Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Overnatting inkludert

Det beste av Kina på en rundreise

 • Rundreise
 • 15 netter
 • Kina
pris fra kr 17 639
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Beijing til Shanghai: 8 netter på hotell og 6 netter på Yangtze-cruise. 12 utflukter, all transport og fly t/r.

Sett ut på en opplevelsesrik reise til landet med Den kinesiske mur, Terracotta-hæren, Shanghai og Yangtze-elven! Dette er virkelig et land av kontraster, hvor historiske templer står sammen med ultramoderne skyskrapere. I det ene øyeblikket står du på Den himmelske freds plass i Beijing og i det andre nyter du stillheten av Yangtze-elven på et cruise. Kina er vakkert, overveldende, majestetisk og spennende - bli med på en uforglemmelig reise igjennom tid, sted og elementer!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 netter i Beijing
 • 2 netter i Xi'an
 • 6 netter på cruise på Yangtze
 • 1 natt i Chongqing
 • 2 netter i Shanghai
 • Frokost på hotellene
 • Helpensjon på cruiset
 • Fly til Beijing fra Norge (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • All transport mellom stedene
 • Innenlands flyvning fra Beijing til Xi'an
 • Innenlands flyvning fra Chongquing til Shanghai
 • 12 inkluderte utflukter:
 • Den himmelske freds plass og Den Forbudte By på dag 3
 • Sommerpalasset i Beijing + tur i rickshaw på dag 5
 • Terracotta-hæren i Xi’an på dag 6
 • Hubei og East Lake på dag 7
 • Dongting Lake på dag 8
 • Byomvisning i Jingzhou på dag 9
 • De tre kløfters demning på dag 10
 • Utforsk Yangtze i små båter på dag 11
 • Shibaozhai-fortet ved elvebanken av Yangtze på dag 12
 • Zoologisk hage i Chongqing + besøk til Ciqikou på dag 13
 • Innsjekket bagasje 20 kg og håndbagasje 7 kg (pga innenlandsflyvning)
Nydelig rundreise i Kina

Begynn i den livlige hovedstaden Beijing for Den himmelske freds plass og Den forbudte by, og er også der du bor for en dagsutflukt til den verdensberømte kinesiske mur. Deretter går reisen til den myteomspunne Terrakottahæren i Xi'an, før du dagen etter går ombord på et elvecruise på Yangtze-elven i 6 netter. Gjør deg klar for mange spennende utflukter som de tre kløfters demning, byen Yueyang med 3000 år gammel historie, en båttur langs Shennong-elven i naturidylliske omgivelser og mer. I Chongqing hilser du på kinesiske pandaer i dyreparken, før reisen avsluttes i metropolen Shanghai.

Reiserute

Dag 1 - 3: Beijing og Den kinesiske mur

Velkommen til Kina! Du blir møtt på flyplassen av din tourguide, som kjører deg til ditt første hotell. Her kan du komme deg ovenpå den lange flyreisen og begynne så smått å utforske den enorme, livlige og pulserende millionbyen.

Dag 2 starter med frokost, og heretter starter dagens prog… Les mer

Beijing West International Trade Grand Hotel  eller lignende

Dag 4 & 5: Xi'an og den berømte Terrakotta-hæren

På dag 4 skal du se Beijings flotte sommerpalass, hvor de kinesiske keiserne oppholdt seg, når sommerens varme ble for mye. Palasset ble rasert og gjenoppført i flere omganger, og i dag kan du se de tradisjonelle bygningene, templer, paviljonger i postkortvakre omgivelser. Etterpå blir du kjørt … Les mer

Grand Barony Xi'an  eller lignende

Dag 6 - 11: Cruise på Yangtze-elven og fascinerende turer

Etter frokost tar du et 4-timers tog til den pulserende metropolen Wuhan, som tilbyr interessante severdigheter, mye shopping, fascinerende muséer og frodige byparker. Om dagen besøker du Hubei Provincial Museum og kjører langs Han Street forbi mange attraksjoner og spennende destinasjoner. På s… Les mer

Chongqing  eller lignende

Dag 12: Chongqing og pandaer

I dag stiger du av skipet i Chongqing, og dagens program byr på noen helt spesielle opplevelser. I dag skal du nemlig besøke byens zoologiske hage, hvor du ser den søte kinesiske pandaen. Deretter besøker du den gamle bydelen i Ciqikou, som ligger ved Jia Ling-elvens bredde. Byen er kjent for å … Les mer

Le Meridien Chongqing Nan'an  eller lignende

Dag 13 - 15: Shanghai

På feriens 13. dag blir du hentet på ditt hotell etter frokosten og kjørt til flyplassen, og så flyr du til Shanghai! Det er sørget for lunsj og middag i dag, og resten av tiden kan du fritt bruke som du har lyst. Det er vanskelig å ikke bli fascinert (og kanskje litt overveldet) av denne millio… Les mer

Sheraton Shanghai Waigaoqiao Hotel  eller lignende
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Visumkostnader
 • Utgifter ikke nevnt i reiseprogrammet
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 2 barn opptil til 17 i et Deluxe rom
Maks 2 voksne og 2 barn opptil til 17 i et Junior Suite
Maks 2 voksne og 2 barn opptil til 17 i et Lugar A
Maks 2 voksne og 2 barn opptil til 17 i et Lugar B
Maks 2 voksne og 2 barn opptil til 17 i et Lugar C

Children discount

Med 2 fullt betalende voksne:
Barn fra 0-11 år får 50 EUR rabatt på cruiset

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg for reisen, se endelig sum på bestillingssiden.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

WiFi er tilgjengelig mot betaling.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Forbehold om endringer

Vi tar forbehold om endring av reiserute og reisens forløp grunnet uforutsette hendelser utenfor vår kontroll.

Helsetilstand

Turen innebærer mye gåing, du må derfor være i rimelig god form for å kunne være med på programmet.

Reisegruppe

I denne pakkereisen er det ikke et minimum eller maksimum antall reisende. Det vil si at det er mulighet for at du kommer til å reise alene, dersom du har bestilt reise for en person. Utflukter nevnt i programmet vil finne sted uansett hvor mange deltakere det er på reisen.

Betaling og valuta

Valutaen i Kina er yuan (CNY). 10 NOK er ca. 10 CNY.
Kontant er den vanligste måten å betale på i Kina. I store byer kan du ofte betale med kort, men ta alltid med kontanter for mindre beløp eller for å betale i restaurant.

Kinas klima

Kina er delt i to deler. Det er høye fjell i vest, mens det er flatere i øst. I øst er det monsoon om sommeren. Vintrene er tørre og kald vind blåser fra vest. Somrene er ganske varme. Den beste tiden å reise til Kina er om våren eller høsten.

Pass-og visuminformasjon

Merk at du må ha visum for å besøke Kina. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Kina. Kontakt landets ambassade i Norden for mer informasjon: http://www.chinese-embassy.no/

Helse- og vaksineinformasjon

Vennligst sjekk Folkehelseinstituttets hjemmeside for informasjon om vaksiner. https://www.fhi.no/sv/vaksine/reisevaksiner/

Liknende hoteller

I tilfelle de nevnte hoteller ikke er tilgjengelig, vil dere bo i liknende hoteller i samme område. Hotellet vil være av samme standard eller høyere enn det hotellet som er beskrevet i tilbudet ditt. Dere mottar informasjon om det endelige hotellet med reisedokumentene dine, senest innen 5 dager før avreise.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret