• Overnatting inkludert

Det beste av Kina på en rundreise

 • Rundreise
 • 15 netter
 • Kina
pris fra kr 17 639
 • per person fra
 • basert på 2 personer

Beijing til Shanghai: 8 netter på hotell og 6 netter på Yangtze-cruise. 12 utflukter, all transport og fly t/r.

Sett ut på en opplevelsesrik reise til landet med Den kinesiske mur, Terracotta-hæren, Shanghai og Yangtze-elven! Dette er virkelig et land av kontraster, hvor historiske templer står sammen med ultramoderne skyskrapere. I det ene øyeblikket står du på Den himmelske freds plass i Beijing og i det andre nyter du stillheten av Yangtze-elven på et cruise. Kina er vakkert, overveldende, majestetisk og spennende - bli med på en uforglemmelig reise igjennom tid, sted og elementer!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 netter i Beijing
 • 2 netter i Xi'an
 • 6 netter på cruise på Yangtze
 • 1 natt i Chongqing
 • 2 netter i Shanghai
 • Frokost på hotellene
 • Helpensjon på cruiset
 • Fly til Beijing fra Norge (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • All transport mellom stedene
 • Innenlands flyvning fra Beijing til Xi'an
 • Innenlands flyvning fra Chongquing til Shanghai
 • 12 inkluderte utflukter:
 • Den himmelske freds plass og Den Forbudte By på dag 3
 • Sommerpalasset i Beijing + tur i rickshaw på dag 5
 • Terracotta-hæren i Xi’an på dag 6
 • Hubei og East Lake på dag 7
 • Dongting Lake på dag 8
 • Byomvisning i Jingzhou på dag 9
 • De tre kløfters demning på dag 10
 • Utforsk Yangtze i små båter på dag 11
 • Shibaozhai-fortet ved elvebanken av Yangtze på dag 12
 • Zoologisk hage i Chongqing + besøk til Ciqikou på dag 13
 • Innsjekket bagasje 20 kg og håndbagasje 7 kg (pga innenlandsflyvning)
Nydelig rundreise i Kina

Begynn i den livlige hovedstaden Beijing for Den himmelske freds plass og Den forbudte by, og er også der du bor for en dagsutflukt til den verdensberømte kinesiske mur. Deretter går reisen til den myteomspunne Terrakottahæren i Xi'an, før du dagen etter går ombord på et elvecruise på Yangtze-elven i 6 netter. Gjør deg klar for mange spennende utflukter som de tre kløfters demning, byen Yueyang med 3000 år gammel historie, en båttur langs Shennong-elven i naturidylliske omgivelser og mer. I Chongqing hilser du på kinesiske pandaer i dyreparken, før reisen avsluttes i metropolen Shanghai.

 1. Dag 1 - 3: Beijing og Den kinesiske mur

  Velkommen til Kina! Du blir møtt på flyplassen av din tourguide, som kjører deg til ditt første hotell. Her kan du komme deg ovenpå den lange flyreisen og begynne så smått å utforske den enorme, livlige og pulserende millionbyen.

  Dag 2 starter med frokost, og heretter starter dagens program. Du begynner på verdens største plass, Tiananmenplassen, også kjent som Den himmelske freds plass. Herfra går du gjennom portene til Den forbudte By, hvor keiserens palass ligger. Du skal også besøke Himmelens tempel, hvor keiseren hvert år ba til gudene for en god høst. Det er sørget for helpensjon i dag.

  På feriens 3. dag skal du besøke Kinas mest ikoniske monument – Den kinesiske mur. Denne enorme muren beskyttet en gang det kinesiske rike mot hunnerne og andre nomadiske folkeslag. Herfra har du en helt unik utsikt over de majestetiske fjellkjedene, som muren bukter seg gjennom. Du spiser frokost på en restaurant i nærheten, og heretter blir du kjørt tilbake til Beijing. Du har resten av dagen til fri disposisjon, og om kvelden kan du velge å tilkjøpe en guidet utflukt i Beijing, hvor du ser den vakre byen etter mørkets frembrudd. Utflukten inkluderer en middag (se pris på bestillingssiden).

  Room2

  Beijing West International Trade Hotel

  • Hotel
  • Beijing, Kina
  Room2

  Beijing West International Trade Hotel ligger i Fengtai, og er et fint hotell med 6 forskjellige restauranter, et innendørs basseng og gratis WiFi. Her kan du også trene på hotellets treningsstudio, spille tennis eller slappe av i saunaen. Det himmelske freds plass ligger ca. 30 minutter unna med bil. Rommene har aircondition, flatskjerm-TV, WiFi, safe og minibar.

  Les mer
 2. Dag 4 & 5: Xi'an og den berømte Terrakotta-hæren

  På dag 4 skal du se Beijings flotte sommerpalass, hvor de kinesiske keiserne oppholdt seg, når sommerens varme ble for mye. Palasset ble rasert og gjenoppført i flere omganger, og i dag kan du se de tradisjonelle bygningene, templer, paviljonger i postkortvakre omgivelser. Etterpå blir du kjørt i rickshaw gjennom de snevre, autentiske hutong-gater. Sist på dagen flyr du til Xi'an, og får servert middag ombord på flyet. Vel ankommet til flyplassen blir du hentet av din sjåfør, som kjører deg til ditt hotell.

  Dag 5 står mye spennende opplevelser på menyen! Etter frokosten skal du nemlig på et besøk til den sagnomsuste Terrakottahæren. Denne ble funnet av noen lokale bønder i 1974 og er et av verdens mest fascinerende arkeologiske funn! Hæren består av mer enn 8000 soldater – alle med et unikt utseende – laget av brent lær med tilhørende hester og vogner. Figurene representerer hæren av den første keiseren av Kina, Qin Shi Huang, som tok statuene med seg i graven. Om kvelden kan du velge å kjøpe billetter til et flott danseshow basert på Tang-dynastiets tradisjonelle danser samt en tradisjonell middag med kinesiske "dumplings" (se pris på bestillingssiden).

  Room

  Grand Barony Xi’an

  • Hotel
  • Xi'an, Kina
  Room

  Dette hotellet ligger i Yantai-området. Det har et innendørs svømmebasseng, et treningsstudio og gratis WiFi. Du kan også slappe av i hotellets saunaer mot en avgift. Hotellet tre restauranter tilbyr asiatisk, kinesisk og internasjonale delikatesser. Xi'An byvegger er ca. fem km unna. Rommene er utstyrt med aircondition, en minibar, en telefon og en sofa, en pult og en safe.

  Les mer
 3. Dag 6 - 11: Cruise på Yangtze-elven og fascinerende turer

  Etter frokost tar du et 4-timers tog til den pulserende metropolen Wuhan, som tilbyr interessante severdigheter, mye shopping, fascinerende muséer og frodige byparker. Om dagen besøker du Hubei Provincial Museum og kjører langs Han Street forbi mange attraksjoner og spennende destinasjoner. På slutten av dagen kan du nyte East Lakes. I dag begynner også elvecruisedelen av reisen din, når du går ombord det 5-stjerners cruiset. De neste dagene skal du reise langs den tredje lengste elven i verden, forbi spektakulær natur og enestående fjellandskap. Denne dagen inkluderer frokost og middag.

  På den 7. dagen forlater du skipet for dagen og besøker Yueyang City, som har en historie på over 3000 år. Yueyang turen fortsetter til Dongting innsjøen, som deler Hubain og Hunan provinsen. Det neste er en spennende byomvisning og et besøk til de lokale gårdsmarkedene. Du går deretter ombord i skipet om kvelden. Frokost, lunsj og middag er inkludert i cruiset.

  På den 8. dagen besøker du Jingzhou, en by med over 6000 år med historie. Stedet har en viktig historisk betydning ettersom Kinas mest prominente kulturelle stiler, Chi-kulturen, så dagslys under Zhou-dynastiet. Denne dagen blir du med på en byomvisning, før du går tilbake til cruiset. Dagen inkluderer frokost, lunsj og middag.

  På den 9. dagen besøker du De tre kløfters demning, hvor de gigantiske fjellene reiser seg fra Yangtze-elven. Demningen er verdens største hydroelektriske demning. På veien seiler du gjennom en 5-trinns sluse, og heretter seiler du gjennom den første av de tre slusene, Xiing-slusen, som er den lengste. Underveis kan du nyte utsikten til det vakre landskapet. Frokost, lunsj og middag er inkludert i cruiset.

  Etter frokost på dag 10 blir du overført til en mindre båt, så du kan oppleve slusenes ville og rå natur helt tett på. Heretter går du ombord på skipet igjen, og i dag seiler du gjennom Wu- og Qutang-slusene. Frokost, lunsj og middag er inkludert i cruiset.

  På dag 11 seiler du forbi Shibaozhai-bakken, som ligger ved elvens bredde. Her kan du se den flotte, røde paviljongen, som lener seg opp mot bakkens skråning, og som leder opp til et tempel på bakkens topp. Det er sørget for helpensjon på skipet i dag, og om kvelden er det avskjedsmiddag med kapteinen.

  Pool 1

  Sinorama Yangtze River Cruise Gold 8

  • Cruiseskip
  • Chongqing, Kina
  Pool 1

  Dette flotte skipet er en elegant måte å seile på Yangtze-elven. Her har du en nydelig utsikt fra solterrassen, og nyter et forfriskende bad i sommermånedene, spiller biljard, spiller minigolf eller unner deg selv litt tid i spaet. Hotellets restaurant har en spektakulær utsikt over elven og de viktigste severdighetene. Badet ditt har en dusj, en seng, en pult, en TV og en balkong. Ved bestillingen, kan du reservere følgende lugarer: Standardlugar A, B eller C, deluxe suite og junior suite. A-lugaren har to enkeltsenger og ligger på det høyeste nivået. B-lugarene har en stor dobbeltseng og ligger under A-lugarene. C-lugarene har to enkeltsenger og ligger på det laveste nivået. Deluxe-lugarene er 35m2 store, og har en stor park og et sitteområde. Junior suite har også et sitteområde og en privat balkong, men den er mindre enn Deluxe-lugaren.

  Les mer
 4. Dag 12: Chongqing og pandaer

  I dag stiger du av skipet i Chongqing, og dagens program byr på noen helt spesielle opplevelser. I dag skal du nemlig besøke byens zoologiske hage, hvor du ser den søte kinesiske pandaen. Deretter besøker du den gamle bydelen i Ciqikou, som ligger ved Jia Ling-elvens bredde. Byen er kjent for å lage vakkert porselen og du får mulighet for å møte noen av de dyktige håndverkerne samt oppleve byens spesielle, autentiske stemning. I dag er det sørget for både frokost og middag samt all transport under utflukten.

  lobby

  Le Meridien Chongqing Nan'an

  • Hotel
  • Chongqing, Kina
  lobby

  Dette stilige hotellet ligger i Wanda-området, byens økonomiske sentrum. Nanping shoppinggaten er rett ved. Hotellet har fire forskjellige restauranter, et spa og et innendørs svømmebasseng. De moderne rommene er utstyrt med en safe, en iPod ladingsstasjon, en TV og et ensuite-bad.

  Les mer
 5. Dag 13 - 15: Shanghai

  På feriens 13. dag blir du hentet på ditt hotell etter frokosten og kjørt til flyplassen, og så flyr du til Shanghai! Det er sørget for lunsj og middag i dag, og resten av tiden kan du fritt bruke som du har lyst. Det er vanskelig å ikke bli fascinert (og kanskje litt overveldet) av denne millionbyen, som er Kinas største havneby. Her er flotte skyskrapere i det hypermoderne finansdistriktet Pudong og typiske, kinesiske butikker i den hyggelige Yuyuan Old Street med sine flotte bymurer. Besøk noen av byens vakre templer, spennende museer og grønne parker, og rund dagen av med et besøk på en skybar, hvor du kan nyte forfriskninger og lekker, kinesisk mat, mens du skuer utover byens mange glitrende lys.

  På dag 14 starter du dagen med å besøke det flotte Shanghai Museum, og heretter har du tid til å shoppe på den store Nanjing Road. Etter at du har spist frokost (inkludert), har du resten av ettermiddagen til fri disposisjon. Om kvelden kan du velge å tilkjøpe billetter til et flott akrobatikk-show i Shanghai inkl. middag. (pris: kr 333 per person).

  Om morgenen på dag 15 spiser du frokost, før du blir kjørt til flyplassen. Med en koffert fylt med suvenirer og ferieminner vender du nå tilbake til Norge.

  Room 3

  Sheraton Shanghai Waigaoqiao Hotel

  • Hotel
  • Shanghai, Kina
  Room 3

  Dette hotellet i Shanghai tilbyr deg komfortable fasiliteter. Den nærmeste metrostasjonen er ca. fem minutters gange unna. Hotellet har et innendørs svømmebasseng, en golfbane og et velværesenter. Du har også gratis WiFi, tilgang på en sauna, en skjønnhetsbutikk og en restaurant som tilbyr asiatiske og internasjonale kjøkken.

  Les mer
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Visumkostnader
 • Utgifter ikke nevnt i reiseprogrammet
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 2 barn opptil til 17 i et Cabin B
Maks 2 voksne og 2 barn opptil til 17 i et Cabin A
Maks 2 voksne og 2 barn opptil til 17 i et Cabin C

Children discount

Med 2 fullt betalende voksne:
Barn fra 0-11 år får 50 EUR rabatt på cruiset

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg for reisen, se endelig sum på bestillingssiden.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

WiFi er tilgjengelig mot betaling.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Forbehold om endringer

Vi tar forbehold om endring av reiserute og reisens forløp grunnet uforutsette hendelser utenfor vår kontroll.

Helsetilstand

Turen innebærer mye gåing, du må derfor være i rimelig god form for å kunne være med på programmet.

Reisegruppe

I denne pakkereisen er det ikke et minimum eller maksimum antall reisende. Det vil si at det er mulighet for at du kommer til å reise alene, dersom du har bestilt reise for en person. Utflukter nevnt i programmet vil finne sted uansett hvor mange deltakere det er på reisen.

Betaling og valuta

Valutaen i Kina er yuan (CNY). 10 NOK er ca. 10 CNY.
Kontant er den vanligste måten å betale på i Kina. I store byer kan du ofte betale med kort, men ta alltid med kontanter for mindre beløp eller for å betale i restaurant.

Kinas klima

Kina er delt i to deler. Det er høye fjell i vest, mens det er flatere i øst. I øst er det monsoon om sommeren. Vintrene er tørre og kald vind blåser fra vest. Somrene er ganske varme. Den beste tiden å reise til Kina er om våren eller høsten.

Pass-og visuminformasjon

Merk at du må ha visum for å besøke Kina. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Kina. Kontakt landets ambassade i Norden for mer informasjon: http://www.chinese-embassy.no/

Helse- og vaksineinformasjon

Vennligst sjekk Folkehelseinstituttets hjemmeside for informasjon om vaksiner. https://www.fhi.no/sv/vaksine/reisevaksiner/

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret