Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Se mer av naturskjønne Mallorca

 • Solreiser
pris fra kr 12 129
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Få en smakebit på agroturisme på Mallorca! Tilbring 7 eller 10 netter på 4-stjerners hotellet Son Siurana i landlige omgivelser nær Alcudia. Inkl. frokost, leiebil og fly t/r Mallorca. Pris er p.p. i rom for 2.

I nydelig natur og fjellandskap ligger San Siurana perfekt til for en ferie i rolige naturskjønne omgivelser i agroturismens tegn. Nyt den eksotiske lyden av sirisser, den varme brisen som får sommerskjorten til å blafre, og ta deg et bad i svømmebassenget, før du setter deg i leiebilen din og utforsker Nord-Mallorcas paradisiske strender, landsbyene Alcudia og Pollensa og fjellene i alle farger som ruver opp fra det turkise havet. Glem alt du har hørt om hektisk turisme på Mallorca og unn deg en harmonisk landidyllisk ferie.

Tilbudet inkluderer:
 • 7 eller 10 netter i dobbeltrom (maks. 2 voksne), villa (maks. 2 voksne) eller leilighet (maks. 4 voksne) på Hotel Son Siurana****
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Palma Mallorca fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Ålesund, Molde, Kristiansand, Sandefjord, Harstad eller Bodø
 • Leiebil (VW Golf eller tilsvarende)
Agroturisme på Nord-Mallorca

Unngå turisthordene på vanligvis så hektiske Mallorca, og ferier blant Nord-Mallorcas fjellandskap og klipper, skjulte strender som kun kan utforskes til fots, endeløse muligheter for naturidylliske fotturer og stopp i skjønne landsbyer hvor du fremdeles kan oppleve autentisk kultur, tradisjonsrike markeder med fersk mat og lokallaget håndverk. På ditt flotte agroturismehotell bor du i en bygning der du kan føle historiens vingesus. Med den inkluderte leiebilen din er det kun en 15-minutters kjøretur til Alcudias strand, og andre paradisiske strender er også en kort kjøretur unna. Skulle du ønske å utforske mer av øya, er øyas største by Palma under en time unna!

Landhotel Son Siurana Agroturisme

 • Hotel
 • Balearic Islands, Spania
pool

Dette sjarmerende gårdshuset ligger i over 100 hektar vakkert landskap, og er det perfekte stedet for å nyte en fredelig ferie i landlige Mallorca. Son Siurana er omgitt av sin egen pittoreske eiendom, fylt med mandel- og fikentrær. Hotellbygningen, som opprinnelig dateres fra 1784 er en drøm. På innsiden av hotellet kan du slappe av blant luksuriøse, antikke møbler og sjarmerende interiør. Flere moderne fasiliteter inkluderer et stort utendørsbasseng, hvor du kan nyte fantastisk utsikt over de åpne feltene og åsene.

 • +5
Les mer
apartment

Leilighet

4 personer | Leilighet

Denne sjarmerende leiligheten har plass til 4 personer, har aircondition en salong med TV og DVD-spiller. Leiligheten er ca 55 kvadratmeter store og terrassen har flott utsikt over landskapet, og soverommet har en dobbeltseng.

junior suite

Junior Suite

2 personer | Suite

Det elegante rommet er utstyrt med TV, aircondition, hårføner, sittegruppe, DVD-spiller, CD-spiller. Egen inngang og flislagt gulv, vannkoker, hageutsikt og terrasse med utendørsmøbler.

villa livingroom

Villa

3 personer | Rom

Hotellets villa har plass til maks. 2 personer og er innredet med en stue, værelse, kjøkken, privat bad samt terrasse. Dessuten finner du fasiliteter som TV, WiFi, aircondition, safe og hårføner.

Tips til hva du kan gjøre

Se bare noen eksempler på hva du kan oppleve med leiebil på mangfoldige Mallorca:

 • Strender: Sol deg på Mal Pas gylne strand, rolige Playa de Muros og Puerto Pollensa hvor du kan bade i skyggen av furutrærne.
 • Kultur: Besøk Pollensa, 14 km fra fra Son Siurana, hvor du kan se et mer autentisk Mallorca. Kjøp med deg lokalt håndverk i tradisjonelle butikker, og søndagsmarkedet som arrangeres hver uke tar plass på hovedtorget og skaper en koselig atmosfære i de historiske, smale gatene.
 • Historie: Oppdag mer av øyas historie i Alcudia. De gamle bymurene er fra 1300-tallet. Alcudia har også bevart bebygning fra Romertiden da romerne kapret øya i 123 BC.
 • Natur og fotturer: Du vil forelske deg i Tramuntana-fjellkjeden, og fotturene er mange. Fotturen Torrent de Pareis er ca. 5 km og vil ta deg mellom 3 og 5 timer. Den tar deg gjennom en canyon i hjertet av Serra de Tramuntana og ender opp på den idylliske stranden Sa Calobra.
 • Du skal ikke kjøre langt for å få en av Mallorcas beste utsikter. Naturområdet Puig de Santa Magdalena byr på en fantastisk panoramautsikt over byen Inca og Mallorcas hjerte. Du kan stadig se de gamle hellige bygningene, som tidligere ble brukt av pilgrimsreisende.
 • Kjør til det sørøstlige Mallorca og besøk Mallorcas største by Palma. Planlegg eventuelt en dagstur hit, da du enkelt kan bli oppslukt av de mange kulturelle severdighetene og attraksjonene. Katedralen Le Seu er byens arkitektoniske stolthet, og samspillet mellom design og gotisk struktur finner du ikke maken til. Besøk også fortene Palau de l'Almudaina og Palau March.
 • Reis til det sørligste av Mallorca og se den frodige naturparken Parc Natural de Mondragó. Mallorca har et unikt dyre- og planteliv, hvor spesielle arter trives som ingen andre steder. Opplev også de blå lagunene og klippekysten før du kjører tilbake til det nordlige Mallorca.
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Bensin til leiebil
 • Turistskatt: på 1,65 € per person per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet og leiebilen.

Romkapasitet

Dobbeltrom: Maks. 2 voksne
Villa: Maks. 2 voksne
Leilighet: Maks. 4 voksne

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

Gratis WiFi på hotellet

Babyseng

Det er mulig å leie en babyseng for 6 € per natt (betales på hotellet). Vennligs kontakt vår kundeservice for å arrangere dette.

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Parkering

Gratis parkering

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Temperaturer på Mallorca

Januar: 6°C - 14°C
Februar: 6°C - 15°C
Mars: 7°C - 16°C
April: 9°C - 18°C
Mai: 12°C - 21°C
Juni: 16°C - 25°C
Juli: 19°C - 29°C
August: 20°C - 29°C
September: 18°C - 26°C
Oktober: 14°C - 22°C
November: 10°C - 18°C
Desember: 8°C - 15°C

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret