Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Lykken finner du på Zanzibar

 • Rundreise
 • Tanzania
pris fra kr 13 599
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Ferie på paradisiske Zanzibar: 2 netter i Stone Town og 5/8 netter på en luksuriøs strandresort, utflukter, transport og fly t/r.

Kaller eventyrlystne og livsnytere - denne eksotiske reisen kombinerer høydepunktene av et av verdens vakreste steder. Bli med på en rundreise på Zanzibar hvor du vil oppdage en ny, spennende og helt fantastisk verden. Fordyp deg i fascinerende og kulinariske opplevelser i historiske og UNESCO-oppførte Stone Town, etterfulgt av naturidyll i paradisiske omgivelser ved Menai Bay Conservation, som ble offisielt erklært som et av verdens mest enestående naturområde av World Wild Life Federation i 1998. Zanzibar er en sann reisedrøm!

Tilbudet inkluderer:
 • 2 netter på Swahili House i Stone Town
 • 5 eller 8 netter på Fumba Beach Lodge Hotel direkte på Fumba Beach
 • Frokost i Stone Town
 • Halvpensjon på Fumba Beach Lodge Hotel
 • Omvisning og kulinariske opplevelser i Stone Town
 • Seiling på Dhow til en øde øy, inkludert grilling
 • 20% Rabatt på alle spabehandlinger Fumba Beach Lodge Hotel
 • All transport (flyplass - hotell - hotell - flyplass)
 • Fly t/r Zanzibar (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Ytterligere tilvalg
 • Jozani Forest
 • Prison Island
Paradiset Zanzibar

Opplev den tanzaniske skjærgården som ligger like utenfor Øst-Afrikas kyst. Hovedøya i denne skjærgården, Unguja, er kjent som Zanzibar... og er en drøm i Det indiske hav. Mystisk og eksotisk - hvite sandstrender så langt øyet kan se, azurblått, krystallklart vann og smaragdgrønne, tropiske skoger. Zanzibar presenterer natur på sitt beste, i tillegg til et eksotisk dyreliv og unike byopplevelser. Den naturlige duften av øya, gjør denne destinasjonene enda mer spesiell: forelsk deg i krydderlukter som vanilje og kardemomme, mikset med duften av eksotiske frukt fra trærne, blandet med luften av en frisk sjøbris.

Reiserute

Dag 1 - 3: Stone Town - en smeltedigel av kulturer

Når du ankommer Zanzibar, vil en sjåfør møte deg på flyplassen og kjøre deg direkte til din første innkvartering i Stone Town. Allerede på kjøreturen fra flyplassen til hotellet kan du la deg sjarmere og fascinere av den unike verdenen som tar plass utenfor vindusruten. Ved ankomst på hotellet, … Les mer

The Swahili House  eller lignende

Dag 4 - 8: Fumba Beach

Etter 2 dagers med byliv, livlige gater, musikk og kultur, går reisen videre. Like etter frokost vil du bli hentet av sjåføren som vil ta deg med til Menai Bay Conservation. Velkommen til et drømmeparadis! Du vil ikke tro den naturlige skjønnheten som venter deg her. Kritthvite sandstrender så m… Les mer

Fumba Beach Lodge
Valgfrie ekstrautflukter

I tillegg til de tre inkluderte attraksjonene, er det også mulig å bestille to ekstrautflukter. Begge utfluktene kan gjøres hver dag. Ønsker du å bestille en eller begge av dem, vennligst velg dem under bestillingsprosessen.

 • Jozani Forest i Chwaka - heldagstur. Starter kl 10:00
 • Med eviggrønne tettsteder, mangrove strandpromenader, sukkulenter og bredbladet varianter, er skogen en botanikers glede. Jozani Forest har et rikt mangfold av flora og fauna, med et stort utvalg av eksotiske dyrearter.
 • Prison Island - halvdagstur. Starter kl 10:00
 • Også kjent som Changuu Island, ligger bare 20 minutter med båt fra Stone Town. Øya ble opprinnelig brukt som et fengsel, senere ble det omgjort til en karantestasjon for den britiske hæren. Selv om et nyere fengsel senere ble bygd på øya, ble det aldri brukt. Øya har utrolige sandstrender og er dekket av frodig vegetasjon som gjør det prefekt for øya og sjøfugl
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Drikke til middagene på Fumba Beach Lodge Hotel
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisene betaler et tillegg

Barnerabatt

Barn opptil og med 2 år bor gratis på hotellet.
En 3. voksen og barn fra 3 år får 50% rabatt på hotellet.

Romkapasitet

Maks 3 personer i et Dobbeltrom 7 netter
Maks 3 personer i et Dobbeltrom 10 netter

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

Gratis Wi-Fi er tilgjengelig på alle fellesområder

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Visum- og passinformasjon


Merk at du må ha visum for å besøke Tanzania. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Tanzania. Kontakt landets ambassade i Norden for mer informasjon: http://www.tanemb.se/

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Helse- og vaksineinformasjon

Vennligst sjekk Folkehelseinstituttets hjemmeside for informasjon om vaksiner. https://www.fhi.no/sv/vaksine/reisevaksiner/

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret