Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert
 • Aktivitet inkludert

Eksotiske Gambia med matlagingskurs

 • Solreiser
 • Serrekunda
pris fra kr 13 519
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Oppdag eksotiske Gambia! Inkl. 7, 10 eller 14 netter på hotell med svømmebasseng, frokost, fly t/r og et kurs i gambisk matlaging.

Vil du sikre deg sol og varme? Besøk eksotiske Gambia på den vest-afrikanske kysten! I dette vennlige landet møtes du av paradisiske sandstrender, frodig regnskog med spennende flora og fauna, et spennende kjøkken og en vennlig befolkning som tar deg i mot med et stort smil. Om kveldene når solen senker seg over havet og den varme brisen stryker palmene, spilles det opp til dans og afrikanske rytmer!

Tilbudet inkluderer:
 • 7, 10 eller 14 netter på Senegambia Hotel
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Banjul (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Gambisk matlagingskurs
Gambia - Afrikas smilende kyst

Gambia er Afrikas minste land og omgitt av Senegal ved landegrensene. På ferie i Gambia nyter du frodig natur, elver og en flott kystlinje med 80 kilometer gylne sandstrender, palmetrær og paradisiske laguner, sjarmerende fiskerlandsbyer og naturreservat med et spennende og unikt dyreliv, blomster og planter.

Hotellet ditt på denne strandferien ligger i Kololi, en kystby som er kjent for sine sandstrender, restauranter med fersk sjømat og barer. I nærheten av stranden finner du restauranter med gambiske eller internasjonale retter. I tillegg finner du livlige barer hvor du kan kose deg i den svale brisen omgitt av god stemning om kveldene. Kjøpe med deg lokalt håndverk, som tremasker og lærvarer på Senegambia håndkraftmarked. I Bijilo skogspark rett ved er det et apehabitat og et mangfold av tropiske fugler. Dette er et perfekt sted for å nyte din afrikanske strandferie!

Senegambia Beach Hotel

 • Hotel
 • Serrekunda, Gambia
Garden

Hotellet har en ideell beliggenhet rett ved stranden og palmetrærne, og i nærheten av restauranter, barer og butikker. I den tropiske hagen kan du tilbringe noen late ettermiddager i skyggen av trærne, høre fuglesang og lekende aper. Gratis WiFi har du i fellesområdene. Ta et avkjølende bad i et av de to svømmebassengene og benytt deg av bassengbaren hvorfra du har utsikt mot havet. Om morgenen er det en daglig, internasjonal frokostbuffé som står og venter på deg i restauranten.

 • +-4
Les mer
Standard Room

Standard rom

Ditt komfortable standardrom er utstyrt med en dobbeltseng, aircondition, en telefon, TV og et sittehjørne. Her har du et lite kjøleskap og et bad med badekar eller dusj. Du har også en egenbalkong med stoler.

Superior Room

Superior rom

Superiorrommet er romslig og moderne innredet. Det er en dobbeltseng, aircondition, en telefon, TV og sittehjørne. Videre er det også WiFi, et lite kjøkken og et bad med dusj
eller badekar. Du har også en egen balkong med sittehjørne.

Det inkluderte matkurset:

For at du skal kunne bli litt bedre kjent med den gambiske kulturen og invitere venner og familie til en afrikansk festmiddag i Norge, er det et matlagingskurs inkludert i reisen.

Du blir hentet fra hotellet ca. kl. 09:00 og kjører 20 minutter til landsbyen Brusubi. Vel fremme tar du på deg tradisjonelle klær og drar til markedet for å kjøpe ingredienser til kurset. Deretter lager du diverse retter med verten, som dere spiser sammen. Etterpå blir du tatt med tilbake til hotellet.

Matlagingskurset er arrangert på den andre dagen av turen eller på stedet på avtalt tidspunkt. Matlagingskurset er på engelsk og inkluderer transport, og tar ca 5 timer. Vær oppmerksom på at matlagingskursene er organisert i grupper.

Tilvalg: Kulturell reise i Gambia

Vil du oppleve et eventyr under oppholdet? Bestill en valgfri jeep-tur som viser deg mer av Gambias kultur og omgivelser. Du starter i byen Sukuta, hvor du kan oppleve det lokale markedet og beundre den livlige, lokale moskeen. Stopp ved landsbyen Yuna for et besøk til et sted der de lager palmevin. Her kan du også smake på den berømte palmevinen. Du vil også besøke den lokale skolen, hvoretter reisen fortsetter til Tanje landsby.

I Tanje går du inn i Tanjes bymuseum, som er full av informasjon om Gambias naturhistorie og tradisjonelle kultur. Turen fortsetter til landsbyen Sanyang, hvor du vil nyte stranden med et lokalt lunsjshow. På stranden kan du slappe av og ta en svømmetur i det svalende havvannet!

Til slutt går turen langs kysten til flere fiskerlandsbyer, hvor du ser lokale fiskermenn komme inn med sin daglige fangst. Denne turen er for deg som ønsker å bli bedre kjent med Gambias kultur.

Se endelig pris på bestillingssiden.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg for reisen, se endelig sum på bestillingssiden.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 1 i et Standard rom
Maks 2 voksne og 1 barn opptil 1 i et Superior rom

Barnerabatt

Med 2 fullt betalende voksne:
Barn fra 0 til 1 år er gratis på hotellet

Visumkrav

Nordmenn kan få visum ved ankomst i Gambia for opphold i inntil 90 dager. Merk at reisende er ansvarlig for å ha gyldig pass (gyldig seks måneder utover endt reise). Merk at den reisende er personlig ansvarlig for å innhente all nødvendig tilleggsinformasjon fra de relevante myndighetene, og for å vurdere i god tid før avreise om den informasjonen som ble innhentet tidligere har endret seg. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler.

Vaksinasjonskrav

Vennligst sjekk Folkehelseinstituttets hjemmeside for informasjon om vaksiner. https://www.fhi.no/sv/vaksine/reisevaksiner/

Internett

Gratis WiFi i fellesområdene.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Temperaturer

Januar +24 °C
Februar +26 °C
Mars +26 °C
April +25 °C
Mai +26°C
Juni +27 °C
Juli +26 °C
August +26 °C
September +26 °C
Oktober +27 °C
November +27 °C
Desember +25 °C

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Beliggenhet

Hotellet ditt befinner seg rett ved stranden, og 20 kilometer fra flyplassen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret