Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Zagreb - kåret til Europas beste juleby!

 • Storbyferie
 • Zagreb
pris fra kr 4 709
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Bli kjent med en fortryllende vinterby. Bo 2 til 5 netter på et flott 4-stjerners hotell med frokost. Inkl. fly t/r fra 7 flyplasser og flyplasstransport. Pris er p.p. i rom for 2.

Velkommen til Zagreb, den kroatiske hovedstaden som aldri slutter å sjarmere. Denne julereisen gir deg en unik storbyopplevelse som kombinerer kulturskatter, historie og en herlig julestemning. I 2015 og 2016 ble Zagreb kåret til å være den beste julebyen i Europa. I år kan vi bare forvente at det blir bedre! Den magiske atmosfæren i byen begynner for fult når julelysene blir slått på 26. november i Zrinjevac og derfra sprer de romantiske lysene seg over hele byen. Kreativ, kunstnerisk, historisk og vakker. God juletur til Zagreb!

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3, 4 eller 5 netter i The Loop Hotel
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Zagreb fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Ålesund, Sandefjord eller Kristiansand
 • Bruk av WiFi
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Zagreb i adventstiden

På en spasertur gjennom byens kjerne vil du vandre gjennom flere tidsepoker. Her kan nyte arkitekturen som varierer fra jernalderen til ottomansk og art deco. På denne storbyreisen opplever du en smakebit av de forskjellige historiene, kulturene og tidsepokene som har satt unike Zagreb til det er er idag. I adventstiden tilbyr Zagreb en spesiell atmosfære som bare må oppleves. Et stadig økende antall reisende velger Kroatiens hovedstad som sin storbyfavoritt på denne tiden av året, og med god grunn: idylliske gater, koselige puber og tradisjonelle julemarkeder og torg som inviterer deg til pulserende feiring med sang og dans, er bare noe av det vi kan nevne.

The Loop Hotel

 • Hotel
 • Zagreb, Kroatia
Bar

The Loop Hotel ligger ca 600 meter fra Zagrebs hovedstasjon, og tilbyr avgiftsfri parkering på stedet og gratis Wi-Fi. Avstanden til Zagreb sentrum er 2 km. Gjestene kan nyte en drink i baren og en frokostbuffet serveres hver morgen. Rommene er moderne designet og koselig innredet. De har i tillegg klimaanlegg, flatskjerm-TV og safe. Badene har badekar eller dusj og hårføner.
Det er en døgnåpen resepsjon på eiendommen. Hotellet har i tillegg kort avstand til restauranter og barer. Zagreb lufthavn ligger 12 km unna.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +5
Les mer
Room

Superior dobbeltrom

3 personer | Rom

Superiorrommene har gratis WiFi, en skrivepult, en stol, en minibar og et eget bad med hårføner og gratis toalettartikler.

Tips!

Adventstips i Zagreb

 • Det europeiske torget, kjent internasjonalt som "European Square" er det beste stedet å nyte konserter og juleutstillinger. Her får du også inn den kunsteriske, kreative og urbane delen av Zagreb!
 • Julemarkedet på Zrinjevac er mer i tradisjonell stil med små trehytter og julekor. Her kan du også smake på noen autentiske Zagreb-spesialiteter og nyte den eventyrlige atmosfæren i den omkringliggende parken.
 • Vandre langs den livlige gaten Tkalčićeva Street når mørket faller. Julelysene fra søte butikker og koselige restauranter skaper en romantisk juleatmosfære.
 • Ice Park - Tomislav-torget King (Tomislavac) vil vise vinterens dans! Bli med og dans du også. Her nyter du kulturelle jule- og vinterarrangementer. Beveg deg ut på skøytebanen, og deretter med belønn deg selv med en kopp kakao på markedet som ligger rundt skøytebanen.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt € 1,50 p.p.p.n.
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 3 voksne per rom.

Barnerabatt

Med 2 fullt betalende voksne:
Barn 0-6 år bor gratis på hotellet
Barn 7-17 år får 50% rabatt på hotellet avhengig av varighet på oppholdet

Rabatt på en 3. person

En 3. person får en varierende rabatt avhengig av alder og reisedato.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret