Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Nyt det gode liv på Tenerife

 • Solreiser
 • Playa de la Américas
pris fra kr 8 019
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Røm fra kulden og på solsikre Tenerife: Velg mellom 7-14 netter inkl. frokost, transport og fly t/r.

Gylne sandstrender, imponerende fjell og herlig stemning: Tenerife er en av de mest mangfoldige øyene i Atlanterhavet. Øya er den største av de syv kanariøyene og byr på solrike eventyr hele vinteren. Enten du ønsker naturrike opplevelser av fjell, skog og vulkaner eller ønsker å bevege deg rolig fra bar til strand, Tenereife har noe for alle! På denne reisen er frokost inkludert, og du har mulighet til å oppgradere til halvpensjon eller all-inclusive.

Tilbudet inkluderer:
 • 7, 10 eller 14 netter på Hotel La Siesta****
 • Fly t/r til Tenerife (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Shuttletransport mellom flyplass og hotell
 • Frokost hver morgen (du kan velge å oppgradere til halvpensjon eller all-inclusive i bookingprosessen)
 • Gratis spatilgang
Tenerife

Tenerifes vakre landskap imponerer stadig. I tillegg til de storslåtte strendene, flotte bassengomåder og avslappende spafasiliteter, anbefaler vi å ta en aktiv utflukt til El Teide. Dette er Spanias største fjell og har en enorm høyde på hele 3718 meter, det fascinerende vulkanlandskapet vil gjøre et svært inntrykk. På veien opp kan du nyte tropiske blomster, ville skoger og flere historiske severdigheter. Velkommen til Tenerife!

Hotel La Siesta Tenerife

 • Hotel
 • Playa de la Américas, Spania
pool

Dette eksklusive, familievennlige hotellet ligger en 4-minutters spasertur fra en 6-minutters spasertur fra Arona Central Park og 15 minutters gange fra Vistas strand. Spisealternativene inkluderer en bufférestaurant, en snackbar ved bassenget og en koselig pianobar. Det er et utendørs oppvarmet basseng, et barnebasseng og et treningssenter. Andre fasiliteter inkluderer en badstue, et dampbad og boblebad.

 • +4
Les mer
room 1

Standard dobbeltrom

3 personer | Rom

De moderne rommene har TV med satellittkanaler, eget bad, klimaanlegg og minibar. De tilbyr også salongområder med sofaer og balkonger eller terrasser.

room 3

Club Alexandre basseng utsikt

3 personer | Rom

De moderne rommene har TV med satellittkanaler, eget bad, klimaanlegg og minibar. De tilbyr også salongområder med sofaer og balkonger eller terrasser. Clun Alexandre Pool View har i i tillegg boblebad og utsikt mot bassenget. Wi-Fi er tilgjengelig mot et gebyr.

3 Tenerife Tips


 • Den imponerende, naturlige vannparken Lago Martianez, er et kompleks av naturlige saltvannsbasenger. Godt for både kropp og sjel.
 • Dykking: En av de beste tingene å gjøre på Tenerife er å bli kjent med den fargerike verden under havet. Det finnes en rekke skoler som kan lære deg både dykking og og snorkling. Du kan i tillegg leie utstyr på stedet.
 • La Laguna - Denne universitetsbyen var en gang øyas hovedstad, og er en UNESCO World Heritage Site hvor kongresser og vakkert bevarte herskapshus fra 16., 17. og 1800-tallet står fortsatt i byens gater. Nyt en kveld av unike tapasbarer, antikvitetsbutikker og bokhandlere i La Laguna.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 13:00

Utsjekking

Til kl. 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 3 voksne og 1 barn opptil 11 i et Standard dobbeltrom
Min 2 personer og maks 3 voksne og 1 barn opptil 11 i et Club Alexandre basseng utsikt

Barnerabatt

Med 2 fullt betalende voksne:
Barn 0-5 år bor gratis på hotellet
Barn 6-13 år får 50% rabatt på hotellet
Barn 14-17 år regnes som voksne

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

WiFi er tilgjengelig mot betaling og koster 4€ for 24 timer (per person)

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret