• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Spre vingene på en reise i Cuba & Mexico

 • Rundreise
 • 15 netter
 • Mexico, Cuba
pris fra kr 17 979
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Bli med på en reise i gjennom fargerike Cuba og paradisiske Playa del Carmen i Mexico! 4 spennende utflukter, all transport på reisen, og fly t/r!

Unn deg den perfekte reisen som kombinerer kultur og tropiske strender! Kjenn følelsen av å vandre i hvit silkesand, mens en myk palmebris kysser deg på kinnet. Lev deg inn i fargene av sprudlende Havanna, byen der tiden har stått stille siden 50-tallet. Gled deg til å avdekke Viñales, Cienfuegos og Trinidad, steder som vil erobre ditt hjerte med hver sin uimotståelig sjarm. Til slutt kan du nyte den ultimate avslappingen i Mexico, hvor et karibisk paradis av azurblått hav og kritthvite strender venter deg på Playa del Carmen.

Tilbudet inkluderer:
 • 4 netter på en 'casa particular' i Havanna
 • 1 natt på en 'casa particular' i Cienfuegos
 • 2 netter på en 'casa particular' in Trinidad
 • 7 netter på Hacienda Paradise Boutique Hotel****
 • Frokost hver morgen
 • Fly til Havanna i Cuba med retur fra Cancun i Mexico (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • 4 forskjellige utflukter (Omvisning i Havanna på dag 2, Vallei van Viñales på dag 3, byvandring i Trinidad på dag 5, og Chichen Itza på dag 9)
 • All transport på reisen
Cuba & Mexico

Når du tenker på Cuba tenker du kanskje på latinske rytmer og cubanske sigarer som nytes sammen med noen friske mojitos. Alt dette stemmer, men Cuba er så mye mer! Gled deg til pastellfarget kolonialsk arkitektur, smellvakre strender og en styrtrik kulturarv! Mexico er også en drøm: nydelige kystlinjer, unik historie og kulinariske herligheter. Denne reisen, som lar deg kombinere begge land, spekket med utflukter, kulturelle skatter og tradisjonelle casas particulares er en livsreise!

Reiserute

Dag 1 & 2: Havanna

Velkommen til Cuba! Etter en lang flytur kan du glede deg til at sjåføren venter deg ved ankomst på flyplassen i Havanna. Etter innsjekk på det koselige vertshuset, kan du velge å slappe av, eller allerede bestemme å tre inn i fargerike Havanna, hvor en eksplosjon av pastellfarger setter sine ny… Les mer

Dag 3: Valley of Viñales

Etter en god cubansk frokost, står nye utflukter på vent. I dag vil du reise vestover til provinsen Pinar del Rio. Denne regionen er mest kjent for sine smaragdgrønne tobakkplantasjer, men også den spektakulære naturen som omgivelsene rundt byr på. Du vil besøke den vakre dalen Viñales, omringet… Les mer

Dag 4: Cienfuegos

God morgen! I dag er det på tide å ta farvel med Havanna og reise østover mot nye eventyr. Den endelige destinasjonen er Cienfuegos, som ligger 230 km øst for Havanna. Denne byen ble grunnlagt av franskmenn i 1819 og byens unike pastellhus tilbyr en nydelig arkitekturkombinasjon av fransk og kar… Les mer

Dag 5 & 6: Trinidad

Etter frokost kan du glede deg til reisen som vil ta deg ca. 80 km øst for Cienfuegos. Idag venter fascinerende Trinidad. Smale brosteinsgater, små fargerike hus, tradisjonelle cubanske barer, stemningsfulle gatemusikanter og lyden av hestevogner, er bare noe av det du kan forvente deg av sjelfu… Les mer

Dag 7: Tilbake til Havanna

I dag reiser du tilbake Havanna. Her kan du igjen trekke inn den herlige cubanske byatmosfæren som skinner i luften. På grunn av Havannas nesten fem hundre års eksistens, har byen noen av de mest varierte arkitekturformene i hele verden, fra slott bygget på slutten av 1500-tallet til nåtidens hø… Les mer

Dag 8 - 15: Playa del Carmen

På dag 8 vil du bli kjørt tilbake til Havanna flyplass om morgenen, og ditt neste stopp er Mexico! Du lander i Cancun. Herfra reiser du til den prisvinnende kystbyen Playa del Carmen, som ligger ca 55 km sør for Cancun.
Playa del Carmen er en av de beste dykkedestinasjonene i verden, takke… Les mer

Hacienda Paradise Boutique Hotel  eller lignende
Valgfrie ekstra-utflukter

 • Utflukt til Tulum, Coba og Playa Paraiso: Vil du se noen av Maya-ruinene? Da bør du ikke gå glipp av denne ekskursjonen. Dagen starter med et besøk til Tulum, og fortsetter til Coba hvor du klatrer Nohoch Mul, den høyeste pyramiden på Yucatan-halvøya. Deretter er der tid for lunsj, og avslapping på Playa Paraiso. Utflukten tar hele dagen og inkluderer transport, engelsk guide, og lunsj (eksl. drinker).
 • Utflukt til Isla Mujeres: I løpet av denne uforglemmelige ekskursjonen reiser du til Cancun med en katamaran til Isla Mujeres. På paradisøya kan du prøve deg på å snorkling og bading i den krystallklare lagunen. Lunsj på en lokal restaurant er inkludert. Utflukten tar hele dagen og inkluderer transport, engelsk guide, katamarantur, drinker (eksl. alkohol) og snorkling utstyr.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • ESTA ved mellomlanding i USA
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 3 personer per rom

ESTA ved mellomlanding til USA

VIKTIG! Merk at du må ha ESTA, en innreisetillatelse som du søker om online, ved mellomlanding i USA.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Transport

All transport er inkludert. Transporten til og fra Havanna flyplass er privat. All annen transport deles med opptil 24 deltakere.

Casa Particular

På Cuba bor du i en såkalt 'casa particular'. Dette er en slags kubansk bed and breakfast, hvor du leier et enkelt, men komfortabelt rom i en verts hus. Rommene har eget bad. Ved ankomst i Havanna vil du få vite hvilken casa du vil bo på.

Barnerabatt

Med 2 fullt betalende voksne:
Barn opptil 11 år får en varierende rabatt avhengig av alder og reisedato.

Internett

På Cuba er WiFi begrenset, men det finnes internet kafeer. I Mexico er WiFi tilgjengelig på hotellet ditt.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Myntenhet og kredittkort

Cuba har 2 forskjellige valutaer, CUC og den cubanske pesoen. Turister kan bare bruke CUC. Du kan veksle til CUC på flyplassen og i banken
Store kredittkort som VISA og Mastercard er akseptert, og minibanker er lett tilgjengelig i byen.
I Mexico betaler du med den meksikanske pesoen. Store kredittkort som VISA og Mastercard er akseptert, og minibanker er tilgjengelig.

Informasjon om reisen

Ved ankomst på Cuba, er det et møte og hilse sted, hvor du mottar all nødvendig informasjon om reisen.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Visum- og passinformasjon

Merk at du må ha visum for å besøke Cuba. Du må også ha et ESTA ved mellomlanding i USA. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Kontakt landets ambassade i Norge for mer informasjon: http://www.embacuba.no

Helse- og vaksineinformasjon

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, difteri, stivkrampe, kikhoste og polio før du reiser til Cuba. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Liknende hoteller

I tilfelle de nevnte hoteller ikke er tilgjengelig, vil dere bo i liknende hoteller i samme område. Hotellet vil være av samme standard eller høyere enn det hotellet som er beskrevet i tilbudet ditt. Dere mottar informasjon om det endelige hotellet med reisedokumentene dine, senest innen 5 dager før avreise.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret