Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert
 • Aktivitet inkludert

Idyllisk strandresort på Mauritius

 • Solreiser
 • Flic en Flac
pris fra kr 18 869
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Dropp alt og reis til Mauritius! Bo 7 eller 14 netter på en 4*-resort på stranden, inkludert halvpensjon og katamaranutflukt og fly t/r Male.

Nyt synet av azurblått hav, så klart at du ser fargerike fisk som svømmer under deg. Kjenn solen varme mens du bretter håndkleet ut på en perlehvit sandstrand og føl brisen fra palmene som svaier i vinden. Hva er vel ikke drømmeferien enn en tur til øyparadiset Mauritius?

Tilbudet inkluderer:
 • 7 eller 14 netter på Anelia Resort & Spa
 • Halvpensjon
 • Fly t/r Maldivene (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Dagsutflukt med katamaran på mandag, torsdag eller lørdag
 • 20 % rabatt på alle velværebehandlinger
100 % nytelse på Mauritius

Trenger du å lade batteriene? Da er Mauritius perfekt for deg: nyt det herlige været mens du nyter ferien fra et infinity svømmebasseng på en 4-stjerners resort eller vandre et minutt for å føle sanden under føttene. Svøm i det deilige, blå havet eller kanskje vil du heller slappe av i en strandstol under parasollen? Her er det også krystallklart vann, perfekt å snorkle i eller dykke! 70% av verden er tross alt under vann! Den sjarmerende byen Flic en Flac ligger kun 300 meter fra resorten din. Kan du ønske deg mer? Din resort har også en egen velværeavdeling hvor du kan nyte en behandling eller massasje, eller litt deg-tid i hamam, sauna eller boblebadet. For en ferie!

Anelia Resort & Spa

 • Hotel
 • Flic en Flac, Mauritius
pool

Anelia Resort & Spa er en moderne 4-stjerners resort med 150 rom og villaer. Resorten har en restaurant, en beach grill hvor du kan spise sjømat rett fra havet, en burger bar og to barer hvor du kan tilbringe svale kvelder med en drink i hånden. Det er også 2 infinity bassenger og 2 barnebassenger og en strand med en marina kun noen hundre meter unna. Resorten har også et velværesenter med massasjerom, et hammam, en sauna, et jacuzzi og et rom med skjønnhetsbehandlinger. Du kan også trene i treningsstudio og kose deg med diverse vannsport. som snorkling, kajakk, dykking, tennis, strandvolleyball, petanque og bordtennis. Det er også en barneklubb og et spillrom. Resorten er 300 meter fra landsbyen Flic en Flac og ca. 25 km fra hovedstaden Port Louis.

 • +8
Les mer
superior room

Superior rom

Superior rommene har utsikt over svømmebassenget eller delvis havutsikt, med balkong. Rommene er ca. 30 m² og er utstyrt med en kingsize seng eller to enkeltsenger, aircondition og et bad med dusj, toalett og hårføner. Det er også en TV, telefon og en minibar.

deluxe room 2

Deluxe rom

Deluxe rommene har utsikt over et svømmebasseng eller delvis havutsikt, med balkong. Rommene er ca. 40 m², har en king-size rom eller enkeltsenger, aircondition og et bad med dusj, toalett og hårføner. Rommene har også en TV, telefon og minibar.

Utflukter

En utflukt i katamaran er inkludert, og du kan velge til en utflukt til sør-øya.

 • Inkludert er en tur med katamaran! Lagoon Tour (Ideell for par og familier) - Catamaran East til Ile aux Cerfs
 • Du går ombord i Trou d'Eau Douce på en av våre fantastiske katamaraner. Nyt vinden i ansiktet mens du seiler langs østkysten for å nå Grand River South East-fossene. Opplev svømming og snorkling i lagunens turkise vann. Etter en flott BBQ om bord, tar du en pause på den berømte øya Robinson Crusoe Ile aux Cerfs. Datoer den er tilgjengelig: mandag, torsdag og lørdag Du blir hentet fra Hotel Anelia med transport til ombordstigningssted i øst (varighet på transport varierer og varer mellom 1 og 1 og en halv time)
 • Nøyaktig hentetid får du vite på stedet.
 • Tur til sør-Mauritius: Gå ikke glipp av en opplevelse for livet, når turen går mot Mauritius' sørlige del, det storslåtte Chamarel og Black River Gorge. Chamarel er et naturfenomen skapt av øyas vulkanske aktivitet og likner mest av alt et fargestrålende månelandskap av sand i røde, brune, fiolette, lilla, grønn- og blålige nyanser. Turen går også til Black River Gorge Nationalpark, hvor du skal oppleve øyas uberørte natur av jungel og fossefall. Transport, frokost og inngang til Chamarel er inkludert, turen varer ca. 8 timer og kan kun bookes om torsdagen.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Halvpensjon er ekskludert drikke
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Standardrom: Maks 3 personer per rom.
Superior rom: Maks 2 personer per rom.
Deluxe rom: Maks 3 personer per rom.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg for reisen, se endelig sum på bestillingssiden.

Barnerabatt

Med 2 fullt betalende voksne:
Barn fra 0 til 4 år bor gratis i deluxe rommet.
Barn fra 5 til 11 år får rabatt i deluxe rommet avhengig av reisedato og lengde på overnatting.
En 3. voksen i deluxe rommet (fra 12 år) får rabatt på hotellet, avhengig av reisedato og lengde på overnatting.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

Gratis på hele hotellet.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Netter på flyet

Stemmer ikke antall netter overens med antall netter på hotellet? Da tilbringer de ekstra oppgitte nettene på flyet. Du ser flytidene dine på bestillingssiden før du betaler.

Visum- og passinformasjon

Du behøver ikke visum for denne reisen. Den reisende er personlig ansvarlig for å innhente all nødvendig tilleggsinformasjon fra de relevante myndighetene, og for å vurdere i god tid før avreise om den informasjonen som ble innhentet tidligere har endret seg. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler.

Helse- og vaksineinformasjon

Vennligst sjekk Folkehelseinstituttets hjemmeside for informasjon om vaksiner. https://www.fhi.no/sv/vaksine/reisevaksiner/

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Beliggenhet

Resorten er 300 meter fra landsbyen Flic en Flac og ca. 25 km fra hovedstaden Port Louis.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret