Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Nytt og spennende reisemål: Zagreb

 • Storbyferie
 • Zagreb
pris fra kr 2 799
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Zagreb, venter på å bli oppdaget! Bo 2 til 5 netter på et flott 4-stjerners hotell med frokost. Inkl. fly t/r og flyplasstransport.

Den kroatiske hovedstaden Zagreb gir deg en unik storbyopplevelse, som balanserer den moderne, nord-europeiske storbyatmosfæren med den avslappede Middelhavskulturen. Sammenliknet med sine søsterbyer ved den kroatiske kysten finner du her en kreativ og kunstnerisk by med spennende muséer, et pulserende caféliv og en arkitektur som omfavner mange historiske epoker. Beundre det skjønne sammensuriet av gammelt og nytt i stolte Zagreb!

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3, 4 eller 5 netter i The Loop Hotel
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Zagreb (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Bruk av WiFi
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Zagreb - oppdag en ny storby

Kroatias kommersielle hovedstad Zagreb har siden middelalderen fungert som et kulturelt og politisk sentrum for landet. På denne spennende storbyturen får du oppleve en smakebit av historie fra den tidlige jernalderen, innovasjonen av mongolene og det ottomanske riket. Byen er perfekt for historieelskeren, som inspirasjonskilde for kunstelskeren og et mekka for gastronomikeren. Kort sagt: Helt utmerket for deg som vil på en litt annerledes storbyferie utenom det vanlige.

The Loop Hotel

 • Hotel
 • Zagreb, Kroatia
Lobby

The Loop Hotel ligger ca 600 meter fra Zagrebs hovedstasjon, og tilbyr avgiftsfri parkering på stedet og gratis Wi-Fi. Avstanden til Zagreb sentrum er 2 km. Gjestene kan nyte en drink i baren og en frokostbuffet serveres hver morgen. Rommene er moderne designet og koselig innredet. De har i tillegg klimaanlegg, flatskjerm-TV og safe. Badene har badekar eller dusj og hårføner.
Det er en døgnåpen resepsjon på eiendommen. Hotellet har i tillegg kort avstand til restauranter og barer. Zagreb lufthavn ligger 12 km unna.

 • +-2
Les mer
Room

Superior dobbeltrom

3 personer | Rom

Superiorrommene har gratis WiFi, en skrivepult, en stol, en minibar og et eget bad med hårføner og gratis toalettartikler.

Tips!

Dette må du få med deg på storbyreise:

 • Den beste måten å få et overblikk over byen er å ta en kabelbanetur opp til Upper Town, hvor du kan besøke flere muséer og caféer, for ikke å snakke om den nydelige utsikten over byen.
 • St. Markus' kirke kjenner du igjen fra bildene! Denne nydelige kirken som har et tak dekket i mosaikk. I hvitt, blått og rødt, ser du byens offisielle emblem, og Kroatias emblem på den andre siden.
 • Vandre langs den livlige gaten Tkalčićeva Street, helst etter mørkets frembrudd når lysene fra butikkene og restaurantene skaper et romantisk lys.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt € 1,50 p.p.p.d.
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 3 voksne per rom.

Barnerabatt

Med 2 fullt betalende voksne:
Barn 0-6 år bor gratis på hotellet
Barn 7-17 år får 50% rabatt på hotellet avhengig av varighet på oppholdet

Rabatt på en 3. person

En 3. person får en varierende rabatt avhengig av alder og reisedato.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret