Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Jul og glede i Manchester

 • Storbyferie
 • Manchester
pris fra kr 7 599
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Kom i julestemning til Manchester! Bo 2, 3 eller 4 netter på sentrale Pendulum Hotel inkl. frokost og fly t/r Manchester. Pris er p.p. i rom for 2.

Ring julen inn på en førjulsreise i Manchester! Byen med et av Englands beste julemarkeder er en perfekt by å forberede seg til julen på. Gjør unna all juleshoppingen i byens julepyntede handlegater og det gigantiske julemarkedet! Smak på juledelikatesser fra fjernt og nært, mens du beundrer de mange julelysene og lar deg rive med av den sjarmerende julestemningen. Førjulsturen er komplett i Manchester!

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3 eller 4 netter i dobbeltrom på Pendulum Hotel Manchester
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Manchester fra Oslo Gardermoen
Julestemning i Manchester

Begi deg ut på Manchesters julemarked, fordelt over 9 forskjellige gater! Dette er et av Englands største og beste julemarkeder. Her finner du en nydelig start på julen med handlegater pyntet med julelys og ornamenter, 300 boder med søt julepynt og håndverk, julemat, sjokolade og godter. Varm hendene med en tradisjonell kopp gløgg mens du vandrer fra bod til bod før du setter tennene i et klassisk julebakverk. Videre spenner du på deg skøytene på ved Cathedral Gardens og setter ut på skøytebanen. Julestemning er garantert i julebyen Manchester, og markedet er åpent fra 10. november til 21. desember.

Pendulum Hotel Manchester

 • Hotel
 • Manchester, Storbritannia
lobb

Se frem til en fantastisk pause fra hverdagen på det moderne og behagelige Pendulum Hotel. Du kommer til å bo sentralt med byen for dine føtter og i nærheten av severdigheter som China Town og det fornøyelige publivet på Canal Street. Hotellet er døpt etter Foucaults mesterverk som henger ved hovedentréen, hvor du også finner hotellets kaffebar.

Du reiser lett mellom flyplassen og hotellet med tog. Fra flyplassen kan du ta toget (ca 17 minutter) til en av byens hovedtogstasjoner, Manchester Oxford Road, som ligger knapt 600 meter fra hotellet.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +2
Les mer
Pendulum Hotel Room Manchester

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Du bor i et moderne dobbeltrom med gratis WiFi, TV, te- og kaffekoker, strykejern samt eget bad med dusj og toalettartikler.

Reisetips i Manchester

Oppdag dette på din storbyferie i Manchester:

 • High tea - for å få den klassiske britiske "afternoon tea"-opplevelsen styrer du trinnene mot byhuset Manchester Town Hall og den imponerende, historiske Sculpture Hall Café, der du nyter din lunsj omringet av utallige skulpturer
 • Cocktails - smak på en herlig drink ved hippe Deansgate Locks i det historiske Castlefield-området
 • Gay Village - når du er på vei tilbake til hotellet fra bykjernen kommer du sikkert til å gå igjennom det vakre området Gay Village. Beundre den flotte arkitekturen, gå langs de koselige gatene og butikkene eller sett deg ned på restaurantene og barene ved livlige Canal Street.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 personer per rom.

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Internett

Gratis WiFi.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Fasiliteter

Restaurant
Bar

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Beliggenhet

Pendulum Hotel ligger bare 200 meter fra Canal Street og 300 meter fra Manchester Piccadilly Station. Fra flyplassen tar det ca 20 minutter med bil og 40 minutter med tog.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret