Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Taxi inkludert

Førjulsreise til storslåtte Krakow

 • Storbyferie
 • 2, 3 eller 4 netter
 • Kraków
pris fra kr 1 999
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Kom i julestemningen i polens perle. Bo 2, 3 eller 4 netter på Hotel Yarden med daglig frokost og fly t/r!

Få byer er som Krakow i førjulstiden. Skogkledde grantrær og ristede nøtter setter sin duft på byen, stemningsfulle julemarkeder setter liv i torgene gatene og tusen julelys lyser opp byens idylliske brosteinsgater og historiske arkitektur. Overrask den du er glad i med en nydelig førjulsreise til en av Europas triveligste byer!

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3 eller 4 netter i dobbeltrom Hotel Yarden
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport mellom hotell og flyplass
Praktfulle Krakow

Krakows juletradisjoner handler om kjærlighet, god mat, venner og familie. Byen er perfekt for å skape minnerike opplevelser sammen med de du er glad i. Tre inn i Krakows historie ved å spasere i byens koselige gater. Få varmen i deg med en god kopp kakao og nyt den herlige julestemningen som romer i luften. Du vil snart skjønne at dette er en by perfekt for å dyrke juleglede og kjærlighet.

Hotel Yarden

 • Hotel
 • Kraków, Polen
Hotel Yarden - garden

Hotel Yarden er et sjarmerende hotel beliggende i hjertet av Krakow. Det har en varm og innbydende atmosfære og moderne, komfortable gjesterom. Det er ideelt for deg som vil utforske byen. I bakgården har hotellet en nydelig hage hvor du kan trekke deg tilbake med en kopp te etter en lang dag i byen.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +4
Les mer
Hotel Yarden, room

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Du sover godt på et komfortabelt dobbeltrom på Hotel Yarden. Hotellet råder over 48 rom som alle holder høy standard og er utstyrt med alle de fasilitetene du behøver for å få et flott opphold. På rommet finner du blant annet en garderobe, skrivepult, flatskjerm-TV med internasjonale kanaler og telefon. Rommet har eget bad med dusj og toalettartikler. Det er også anledning til å lage seg en kopp kaffe eller te på rommet.

TravelBirds tips

Det er mye å gjøre på storbyferie i Krakow, gå ikke glipp av disse små tipsene:

 • The Rynek, Market Square, Old Town Kossak -her finner du et historisk julemarked av små, opplyste trehytter med kulinariske gleder fra det polske kjøkken. Dette julemarkedet åpner den siste uken i November.
 • Hest og kjerre: Opplev byens vakre gater på den mest romantiske måten. Mens dere sitter under et varmt teppe, tar hestevognen dere med gjennom snøbelagte gater og historiske bygninger.
 • Restauracja Starka - en sjelden edelsten av en restaurant. Restauracja Starka tilbyr en variert meny og har et stort utvalg av fin vin. Restauranten har ofte et liveband som spiller myk jazzmusikk.. atmosfæren kunne ikke blitt mer romantisk.
Julemarkeder i Krakow

Tradisjonelt sett starter julemarkedene i Krakow den siste uken i November.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende full pris for hotellet, men kun for 1 flybillett

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn per rom (0-3) per rom

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-3 år bor gratis på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 4-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.

Internett

Gratis WiFi på hotellet.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig.

Beliggenhet

Hotel Yarden har en flott beliggenhet sentralt i Krakow, med gangavstand til gamlebyen og de fleste av byens severdigheter.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret