Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Fra vinterdepresjon til vintersol

 • Solreiser
 • Puerto de la Cruz
pris fra kr 5 889
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Unn deg en ferie på Tenerife! Bo på et 4-stjerners hotell med basseng i 7 eller 14 netter med frokost og fly t/r!

Unn deg en solfylt ferie denne vinteren! Populære Tenerife venter med svømmebasseng og avslapping slik at du kan jobbe på brunfargen fra et 4-stjerners hotell. Oppdag øyas fascinerende natur, strender i alle farger og kos deg med noen du er glad i! Sett avgårde til nordmenns vinterdestinasjon nummer 1 - Kanariøyene!

Tilbudet inkluderer:
 • 7 eller 14 netter og dobbeltrom på Alua Parque San Antonio****
 • Tilgang til svømmebasseng
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Fly t/r Tenerife (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Tenerife- et magisk feriested

Det er riktignok en spansk øy, den største øya av Kanariøyene. Når du setter føttene på jorden får du følelsen av at denne øya tilhører mange land. Er det de fargerike strendene i rosa, sort og gull som gjør det? De eksotiske plantene som er unike for denne øya? Den imponerende vulkanen El Teide som ruver i terrenget eller kanskje duften fra Atlanterhavet som minner om Afrika mystikk? Oppdag mysteriene på Tenerife, med et opphold på et idyllisk 4-stjerners hotell, ikke langt fra Puerto de la Cruz.

Alua Parque San Antonio

 • Hotel
 • Puerto de la Cruz, Spania
Pool

Dette 4-stjerners hotellet ligger i underkant av 2 km fra stranden i Puerto de la Cruz. Mens du nyter ferien i de eksotiske hagene og hotellets svømmebasseng, kan du beundre El Teide, den grønne dalen Orotava og Atlanterhavets blå vann. Kos deg med hotellets restaurant som serverer lokale og internasjonale retter. Du trenger ikke gå langt fra solsengen for å få en paraplydrink i hånden ved bassengbaren.

 • +3
Les mer
Room no balcony

Dobbeltrom standard

De koselige dobbeltrommene er utstyrt med aircondition, satelitt/kabel-TV, en safe (mot en ekstra avgift) og et privat bad med en hårføner.

Room balcony

Dobbeltrom standard med balkong

De lyse dobbeltrommene har aircondition, en TV med satelitt/kabel-TV, en safe (mot et tillegg) og et privat bad med en hårføner.

Tips til dagsturer

Oppdag den spesielle naturen på Tenerife, se våre forslag:

 • Los Gigantes - Vil du oppleve mer av øya? Dra på en fottur i dette klippelandskapet som stuper ned i Atlanterhavet på vestsiden av øya. Gå via Erjos forbi Santiago del Teide, hvor utsikten er fantastisk.
 • Mirador de la villa de Garachico ligger nord på øya, som ble delvis ødelagt av et vilkanutbrudd i 1706. Føl naturkreftene som sover rett under føttene dine.
 • La Orotava- denne landsbyen er perfekt eksempel på en av gjenværende sjarmerende og autentiske byene på øya, berømt for sine hus med trebalkonger.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Drikke under halvpensjon (hvis du velger dette ved bestilling)
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg for reisen, se endelig sum på bestillingssiden.

Romkapasitet

Maks 3 voksne og 1 barn opptil 1 i et Dobbeltrom standard
Maks 3 voksne og 1 barn opptil 1 i et Dobbeltrom standard med balkong

Barnerabatt

Med 2 fullt betalende voksne på hotellet:
Barn 0-2 år er gratis
Barn fra 3-6 år får rabatt på 75%
Barn fra 7-11 år får rabatt på 50%
Barn fra 12-17 får 30% rabatt
En 3. voksen får 30% rabatt

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

WiFi er tilgjengelig mot betaling.

Parkering

Parkering er ikke tilgjengelig.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Beliggenhet

Hotellet ligger i underkant av 2 km fra stranden i Puerto de la Cruz.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret