Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Nyhet: La Laguna på Tenerife!

 • Solreiser
 • San Cristóbal de La Laguna
pris fra kr 6 909
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Bli kjent med et nytt Tenerife: Introduserer fargerike La Laguna! Inkl. 7, 10 eller 14 netter på La Laguna Gran Hotel, frokost, fly t/r og transport!

Vi introduserer for første gang, solrike, autentiske og vakre La Laguna. En annerledes by på Tenerife som må oppleves. La Laguna er ansett som å være den vakreste byen av Kanariøyene. Det historiske sentrum er en perle av smale gater flankert av pastellbnynanser og herskapshus, innbydende barer og søte små butikker. I 1999 ble La Laguna lagt til Unesco-listen over verdensarvsteder. Sjelfull, kulturell og unik, oppdag La Laguna.

Tilbudet inkluderer:
 • 7, 10 eller 14 netter på La Laguna Gran Hotel
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Tenerife (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Litt om Laguna

San Cristóbal de La Laguna (kjent som La Laguna) er en by og kommune som ligger i den nordlige delen av Tenerife, i provinsen Santa Cruz de Tenerife. Byen er den tredje mest folkerike byen på Kanariøyene, og den nest mest befolkede byen på øya. La Lagunas historiske sentrum ble erklært som et verdensarvsted av UNESCO i 1999. La Laguna ligger rett ved siden av Santa Cruz de Tenerife, slik at de to byene og kommunene danner et enkelt stort bysentrum, knyttet til trikken. Denne solfylte perlen skinner i alle regnbuens farger, og byens koloniale arkitekturstil og pokerrette gater sjarmerer besøkene året rundt.

La Laguna Gran Hotel

 • Hotel
 • San Cristóbal de La Laguna, Spania
Pool

La Laguna Gran Hotel tilbyr et nydelig rooftop terrace basseng med utsikt over byen og et treningssenter. Hotellet ligger sentralt i fargerike La Laguna, og tilbyr gjestene en koselig bar, gratis parkering og gratis WiFi på hele eiendommen. Hotellets tilbyr også en døgnåpen resepsjon. Området rundt hotellet er populært for golf og ridning. Hotellet tilbyr sykkelutleie og bilutleie. Leal Theatre ligger 500 meter hotellet, mens katedralen San Cristobal de La Laguna ligger 400 meter fra eiendommen.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +6
Les mer
Room

Deluxe standard dobbeltrom

2 personer | Rom

Disse rommene har store vinduer med fin utsikt. Rommene er utstyrt med minibar, Samsung Smart TV 50, gratiis WiFi og høyttalersystem. Alle rom har private og moderne bad. Maks romkapasitet er to personer. Deluxerommene er 35 m2

Room1

Eksekutive standard dobbeltrom

2 personer | Rom

Disse rommene har store vinduer med fin utsikt. Rommene er utstyrt med to enkeltsenger, minibar, Samsung Smart TV 50, gratis WiFi og høyttalersystem. Alle rom har private og moderne bad. Maks romkapasitet er to personer, og 1 tredje person i ekstraseng.
Eksekutive rommene er 35 m2

TravelBirds Tenerife Tips

 • Taganana - En landsby i hjertet av Anaga Rural Park: Den vakre landbyen Taganana er det viktigste befolkningssenteret i Anaga Rural Park. Landsbyen ligger i den sørlige delen av dette enormt viktige naturreservatet, på nordøst-Tenerife. Taganana et vakkert landskap og gir en ekte smak av Tenerife eldste landsbyer.
 • Teide nasjonalpark tilbyr en unik opplevelse i vulkanske landskap. Lei en bil og sett av en dag til Spanias høyeste fjell.
 • Teide Observatory - et astronomisk observatorium på fjellet Teide (2.390 meter). Observatoriet drives av Instituto de Astrofísica de Canarias, og fra La Laguna kan du bli med på en spektakulær tour, guidet av ekte astronomer.
 • Museo de Historia y Antropología de Tenerife - Museet gir en oversikt over den institusjonelle, sosioøkonomiske og kulturelle utviklingen av Tenerife, fra det femtende århundre til det tjuende århundre. Museet utfører i tillegg utstillinger av øyas skatter av rike kulturarv.
 • Mirador Pico del Ingles - Naturelskere kan glede seg over denne turen. Utsikten over Santa Cruz, Teide og andre områder er en gripende vakker opplevelse.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 3 personer per rom

Barnerabatt

Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Parkering

Parkering er gratis.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret