Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Taxi inkludert

Julegleder i idylliske Wroclaw

 • Storbyferie
 • Wrocław
pris fra kr 1 359
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Forelsk deg i julebyen Wroclaw! Bo 2 eller 3 netter på Hotel Campanile Wroclaw Stare Misto inkl. frokost, fly t/r fra Sandefjord Torp og transport.

Den nye Polen-favoritten Wroclaw vil varme vinterhjertet ditt. Idyllisk jugendstil arkitektur, historiske skatter og pittoreske gater definerer denne småbyen. I tillegg er knitrende julemarked, søte treboder og herlige kafeer med godt polsk juleøl er bare noe av det du kan forvente deg på denne julereisen. Den lille perlen, tatt rett ut fra et eventyr, er fortsatt nok så uoppdaget av turister, noe som gjør byen enda mer sjarmerende. Prisene er er fortsatt lave, så du kan nyte full luksus av spabehandlinger og gourmet middager til en brøkdel av det ville kostet hjemme!

Tilbudet inkluderer:
 • 2 eller 3 netter på Hotel Campanile Wroclaw Stare Misto
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Wroclaw fra Sandefjord Torp
 • Transport t/r mellom flyplassen og hotellet
Rimelig storbyferie i Wroclaw

Denne byperlen er et viktig kultursenter og har like mye å by på som sine mer kjente "storesøstre" Krakow og Warszawa. Oppdag byens 130 broer og de 300 søte, små nissene spredd over byen, vandre fra butikk til butikk for den gode og rimelige shoppingen, kom deg rundt i byen på en av de sjarmerende sporvognene og smak søt, smaksatt, tradisjonell vodka som du kun finner her! Reis til Wroclaw før alle andre vet om denne byperlen!

Hotel Campanile Wroclaw Stare Miasto

 • Hotel
 • Wrocław, Polen
breakfast

Velkommen til et stilrent og geografisk strategisk hotell i Wroclaw i Polen. Hotellet serverer en rik frokostbuffé hver morgen samtidig som restauranten har et interessant utbud av retter hver kveld. I baren kan du nyte gode drinker etter en dag fylt av eventyr og WiFi er gratis i hele hotellet. På solterrassen kan du også nyte morgenkaffen eller koselige stunder i vintersolen. Hotellet ligger 900 meter fra populære Old Market Square.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +5
Les mer
double room

Tvilling/Dobbeltrom

2 personer | Rom

Du bor i et romslig dobbeltrom utrustet med en behagelig dobbeltseng eller to enkeltsenger. Rommet er utrustet med TV, et par stoler samt et privat bad med dusj og toalett.

Juletips!

 • Ta hele juleshoppingen her! Lille Wroclaw har store shoppingmuligheter. Mens du kan finne alt av tradisjonell pynt, lysestaker, keramikk of håndlagde smykker på de koselige julemarkedene, kan du åpne en ny verden av spennende butikker i Wroclaws største handlegate.
 • Polakkene vet at i julen skal man spise godt og mye! Den typiske julemiddagen her består av hele 12 spennende retter. På menyen finner du blant annet de autentiske rettene małopolska, uszka og pierogi. Stikk innom en av de tradisjonelle restaurantene og prøv deg på en ekte polsk julemiddag.
 • Julemarkedet på hovedtorget - Den 18. november begynner det store julemarkedet i Wrocław. Igjen blir Wrocław Market Square gjort om til et fortryllende eventyrlandskap. Skogsluktende juletrær, duften av gløgg, juleskinke, pepperkaker, underholdning og mer! Gled deg til dette spennende julemarkedet!
Julemarkeder i Wroclaw

Julemarkedene i Wroclaw starter tradisjonelt sett 17 November hvert år.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 3 personer per rom (2 voksne & 1 barn opptil 10 år i eksisterende senger) Ingen ekstraseng.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-10 år bor gratis på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 11-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Internett

Gratis WiFi

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Fasiliteter

Heis
Restaurant
Bar

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig. Merk at i noen tilfeller, kan det forekomme ventetid på maks en time på flyplassen.

Sen ankomsttid

Merk at dersom ankomsttiden din er utenfor hotellets åpningstid (kl 14:00 til 23:00) må du gi hotellet beskjed om dette før ankomst.

Beliggenhet

Hotellet ligger 900 meter fra populære Old Market Square og er cirka 10 minutters taxitur fra flyplassen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret