• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert
 • Aktivitet inkludert

4*-resort ved stranden i Mauritius

Solreiser 8, 9, 15 eller 16 netter Flic en Flac

per person fra kr 17 009
basert på 2 personer

Dropp alt og bestill billetter til Mauritius! Bo 7 eller 14 netter på en 4*-resort på stranden, inkludert halvpensjon og katamaranutflukt og fly t/r Male. Pris er p.p. i rom for 2.

Nyt synet av azurblått hav, så klart at du ser fargerike fisk som svømmer under deg. Kjenn solen varme mens du bretter håndkleet ut på en perlehvit sandstrand og føl brisen fra palmene som svaier i vinden. Hva er vel ikke drømmeferien enn en tur til øyparadiset Mauritius?

Tilbudet inkluderer:
 • 7 eller 14 netter på Anelia Resort & Spa
 • Halvpensjon
 • Fly t/r Maldivene fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim eller Kristiansand
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Dagsutflukt med katamaran på mandag, torsdag eller lørdag
 • 20 % rabatt på alle velværebehandlinger
100 % nytelse på Mauritius

Trenger du å lade batteriene? Da er Mauritius perfekt for deg: nyt det herlige været mens du nyter ferien fra et infinity svømmebasseng på en 4-stjerners resort eller vandre et minutt for å føle sanden under føttene. Svøm i det deilige, blå havet eller kanskje vil du heller slappe av i en strandstol under parasollen? Her er det også krystallklart vann, perfekt å snorkle i eller dykke! 70% av verden er tross alt under vann! Den sjarmerende byen Flic en Flac ligger kun 300 meter fra resorten din. Kan du ønske deg mer? Din resort har også en egen velværeavdeling hvor du kan nyte en behandling eller massasje, eller litt deg-tid i hamam, sauna eller boblebadet. For en ferie!

Anelia Resort & Spa

Hotel Flic en Flac, Mauritius
pool

Anelia Resort & Spa er en moderne 4-stjerners resort med 150 rom og villaer. Resorten har en restaurant, en beach grill hvor du kan spise sjømat rett fra havet, en burger bar og to barer hvor du kan tilbringe svale kvelder med en drink i hånden. Det er også 2 infinity bassenger og 2 barnebassenger og en strand med en marina kun noen hundre meter unna. Resorten har også et velværesenter med massasjerom, et hammam, en sauna, et jacuzzi og et rom med skjønnhetsbehandlinger. Du kan også trene i treningsstudio og kose deg med diverse vannsport. som snorkling, kajakk, dykking, tennis, strandvolleyball, petanque og bordtennis. Det er også en barneklubb og et spillrom. Resorten er 300 meter fra landsbyen Flic en Flac og ca. 25 km fra hovedstaden Port Louis.

Les mer
superior room

Superior rom

2 personer | Rom

Superior rommene har utsikt over svømmebassenget eller delvis havutsikt, med balkong. Rommene er ca. 30 m² og er utstyrt med en kingsize seng eller to enkeltsenger, aircondition og et bad med dusj, toalett og hårføner. Det er også en TV, telefon og en minibar.

deluxe room 2

Deluxe rom

3 personer | Rom

Deluxe rommene har utsikt over et svømmebasseng eller delvis havutsikt, med balkong. Rommene er ca. 40 m², har en king-size rom eller enkeltsenger, aircondition og et bad med dusj, toalett og hårføner. Rommene har også en TV, telefon og minibar.

Utflukter

En utflukt i katamaran er inkludert, og du kan velge til en utflukt til sør-øya.

 • Inkludert er en tur med katamaran! Her begynner din dagsutflukt med katamaran! På turen ser du imponerende fjell, tropiske fisk og et fantastisk fugleliv. Det gjøres et stopp ved øya Île aux Benitiers. Katamaranen forankres et sted hvor du kan snorkle - utstyr låner du av båten. På menyen i dag er det grilling! Under turen er forfriskninger inkludert gratis. Turen varer totalt i 8 timer. Turen går på mandager, torsdager og lørdager.
 • Tur til sør-Mauritius: Gå ikke glipp av en opplevelse for livet, når turen går mot Mauritius' sørlige del, det storslåtte Chamarel og Black River Gorge. Chamarel er et naturfenomen skapt av øyas vulkanske aktivitet og likner mest av alt et fargestrålende månelandskap av sand i røde, brune, fiolette, lilla, grønn- og blålige nyanser. Turen går også til Black River Gorge Nationalpark, hvor du skal oppleve øyas uberørte natur av jungel og fossefall. Transport, frokost og inngang til Chamarel er inkludert, turen varer ca. 8 timer og kan kun bookes om torsdagen.
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Halvpensjon er ekskludert drikke
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg for reisen, se endelig sum på bestillingssiden.

Romkapasitet

Maks 2 personer i et Superior rom
Maks 3 voksne og 1 barn opptil 4 i et Deluxe rom

Barnerabatt

Med 2 fullt betalende voksne:
Barn fra 0 til 4 år bor gratis i deluxe rommet.
Barn fra 5 til 11 år får rabatt i deluxe rommet avhengig av reisedato og lengde på overnatting.
En 3. voksen i deluxe rommet (fra 12 år) får rabatt på hotellet, avhengig av reisedato og lengde på overnatting.

Barneseng

Gratis på stedet (kontakt kundeservice for å arrangere dette).

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

Gratis på hele hotellet.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Netter på flyet

Stemmer ikke antall netter overens med antall netter på hotellet? Da tilbringer de ekstra oppgitte nettene på flyet. Du ser flytidene dine på bestillingssiden før du betaler.

Visum- og passinformasjon

Du behøver ikke visum for denne reisen. Den reisende er personlig ansvarlig for å innhente all nødvendig tilleggsinformasjon fra de relevante myndighetene, og for å vurdere i god tid før avreise om den informasjonen som ble innhentet tidligere har endret seg. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler.

Helse- og vaksineinformasjon

Vennligst sjekk Folkehelseinstituttets hjemmeside for informasjon om vaksiner. https://www.fhi.no/sv/vaksine/reisevaksiner/

Beliggenhet

Resorten er 300 meter fra landsbyen Flic en Flac og ca. 25 km fra hovedstaden Port Louis.