Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Besøk julebyen alle drømmer om i Dresden

 • Storbyferie
 • Dresden
pris fra kr 4 009
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

La magiske Dresden sette deg i julestemning! Her kan du tilbringe 2, 3 eller 4 netter på Star Inn Hotel med frokost og fly t/r Dresden. Pris er p.p i rom for 2.

Nå er det din tur til å vandre i en av Europas vakreste byer, spesielt i juletider! La deg fortrylle av den magiske arkitekturen og grandiøse parkene, før lukten av bakte epler og julekaker lokker deg til det pulserende julemarkedet, Striezelmarkt - det eldste i Tyskland. Utenfor blir du møtt av verdens største lyestake, og som ikke dette ikke var nok er byen også kjent for prestisjefulle orkestre og sangkor i verdensklasse. Gi året en uforglemmelig avslutning!

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3 eller 4 netter på Star Inn Hotel Premium Dresden im Haus Altmarkt, by Quality
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r fra Oslo, Ålesund, Bergen, Kristiansand, Kristiansund, Tromsø, Trondheim eller Stavanger
 • 1 flaske vann ved ankomst
 • Gratis WiFi
Dresden

De lysende julegranene strekker seg mot julestjernen på himmelen. På bakkenivå blir du møtt av julelukter som nelikk og kanel, mens du navigerer de mange bodene. Bli med til julemarkedet i Dresden! Her vil du finne alt fra varme kaker som skaper full fest i smaksløkene, til håndlagd julepynt uten like. Nyt et par runder på markedets pariserhjul før du spiser deg mett på deilige tyske pølser. Beveg deg videre til Zwinger, et storslått palass Augustus den Sterke fikk bygd etter å ha sett Ludvig XIVs palass i Versailles. Sett prikken over i-en ved å avslutte dagen med Dresdens filharmoniske orkester på Kulturpalast. Det er umulig ikke å få gåsehud når dette verdenskjente orkesteret fyller salen med sin grandiose musikk!

Star Inn Hotel Premium Dresden im Haus Altmarkt, by Quality

 • Hotel
 • Dresden, Tyskland
hotel

Dette romslige hotellet har alt du kan ønske deg. Fra den varierte frokostbuffeen til den 42-tommers flatskjermen som venter på deg etter en lang dag i byen. Bare et steinkast unna har du trikkeforbindelser til alle bydeler. I nærområdet er det en rekke av restauranter, barer og kafeer. Den store handelsgaten Prager Strabe ligger kun 350 meter fra hotellet.
Gode buss og t-baneforbindelser sørger for at du smertefritt kommer deg til og fra flyplassen, som ligger 9 km unna.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +5
Les mer
room

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Romslig og fint dobbeltrom. Her har du en stor og behagelig seng, skrivebord, minikjøleskap. dusj, hårføner samt gratis WiFi. Alle rommene er utstyrt med en 42-tommers TV. Rommene er 16 m².

TravelBird Tips!
 • Julemarkedet Striezelmarkt, det eldste julemarkedet i Tyskland, har alt du forbinder med jul - og mere til! De litt over 250 bodene tiltrekker årlig tre millioner turister. Navnet kommer fra det tyske ordet Strüzel, som er det tidligere navnet på en luftig fruktkake solgt i markedet. Denne må du prøve!
 • Semperoperer byens operahus. Det musikalske nivået i denne byen er det ikke mange som kan skryte på seg. Ta turen til operahuset Semperoper, hvor storslåtte overtoner møter nydelig arkitektur. En kveld her setter alle sanseinntrykk i spill!
 • Besøk Skattemuseet Grünes Gewölbe. I dette museet vil du finne en av de største samlingene av skatter i Europa. Det ryktes også for å være et av de eldste museet på kontinentet. Det er ikke vanskelig å tro, her ligger nemlig over 4000 skatte-gjenstander. Som om ikke byen var en skatt nok i seg selv!
Obs!

Merk at de fleste julemarkedene i Dresden begynner fra 29 November.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Barnerabatt

Det gis dessverre ikke barnerabatt for dette tilbudet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne per rom.

Parkering

Parkering er tilgjengelig mot betaling.

Internett

WiFi er gratis.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Beliggenhet

Hotellet ligger i Altmarkt-torget midt i byen. Sentralstasjonen ligger kun 15 minutters gange fra hotellet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret