Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Oppdag Hamburgs overraskende skjønnhet!

 • Storbyferie
 • Hamburg
pris fra kr 5 019
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Unn deg en 4-stjerners miniferie i mangfoldige Hamburg i 2 netter. På denne reisen du flott og sentralt ved Elben inkl. frokost. Inkl. fly t/r fra Oslo Gardermoen. Pris er p.p. i rom for 2.

En av høstens største storbynyheter er Hamburg. Den stolte hansabyen er en historiske perle fylt av små broer og billedskjønne kanaler. Hamburgs enestående skjønnhet og sjel overrasker de som ankommer byen for første gang, mens de som allerede kjenner byen, kan ikke få nokk av den. Fra den gamle fiskerhavnen og den idylliske arkitekturen til byens grønne parker og koselige puber, Hamburg er en by du kan glede deg til å oppdage!

Tilbudet inkluderer:
 • 2 netter på The Rilano Hotel Hamburg****
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Hamburg fra Oslo Gardermon
 • 1 glass hjemmelaget lemonade per person
 • Adgang til hotellets fitnessområde
Litt om Hamburg

Hamburg er Tysklands nest største by, og er en maritim edelsten som er hjem til Europas største havn. Byen ligger ved foten av elven Elbe, og er kjent for sine hundrevis av småbroer som knyter den sammen. Hamburg oppstod på begynnelsen av 800-tallet, så du kan tenke deg de historiske skattene som står i kø til å bli utforsket. Mye av hansabyens rike kulturarv er oppført på UNESCOs verdensarvsliste, som for eksempel de karakteristiske lagerhusene Speicherstad og den historiske fiskerhavnen. Til tross for byens historiske karakter, er Hamburg en av verdens mest moderne og innovative byer. Byen balanserer dermed en helt unik blanding som ikke finnes noen andre steder i hele verden.

The Rilano Hotel Hamburg

 • Hotel
 • Hamburg, Tyskland
 © Rilano Hotel Hamburg

Dette eksklusive hotellet med utsikt over elven Elbe ligger bare 1-minutts spasertur fra Rüschpark ferge stasjon Hotellet har en private brygge og møblert terrasse som ser utover elven Elbe. Fasiliteter inkluderer en 24-timers åpen resepsjon og spa. Regionale og internasjonale spesialiteter serveres i restauranten Rilano's River View. Gjestene kan også slappe av i Fusion Bar eller på sommerterrassen. Frokost blir servert hver morgen. Ferger går fra Rilano Hamburgs brygge direkte til St. Pauli Landing Bridges og gamlebyen.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
Les mer
 © Rilano Hotel Hamburg, room

Standard dobbeltrom

2 personer | Rom

Rilano Hotel Hamburg har rom med klimaanlegg, flatskjerm-TV, laptop safe og gratis internett. Noen av rommene har direkte utsikt over elven, og gjestene kan nyte 4 gratis drinker fra minibaren hver dag. Alle rom er innredet i varme og rolige toner, og utstyrt med private bad.

Vi anbefaler

 • Like ved havnen ligger det blomstrende området St. Pauli, med den vakre botaniske hagen Planten un Bloemen. Her ligger blant annet Europas største japanske hage.
 • Loppemarked: Hvis du er her på en lørdag, anbefaler vi å besøke de hippe Karolinenviertel- og Schanzenviertel-bydelene, der Fleurschanze loppemarked leverer en verden av fascinerende saker.
 • Speicherstadt: Utforsk de gamle varehusene, Speicherstadt, som består av et stort antall varehus, mesteparten fra 1880-tallet og bygget i neo-gotisk stil, som gir byen et helt særeget utseende.
 • Internasjonale Maritime Museum Hamburg: Dykk inn i 3000 års forhistorie delt inn i ti etasjer. I skipsimulatoren kan du spille kapteinen for en dag, og du kan også ble med på flere guidede turer rundt de mange utstillingene og modellskipene.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport mellom flyplass og hotell
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne per rom.

Barn

Barn kan tas med på forespørsel, og får en varierende rabatt avhengig av alder og reisedato.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Internett

WiFi er gratis.

Parkering

Parkering er gratis.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret