er ikke inkludert, men ikke obligatorisk, kunder kan selv velge hva de vil se ettersom at dette er en privattur. Du vil blant annet få oppleve Bahia Palace og de duftende hagene, Koutoubias fantastiske utskjæringer, ornamenter og det vakre minaret. Turen varer en halv dag og inkluderer tilgang til attraksjoner og museum. Din engelsktalende guide vil følge med deg på hele utflukten. Merk at dersom du har valgt denne utflukten må du nevne denne for guiden for at den skal finne sted.

  På dag 8 blir du kjørt tilbake til flyplassen, med en koffert og et kamera fult av utrolige og rike minner.

  Riad Aliya -> Riad Aliya 0.0 km

  Swimming pool

  Riad Aliya eller lignende

  • Hotel
  • Marrakech, Marokko
  Swimming pool

  I nærheten av de berømte Saadian gravene og kun 20 minutters gange fra Djemaa el Fna finner dy flotte Riad Aliya. Her er det lov å slappe helt av, nyte en myntete på tradisjonelle terrasser og ta forfriskende bad i hotellets flotte basseng. Fra hotellets takterrasse kan du ta inn den vakre utsikten over den "røde byen" mens du spiser en god frokost. Restaurantens kjøkken bruker sesongens råvarer i et variert utvalg av klassiske marokkanske delikatesser. Ditt eksklusive dobbeltrom har gratis WiFi og et eget bad.

  Les mer
  • +2
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
 • Tips til guide og sjåfører
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Dobbeltrom: Maks 3 personer og en 1 baby. Merk at vi anbefaler ikke denne reisen for barn.

Barnerabatt

Med 2 fullt betalende voksne:
Barn 0-3 år bor gratis på hotellet
Barn fra 4-12 får 50% rabatt på hotellet

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

Du vil ha internett på alle hoteller, utenom den ene natten i teltleiren i Sahara

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Helse- og vaksineinformasjon

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, hepatitt B, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Sørøst-Asia. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider https://www.fhi.no/sv/vaksine/reisevaksiner/ for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Visum- og passinformasjon

"Merk at du må ha visum for å besøke Kambodsja. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Bangkok.

Kontakt landenes ambassader i Norge for mer informasjon:

http://www.thaiembassy.no
http://www.vietnamembassy-norway.org/en/
https://www.evisa.gov.kh/?lang=Nor

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret