• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Oppdag naturskjønne Albania

Rundreise 7 netter Albania

per person fra kr 8 199
basert på 2 personer

Unn deg gledene av en 7 netters rundreise i Albania! Oppdag Tirana, Pogradec og Vlora inkludert frokost, leiebil under hele oppholdet og fly t/r! Pris er p.p i rom for 2.

En av Europas mest uslepne diamanter skinner sterkere enn de fleste. Under overflaten er Albania en ekte edelsten som venter på å bli oppdaget. Fra himmelske fjell, til de klareste innsjøene og kystlinjer, Albanias natur imponerer i de høyeste grader. Opplev den sjelfulle hovedstaden, Tirana, med den sjarmerende folkekulturen, Proradec med sine historiske skatter og ikke minst den nydelige kystbyen Vlorë. La deg overraske med en rundreise i fantastiske Albania!

Tilbudet inkluderer:
 • 2 netter på City Hotel Stela (eller lignende) i Tirana (første og siste natten)
 • 3 netter på Enkelana Hotel (eller lignende) i Pogradec
 • 2 netter på Envi Hotel (eller lignende) i Vlora
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Tirana fra Oslo Gardermoen
 • Leiebil under hele oppholdet
 • Gratis parkering
 • Gratis WiFi
Albania

Velkommen til Albania. Denne rundreisen på 7 netter starter i Albanias hovedstad, Tirana. Til sammen bor to du netter på hotell i Tirana, den første og siste natten. Etter første natt i Tirana går reisen videre til Pogradec, som ligger ved bredden av Ohrid-innsjøensom i Korçë regionen i sentral Albania. Herfra setter du kurs mot vakre Vlorë, som ligger i den sørvestlige kystregionen av Albania, ved den sørlige delen av Adriaterhavet og den nordlige delen av Det joniske hav. Les videre for å lære mer om reiseruten:

 1. Dag 1 & 2: Tirana

  I dag starter eventyret i Albania, og første stopp er den pastellfargede hovedstaden Tirana. Allerede på flyplassen kan du hente leiebilen, og kjøre til ditt første hotell. Etter innsjekk på hotellet, kan du endelige å tre ut i byen som er kjent for sin mix av fargerike osmanske og sovjetiske arkitektur. Pastellbygninger omgir byens største fokuspunkt, Skanderbeg Square, som er oppkalt etter en Albanias nasjonalhelt. På torgets nordlige ende finner du det modernistiske nasjonalhistoriske museum som dekker forhistoriske tider gjennom kommunistregjering og de anti-kommunistiske opprørene fra 1990. I tillegg til både byens nyere og gamle historie, er Tiranas kulinariske gleder, trivelige gater og spennende kafeer, noe du kan glede deg til å utforske.

  HOTEL STELA - CITY CENTER -> Hotel Enkelana 128.5 km

  Hotel Stelaeller lignende

  Hotel Tiranë, Albania

  Dette upretensiøse hotellet ligger i sentrum av Tirana, en 6-minutters spasertur fra både Nationalhistorisk museum og Nationalteateret for opera og ballett. Hotellet er bare en 8-minutters spasertur fra Skanderbeg-plassen. Rommene har air condition og er utstyrt med gratis Wi-Fi, satellitt-TV og minibar, og romservice er tilgjengelig.
  En uformell restaurant i serverer tradisjonell albansk mat og hotellet har i tillegg en avslappet bar. En gratis frokost vil bli servert i frokostsalen hver morgen.

  Les mer
 2. Dag 3 - 6: Pogradec

  Ditt andre stopp ligger vest i landet langs bredden av den fascinerende Ohrid-innsjøen. Innsjøen anses å være en av de eldste og dypeste innsjøene i verden. Områdene rundt innsjøen tilbyr en unik atmosfære som er blandet av mystikk og romantikk. En spasertur langs innsjøen anbefales til de høyeste grader.
  Pogradec i seg selv, er en by som overrasker på flere måter. I tillegg til sitt svært pene utseende er Pogradec litteratur hovedstaden i Albania. Byen er kjent for sine berømte forfattere og poeter som Lasgush Poradeci og Mitrush Kuteli, og den litterære ånden av Pogradec er noe som gjenspeiles overalt i byens koselige gater.
  I nærheten av Podagrec finner du er også de kongelige gravene til Selca e Poshtme, Illyrian gravene fra 4. århundre f.Kr., og den lille idylliske landsbyen Lin.

  Hotel Enkelana -> Envi Hotel 220.1 km

  Enkelana Hotel eller lignende

  Hotel Pogradec, Albania

  Dette avslappede hotellet ligger i en moderne bygning ved innsjøen Ohrid, en 7-minutters spasertur fra stranden og 12 km fra St. Petka-kirken.
  De avslappede rommene har balkong med utsikt over innsjøen. Rommene tilbyr kostnadsfri Wi-Fi, flatskjerm-TV og minibarer.
  Gratis frokost serveres i en avslappet internasjonal restaurant med terrasse med utsikt over innsjøen. Det er også en luftig kafé på eiendommen, i tillegg til et innendørsbasseng.

  Les mer
 3. Dag 7 - 9: Vlorë

  Reisen tredje destinasjon er den idylliske havnebyen Vlorë, en nydelig kystperle ved Adriaterhavet. I tillegg til pittoreske gater og inviterende strender kan du glede over den lille byens store utvalg av restauranter og barer, levende kveldsliv, kulturelle skatter og historiske høydepunkter. Besøk Muradie-moskeen i sentrum, uavhengighets- eller etnografisk museum og den vakre Narta-lagunen. Du overnatter på to netter på hotell i Vlorë, før reisen går tilbake til Tirana, hvor du tilbringer en siste natt.
  Neste dag kan du levere leiebilen på flyplassen før du setter kursen tilbake mot Norge.

  Envi Hoteleller lignende

  Hotel Vlorë, Albania

  Flotte Envi Hotel ligger i Vlorë og tilbyr et privat strandområde. Gjestene kan nyte baren og grillen mens de koser seg på stranden. Gratis privat parkering er tilgjengelig på stedet, i tillegg til gratis WiFi på hele eiendommen og gratis frokost. Kuzum Baba ligger 9 km fra Envi Hotel, mens Independence Square ligger 9 km fra eiendommen. Bora Bora Beach er flott for bading, vannsport og mat og drikke. Hotellets moderne rom er utstyrt med air-condition og TV.

  Les mer
Leiebilvilkår

 • Leiebilen er av type Renault Twingo 1.0 eller sammenlignbar med kategori A.
 • Leiebilen din vil være klar når du ankommer Sixtkontoret ved Tirana flyplass. På slutten av reisen, returner bilen på samme Sixt kontor.
 • Føreren av leiebilen må være minst 25 år gammel og må ha gyldig kjørerkort og pass.
 • Unge sjåfører under 25 år betaler en avgift på 25, - €.
 • Vennligst ha reisedokumentene klare når du henter bilen.
 • Hver ekstra sjåfør betaler 7, - € per dag.
 • Føreren av leiebilen må ha hatt gyldig førerkort i minst ett år.
 • Forsikring er allerede inkludert i prisen og inkluderer ubegrenset kjørelengde og ansvarsforsikring mot tredjeparter.
 • Når du plukker opp bilen, vil det forekomme et depositum på 750, - € til 1200, - Dette beløpet blir tatt av førerens kredittkort, og vil bli gitt tilbake ved levering av bilen.
 • Drivstofforbruk er ikke inkludert. Leiebil blir hentet med full tank og må returneres med full tank, ellers vil manglende drivstoffpåfylling bli fakturert til deg.
 • Du kan bestille et barnesete for 8, - € per dag. Du kan også leie GPS for 9, - € per dag per bil.
 • OBS: Hovedføreren av leiebilen må også være eier av kredittkortet som bestillingen er utført på.
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt 1,30 € per person per dag (betales på stedet)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 00:00 - 00:00

Utsjekking

Til kl. 00:00 - 00:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Romkapasitet

Maks 3 personer per rom

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Parkering

Parkering er gratis.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.