Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

En sydendrøm på Kanariøyene

 • Solreiser
 • 7, 10 eller 14 netter
 • Puerto de la Cruz
pris fra kr 6 559
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

7, 10 eller 14 på solrike Tenerife i fantastiske Puerto de la Cruz! Reisen inkluderer halvpensjon, fly t/r og transport.

Akkurat når vinteren kicker inn er det på tide å finne frem solhatt og solbriller, pakke kofferten med bikini og sandaler, og sette kurs mot den evige sommeren på Tenerife. Nyt en idyllisk gamleby, pakket av koselige kafeer og fargerik kolonialstil arkitektur, glitrende strender, livlige barer og en uimotståelig natur! Den største av kanariøyene tilbyr alt du kunne drømme om og mer!

Tilbudet inkluderer:
 • 7, 10 eller 14 netter på Hotel Taoro Garden
 • Halvpensjon (eller all-inclusive)
 • Fly t/r Tenerife (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Forelsk deg i Puerto de la Cruz

Puerto de la Cruz er et av de beste reisemålene på Kanariøyene. Dette attraktive og sprudlende feriestedet ligger på nordsiden av Tenerife, og har vært en favoritt blant turister i flere tiår. I dag er det fortsatt like populært som noensinne. Det ligger i den vakre regionen Orotava-dalen, en oase av rodige, grønne landskap og tropiske fruktplantasjer. Ta full nytelse av den koselige gamle bydelen med tydelig kanarisk karakter, den tradisjonelle fiskehavnen og søte, trange brosteinsbelagte gater. Du vil elske dine soldager i Puerto de la Cruiz!

Hotel Taoro Garden

 • Hotel
 • Puerto de la Cruz, Spania
Hotel

Hotel Taoro Garden ligger i Puerto de la Cruz, 1 km fra den beømte innsjøen Lago Martianez. Hotellet tilbyr et sesongbasert oppvarmet utendørsbasseng og hyggelige restauranter og barer med flotte spisemuligheter. Eiendommen ligger bare en 12-minutters spasertur fra den unike, svarte lavastranden, Playa Martianez. Playa Martianez er flott for bading, vannsport og surfing. Hotellet arrangerer underholdene aktiviteter for både barn og voksne. Andre fasiliteter inkluderer gratis WiFi på hele eiendommen, en 24-timers resepsjon og en tennisbane.

 • +6
Les mer
Pillow

Standard dobbeltrom

3 personer | Rom

Hvert rom på dette hotellet har klimaanlegg, en terrasse og en flatskjerm-TV. For din komfort finner du gratis badeprodukter og en hårføner på badet. Hotel Taoro Garden tilbyr gratis Wi-Fi i hele eiendommen.

Room

Dobbeltrom med El Teide utsikt

3 personer | Rom

Hvert rom på dette hotellet har klimaanlegg, en terrasse og en flatskjerm-TV. For din komfort finner du gratis badeprodukter og en hårføner på badet. Disse dobbeltrommene har i tillegg en fantastisk utsikt mot El Teide, Spanias høyeste fjell. Hotel Taoro Garden tilbyr gratis Wi-Fi i hele eiendommen.

Room Sea view

Dobbeltrom med sjøutsikt

3 personer | Rom

Hvert rom på dette hotellet har klimaanlegg, en terrasse og en flatskjerm-TV. For din komfort finner du gratis badeprodukter og en hårføner på badet. Disse dobbeltrommene har i tillegg en fantastisk utsikt mot det glitrende Atlanterhavet. Hotel Taoro Garden tilbyr gratis Wi-Fi i hele eiendommen.

All-inclusive

Hvis du velger all inclusive-pakken, vil du motta et "All Inclusive Premium" -armbånd ved ankomst. Hold dette armbåndet synlig under oppholdet og du vil nyte et eksklusivt opphold.

Premium-pakken starter på ankomstdagen klokken 14.00 og slutter på avreisedagen kl. 12.00.

Du kan spise flere måltider i henhold til følgende tidsplan:
Frokost: 07:30 til 10:30
Snacks: 11:30 til 17:30
Lunsj: 12:30 til 15:00
Middag: 18:30 til 21:30

Lunsj og middag inkluderer drinker i selvbetjeningen (vann, brus, øl og vin) for alle andre drikker du må betale.

På hotellets barer finnes det lister over drinker som tilhører all inclusive-formelen og drikkevarer for ekstra betaling. På denne listen finner du også prisen på disse drikkene, som avgjøres umiddelbart i baren. De medfølgende drikkene kan brukes i henhold til følgende tidsplan:

Bar Teide: 10:00 til 24:00
Bar Piscina: 10:00 til 18:00

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
 • Drikke med halvpensjon
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 3 personer i et Standard dobbeltrom
Maks 3 personer i et Dobbeltrom med El Teide utsikt
Maks 3 personer i et Dobbeltrom med sjøutsikt

Barnerabatt

Med 2 fullt betalende voksne:
Barn 0-1 år bor gratis på hotellet
Barn 2-11 år får 50% rabatt på hotellet
Barn 12-17 år regnes som voksne
En 3. voksen fra 12 år får 25% rabatt på hotellet

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret