Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Skiferie i alpenes Trentino

 • Vintersport
 • Compet
pris fra kr 4 399
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

3. 5 eller 7 netter i Nord Italias utrolige skiparadis! Reisen inkluderer overnatting på Levico med halvpensjon, skipass, leiebil under hele oppholdet og fly t/r! Pris er p.p. i rom for 2.

Alpene tilbyr den fineste puddersnøen! Denne vinteren bør du unne deg de beste skiforholdene, og ikke minst, de vakreste omgivelsene. Med det medfølgende skipasset kan du erobre den pittoreske fjellverdenen for deg selv og oppleve vintersport på sitt aller beste. Du vil bli bortskjemt med deilig alpine mat på hotellet, og etter en aktiv ski-eller snowboard dag i deg perfekte bakkene, kan du lene deg tilbake i en avslappende badstue.

Tilbudet inkluderer:
 • 3, 5 eller 7 netter på Hotel Compet
 • Halvpensjon (Frokost, 3-retters middag med salatbuffet)
 • Fly t/r Verona fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Sandefjord, Bergen eller Kristiansand
 • Leiebil under hele oppholdet
 • Skipass
 • Gratis tilgang til wellness-avdeling
 • Gratis parkering
 • Gratis WiFi
Trentino- et vinterparadis

Fremtredende fjelltopper, glitrende puddersnø, idylliske daler og en herlig alpekultur:
Trentino oppfyller alle forutsetninger for den perfekte vinterferien. Opplev det flotte landskapet under fotturer, snowboard, ski eller aking. Det familievennlige skianlegget ligger bare noen kilometer fra hotellet. Flere bakker, stolheiser og tredemølle for nybegynnere sikrer en hyggelig ferie i snøen for både unge og gamle. Trentino er perfekt for all alpinsport for alle aldre. Bare en kort spasertur fra hotellet er Levico Terme, en historisk, liten landsby med ekte alpesjarm og kultur.

Hotel Compet

 • Hotel
 • Compet, Italia
Hotel Compet WInter

Hotellet ligger i Compet som er kjent for sin typiske fjellandsby Vignola Falesina. Spabyen Levico Terme er kun et stenkast unna og skiheisen er kun noen kilometer fra hotellet. Dette koselige, familiedrevne hotellet i en landlig fjelllandsby ligger 5 km fra skianlegget Panarotta og 12 km fra Levico-sjøen. Hotellet tilbyr gratis parkering og WiFi på stedet. Det er en hjemmekoselig bar og en sjarmerende restaurant med terrasse, samt et spaområde med badstuer, et hamam, boblebad og treningsrom.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
Les mer
Room with bathroom

Dobbeltrom

2 personer | Rom

De lyse, uformelle rommene har flatskjerm-TV, og er innredet i koselig alpestil med tremøbler. Alle rom har private bad.

Tips i Trentino

I tillegg til perfekte skibakker og den søte landsbyen Levico, bør du utforske både den flotte regionen, og de to hovedbyene Trento og Rovereto. Siden du har leiebil er det lett å komme seg rundt. Her er noen tips:

 • Hvis du liker å handle, finner du ingen mangel på muligheter i hele Trentino. Både Trento og Rovereto leverer både lokalbefolkningen og en ung studentpopulasjon med flotte butikker. Ta også et besøk til den lokale ullfabrikken, hvor du vil få fatt i de beste ullklærne. Begge byene yrer av vinbarer og koselige kafeer som venter på å bli oppdaget.
 • Gardasjøen ligger like sør-øst for Rovereto, og leverer sin vakre natur, rike olivenolje, velsmakende trentingrana-ost og fine viner.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt 2,- € per person per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn per rom.

Barnerabatt

Med 2 fullt betalende voksne:
Barn 0-5 år bor gratis på hotellet
Barn 6-12 år får 50% rabatt på hotellet
Barn 13-17 år får 30% rabatt på hotellet

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Internett

WiFi er gratis.

Parkering

Parkering er gratis.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Beliggenhet

Hotellet ligger i Compet som er kjent for sin typiske fjellandsby Vignola Falesina. Spabyen Levico Terme er kun et stenkast unna og skiheisen er kun noen kilometer fra hotellet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret