• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Lykken finner du på Zanzibar

Rundreise 9 eller 12 netter Tanzania

per person fra kr 14 499
basert på 2 personer

Forelsk deg i livet! 7 eller 10 netter i paradisiske Zanzibar: reisen inkluder 2 netter i Stone Town og 5 eller 8 netter på en luksuriøs resort direkte på stranden. Kulinariske opplevelser, guidede utflukter, all transport og fly t/r og mer er inkludert. Pris er p.p. i rom for to.

Kaller eventyrlystne og livsnytere - denne eksotiske reisen kombinerer høydepunktene av et av verdens vakreste steder. Bli med på en rundreise på Zanzibar hvor du vil oppdage en ny, spennende og helt fantastisk verden. Fordyp deg i fascinerende og kulinariske opplevelser i historiske og UNESCO-oppførte Stone Town, etterfulgt av naturidyll i paradisiske omgivelser ved Menai Bay Conservation, som ble offisielt erklært som et av verdens mest enestående naturområde av World Wild Life Federation i 1998. Zanzibar er en sann reisedrøm!

Tilbudet inkluderer:
 • Fly t/r Zanzibar (ZNZ) fra Oslo Gardermoen
 • 2 netter på Swahili House i Stone Town
 • 5 eller 8 netter på Fumba Beach Lodge Hotel direkte på Fumba Beach
 • Frokost i Stone Town
 • Halvpensjon på Fumba Beach Lodge Hotel
 • Omvisning og kulinariske opplevelser i Stone Town
 • Seiling på Dhow til en øde øy, inkludert grilling
 • 20% Rabatt på alle spabehandlinger Fumba Beach Lodge Hotel
 • All transport (flyplass - hotell - hotell - flyplass)
Ytterligere tilvalg
 • Jozani Forest
 • Prison Island
Paradiset Zanzibar

Opplev den tanzaniske skjærgården som ligger like utenfor Øst-Afrikas kyst. Hovedøya i denne skjærgården, Unguja, er kjent som Zanzibar... og er en drøm i Det indiske hav. Mystisk og eksotisk - hvite sandstrender så langt øyet kan se, azurblått, krystallklart vann og smaragdgrønne, tropiske skoger. Zanzibar presenterer natur på sitt beste, i tillegg til et eksotisk dyreliv og unike byopplevelser. Den naturlige duften av øya, gjør denne destinasjonene enda mer spesiell: forelsk deg i krydderlukter som vanilje og kardemomme, mikset med duften av eksotiske frukt fra trærne, blandet med luften av en frisk sjøbris.

 1. Dag 1 - 3: Stone Town - en smeltedigel av kulturer

  Når du ankommer Zanzibar, vil en sjåfør møte deg på flyplassen og kjøre deg direkte til din første innkvartering i Stone Town. Allerede på kjøreturen fra flyplassen til hotellet kan du la deg sjarmere og fascinere av den unike verdenen som tar plass utenfor vindusruten. Ved ankomst på hotellet, kan du velge å slappe av i hotellets trivelige omgivelser, eller stikke ut å nyte ditt første møte med Zanzibar.

  Neste dag, like etter frokost, vil vi vi ta deg med på en bytur i Stone Town. Her vil du få lære mer om den historiske byen, dens befolkningen, den unike arkitekturen og den fargerike kulturen. I de smale gatene av UNESCO-byen Stone Town, vil du finne et pulserende liv i alle regnbuens farger, rike kontraster og spennende markeder. Guiden vil introdusere deg til alt fra kryddermarkeder til arkitektur og tradisjoner.

  Etter ekstensiv sightseeing i Stone Town, blir lokale ingredienser og råvarer kjøpt sammen med lokalbefolkningen, og deretter blir autentiske Zanzibar-retter tilberedt og kan nytes sammen med deilige cocktailer og andre reisende.

  Etter en god frokost på den tredje dagen, går reisen videre til Fumba Beach, og du vil bli kjørt til din neste, svært luksuriøse, innkvartering som ligger direkte ved det turkise Indiske Havet.

  The Swahili House -> Fumba Beach Lodge 24.3 km

  terrace

  The Swahili Houseeller lignende

  Hotel Zanzibar Town, Tanzania

  Dette avslappede hotellet i ekte swahili-stil ligger en 4-minutters spasertur fra stranden i Stone Town-distriktet, med en sentral gårdsplass. Det ligger bare en 5-minutters gange fra Museum of Wonders og Sultan Palace. Luftige, uformelle rom har utsmykkede senger med utskårne detaljer, pluss myggnett og eget bad. Noen av rommene har egne balkonger. Det fine hotellet har en takterrasse med utsikt over det indiske hav, og inkluderer en uformell bar og et basseng med solsenger, samt en restaurant med tanzanisk og internasjonal mat.

  Les mer
 2. Dag 4 - 8: Fumba Beach

  Etter 2 dagers med byliv, livlige gater, musikk og kultur, går reisen videre. Like etter frokost vil du bli hentet av sjåføren som vil ta deg med til Menai Bay Conservation. Velkommen til et drømmeparadis! Du vil ikke tro den naturlige skjønnheten som venter deg her. Kritthvite sandstrender så myke som fløyels, tropiske blomster som blomstrer i all verdens farger og svaiende palmer som danser i takt med øyas avslappende rytme. Dette himmelske stedet vil være ditt hjem i de neste 5- 8 dagene. Under oppholdet ditt her vil du nyte både frokost og middag hver dag.

  Neste dag er det tid for en av reisens høydepunkter. Etter frokost kan du gjøre deg klar til å seile langt ut i det Indiske Hav, med en ekte arabisk dhow-båt. Her kan du tilbringe hele dagen med snorkling og vann aktiviteter, eller bare slappe av på båten, ta uansett en dykkert i havet, som er så klart og turkist at du ikke vil tro dine egne øyne. Den inkluderte lunsjen er grilling av fersk fisk på en ubebodd øy midt i Det indiske hav. Himmelsk!

  Den siste tiden av reisen kan du fortsette å utforske de spennende naturområdene rundt hotellet, eller nyte livet ved hotellets vakre basseng eller private strand, mens du nyter favorittboken din eller sipper en tropisk cocktail. På slutten av reisen, når huden er solkysset og sjelen er full av opplevelser, vil du bli kjørt direkte til flyplassen og tilbake til Norge.

  pool

  Fumba Beach Lodge

  Hotel Urban, Tanzania

  Fumba Beach Lodge er et lite, fredelig feriested som ligger på en av Zanzibis mest bortgjemte strender. Med bare 26 frittstående romslige hytter, handler essensen av Fumba Beach Lodge om privatliv, avslapping, natur og vakre detaljer. Fumba Beach Lodge tilbyr veldesignet eleganse, med vennlig førsteklasses service. Dette er et perfekt sted til å finne harmonien, nyte roen, svømme, dykke eller spasere blant tropiske hager. På eiendommen har vi opprettet flere private dekk, verandaer og små gjemninger for å sikre et rolig og privat miljø for den ultimate romantiske ferien. Fumba Beach Lodge ligger på en halvøy i Fumba Beach, i Menai Bay Conservation Area. Dette er både en stor marine havn, og et øko-prosjekt.

  Les mer
Valgfrie ekstrautflukter

I tillegg til de tre inkluderte attraksjonene, er det også mulig å bestille to ekstrautflukter. Begge utfluktene kan gjøres hver dag. Ønsker du å bestille en eller begge av dem, vennligst velg dem under bestillingsprosessen.

 • Jozani Forest i Chwaka - heldagstur. Starter kl 10:00
 • Med eviggrønne tettsteder, mangrove strandpromenader, sukkulenter og bredbladet varianter, er skogen en botanikers glede. Jozani Forest har et rikt mangfold av flora og fauna, med et stort utvalg av eksotiske dyrearter.
 • Prison Island - halvdagstur. Starter kl 10:00
 • Også kjent som Changuu Island, ligger bare 20 minutter med båt fra Stone Town. Øya ble opprinnelig brukt som et fengsel, senere ble det omgjort til en karantestasjon for den britiske hæren. Selv om et nyere fengsel senere ble bygd på øya, ble det aldri brukt. Øya har utrolige sandstrender og er dekket av frodig vegetasjon som gjør det prefekt for øya og sjøfugl
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Drikke til middagene på Fumba Beach Lodge Hotel
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisene betaler et tillegg

Barnerabatt

Barn opptil og med 2 år bor gratis på hotellet.
En 3. voksen og barn fra 3 år får 50% rabatt på hotellet.

Romkapasitet

Maks 3 personer i et Dobbeltrom 10 netter
Maks 3 personer i et Dobbeltrom 7 netter

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

Gratis Wi-Fi er tilgjengelig på alle fellesområder

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Visum- og passinformasjon


Merk at du må ha visum for å besøke Tanzania. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Tanzania. Kontakt landets ambassade i Norden for mer informasjon: http://www.tanemb.se/

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Helse- og vaksineinformasjon

Vennligst sjekk Folkehelseinstituttets hjemmeside for informasjon om vaksiner. https://www.fhi.no/sv/vaksine/reisevaksiner/