Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Thessaloniki & fossefallene i Edessa

Rundreise 7, 10 eller 14 netter Hellas

per person fra kr 7 029
basert på 2 personer
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Oppdag greske Thessaloniki og fossefallene i Edessa i 7, 10 eller 14 netter på 2 hoteller med frokost, leiebil og fly t/r Thessaloniki fra 5 flyplasser. Pris er p.p. i rom for 2.

Fra storslått arkitektur og fersk sjømat i den historiske havnebyen Thessaloniki, til magiske grotter og fossefall i Edessa - få natur og by i ett i Hellas! Ta et svalende bad i svømmebassenget i Perea hvorfra du kan utforske spennende Thessaloniki, før du setter deg i leiebilen og kjører til "vannbyen" Edessa i nord-Hellas. Kjenn de mektige naturkreftene, beundre den spektakulære naturen og føl historiens vingesus i den antikke byens gater. Dette greske eventyret vil du ikke gå glipp av!

Tilbudet inkluderer:
 • Rundreise på 7, 10 eller 14 netter:
 • 3, 4 eller 7 netter i Thessaloniki
 • 4, 6 eller 7 netter i Edessa
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Thessaloniki fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim eller Kristiansand
 • Leiebil under oppholdet
Thessaloniki og Edessa

På denne reisen opplever du en av Hellas' best bevarte hemmeligheter, vannbyen Edessa, etter at du har kost deg i den historiske byen Thessaloniki. Du kan selv bestemme om du ønsker en rundreise på tilsammen 10 netter med 3, 4 eller 7 netter i Thessaloniki, og 4, 6 eller 7 netter i Edessa. Reiseruten under beskriver reisen på 7 netter. Gled deg til å beundre Thessalonikis spennende arkitektur og kunst, før du setter avgårde mot vakre Edessa for naturlig skjønnhet!

 1. Dag 1 - 3: Thessaloniki

  Velkommen til Hellas! Etter at du har hentet leiebilen din fra flyplassen kan eventyret begynne. Første stopp er Perea, som ligger ca. 17 km fra Thessaloniki. Dette er en karakteristisk havneby i Thermaikos-bukten og er den nest største byen i Hellas etter Athen. Her kan du smake fersk sjømat rett fra havet, se den flotte arkitekturen fra mange tidsepoker og nyte det greske livet! Her står bysantinske kirker med freskoer side om side med romerske ruiner og ottomanske hus med moderne bygninger. Gjør som de lokale og rusle langs vannet, besøk Modiano-markedet og de mange stallene med ost og oliven før kvelden avsluttes med et godt glass vin i en av de koselige tavernaene.

  Du kan velge om du vil bli 3, 4 eller 7 netter i Thessaloniki.

  Pool

  Royal Hotel Perea Thessaloniki

  Hotel Hellas, Hellas

  Royal Hotel Thessaloniki er et flott 4-stjerners hotell som blant annet byr på en spektakulær panoramautsikt over Thermaikosbukta og bydelen Perea. På hotellets område kan du ta en forfriskende dukkert i det store utendørsbassenget og lene deg tilbake i en strandstol med en cocktail i hånden fra bassengbaren. I hotellets restaurant nyter du daglig frokost, og skulle det friste å ta en tur ut på barhopping har hotellet døgnåpen resepsjon. Med en flott beliggenhet, omtrent 6 km fra stranden og 20 km fra byen Thessaloniki, er dette hotellet et utmerket utgangspunkt for din ferie i Hellas, enten du behøver et romantisk avbrekk, shopping eller bare total avslapping!

  Les mer
 2. Dag 4 - 8: Fossefallene i Edessa

  Sett deg i leiebilen og kjør til den såkalte vannbyen Edessa! Byen er riktig nok populær blant grekerne selv, men er fremdeles ganske ukjent i nord-Europa. Hvorfor du skal reise hit? På grunn av de vakre fossefallene og den majestetiske utsikten over det frodige landskapet! Fossefallet er ca. 70 meter høyt, og du kan se det ovenfra, nedenfra og kan til og med gå bak det. Til slutt kan du gå inn i en grotte (mot avgift) ved fossefallet. Det er også mye annet å utforske i området rundt Edessa, og det er mange utgravninger og etterlevninger fra tidlig historie som i unike Pella. Kun 25 km unna ligger Pozar og der finner du naturlige, termale kilder laget av regnvann som blir varmet opp av bakken og forriket av mineraler. Her finner du også en vakker utsikt, og 17 grotter å utforske for den eventyrlystne!

  Du kan velge om du vil bli 3, 4 eller 7 netter i Edessa.

  Hotel

  Hagiati Hotel

  Hotel Central Macedonia, Hellas

  Gjestehuset Hagiati ligger i en familievilla fra 1880, og ligger i det beskyttede området Varosi, i Edessa. Det er 50 meter fra berømte Edessa fossefallet, og hotellet har en romantisk brosteinsbelagt bakgård og en liten hage, der du kan nyte frokosten eller en kaffe i mildt vær. I kjøligere vær kan du slappe av i salongen, som har en peis du kan kose deg ved. Resepsjonen er døgnåpen, og personalet anbefaler gjerne dagsturer og gir andre tips. Det er også gratis parkering ved hotellet og gratis WiFi tilgjengelig. Lokale tradisjoner er bevart og hotellets innredning er laget med lokalt tre og sten. Rommene har håndlagde gardiner og tepper, som alle har sin egen aircondition, oppvarming, en minibar og en TV.

  Les mer

Leiebil Inkludert

Nyt friheten av å kjøre med din egen leiebil. Vi velger den rette størrelsen og sørger for at henting av bil samsvarer med flyreisen din.

 • Ingen-risiko garanti
 • Kjør så mye du vil
Les mer

Viktig å undersøke

 • Du har en Toyota Yaris 2dr eller lignende, avhenger av størrelsen på reisegruppen.
 • Hovedsjåføren må være i besittelse av et kredittkort i eget navn med tilstrekkelig kreditt til depositum av maksimalt € 2500, -. Høyden på depositumbeløpet kan variere, og er avhengig av biltype.
 • Hovedsjåføren må ha et gyldig førerkort med minimum 2 års kjøreerfaring.
Se alle vilkår og betingelser.
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 3 personer per rom

Parkering

Parkering er tilgjengelig gratis ved begge hoteller.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

Gratis WiFi på begge hoteller.

Barnerabatt

Med 2 fullt betalende voksne:
Barn 0-5 år bor gratis på hotellet
Barn fra 6 år får en rabatt på hotellet rabatt avhengig av reisens varighet og reisedato

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Vilkår for leiebil

Den som bestiller reisen registreres som hovedsjåfør. Denne personen må ha et kredittkort i sitt eget navn med nok kreditt til et depositum på 450 EUR. Du kan hente leiebilen på flyplassen.

Hovedsjåføren må være minst 23 år, må ha hatt førerkortet i minst 1 år og kortet må være gyldig i minst ett år til.

Vilkår for leiebil

Leiebilen hentes med full tank, og må leveres med en full tank. Inkl. ubegrenset km.,skadeforsikring, tyveriforsikring, og ansvarsforsikring. Egenrisiko er allerede kjøpt.

Dekning for speil, hjul, tak og bunn er ikke inkludert.

For pickup eller drop-off av leiebilen utenfor åpningstiden blir en avgift på 20 EUR + MVA beregnet. Utleieren er åpen daglig fra 8 til 20.

Oppgradering av leiebil

Under bestillingen kan du velge mellom en Volkswagen Polo (eller liknende) eller en Renault Clio (eller liknende). Vær oppmerksom på at depositum for Volkswagen Polo er 650 EUR + MVA og depositum for Renault Clio er 450 EUR + MVA.

Tilvalg leiebil (ekskl. MVA)

Ekstrasjåfør er 3.50 EUR per dag. GPS er 5 EUR per dag. Barnestol er 3 EUR per dag, og personlig forsikring er 2,48 per dag. Alt betales på stedet.