Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Fra jungel til strand i magiske Thailand

 • Rundreise
 • 12, 13, 14 eller 16 netter
 • Thailand
pris fra kr 13 049
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Opplev Thailands idylliske natur på en 10, 12 eller 14 netters rundreise med frokost, fly og all transport.

Isbitene i drinken kjemper mot den strålende solen. Vannet er krystallklart og står som en kontrast til den mystiske jungelen, mens duften av restaurantens eksotiske retter blander seg med lukten av urørt natur. Alt dette skjer rundt deg mens du slapper av etter en lang dag med jungelvandring. Høres dette fristende ut? Bli til magiske Thailand!

Tilbudet inkluderer:
 • 4, 6 eller 8 netter på magiske The Waters Khao Lak by Katathani, ved nasjonalparken Khao Lak-Lam Ru
 • 3 netter på Anurak Community Lodge, ved nasjonalparkene Khao Sok og Khlong Phanom
 • 3 netter på Peach Blossom Resort i Phuket
 • Fly t/r Phuket (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Frokost hver morgen
 • Transport mellom stedene
Oppdag Thailands enesteående nasjonalparker

I denne rundreisen vil du få oppleve det beste av både strand- og jungellivet i Thailand. De tre stoppene ligger alle tett på de mest anerkjente nasjonalparkene i landet. Alle hotellene på rundreisen holder høy kvalitet og sikrer deg hvile slik at du kan utnytte dagene til det fulle.

Reisen starter med 4, 6 eller 8 netter i Khao Lak. Etterfulgt av 3 netter i Khao Sok. Deretter går reisen til Phuket i 3 netter.

Reiserute

Dag 1 - 4: Khao Lak

Ved ankomst til flyplassen i Phuket vil du bli møtt av din sjåfør, som kjører deg til reisens første stopp: Khao Lak. Bilturen tar omtrent halvannen time. Her vil du tilbringe de neste 4, 6 eller 8 nettene. Dette er stedet å være! Hotellet har et bassengområde på 3000 m², og er omgitt av livlig … Les mer

The Waters Khao Lak by Katathani Khuekkhak Phang-nga Thailand

Dag 5 - 8: Khao Sok

Neste stopp på planen er den mystiske perlen Khao Sok. Visste du at nasjonalparken, med samme navn, er kjent for å være den fineste i Thailand? Hotellet Anurak Community Lodge, som er hjemmet ditt de neste tre nettene, ligger mellom nasjonalparkene Khao Sok National Park og Khlong Phanom.
Les mer

Anurak Community Lodge Khlong Sok Surat Thani Thailand

Dag 9 - 11: Phuket

Nå er det klart for reisens siste etappe, den største og mest kjente øya i Thailand: Phuket. Her vil du tilbringe de neste 3 dagene på sørsiden av øya, midt mellom de to fantastiske strendene, Kata og Karon. De høye kokosnøtt-trærne henger over det turkisblå vannet, som er gjennomsiktig med beha… Les mer

Peach Blossom Resort Karon Phuket Thailand
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuelle visumskostnader
 • Tips
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Nyttårsmiddag

TIlbringer du nyttårsaften på hotellene The Water Khao Lak eller Peach Blossom, er nyttårsmiddag inkludert i prisen.

Inkluderte Transfers

Phuket flyplass - The Waters Khao Lak by Katathani: Sjåføren henter deg ved flyplassen, og kjører deg til hotellet.

The Waters Khao Lak by Katathani til Anurak Community Lodge: Henting fra 08:00 til 12:00.

Anurak Community Lodge til Peach Blossom Resort: Henting fra klokken 08:00 til 12:00.

Peach Blossom Resort til Phuket flyplass: Du vil bli hentet ved hotellet og fraktet til flyplassen. Tidspunkt avhenger av når flyet går.

Flyplass: Sjåføren står ved flyplassens informasjonsdisk, med et TravelBird skilt med navnet ditt på.
Hotell: Sjåføren venter i lobbyen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Opp til 2 voksne og ett barn under 11 år per rom.

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

WiFi

Gratis WiFi på hotellene The Waters Khao Lak by Kathani og i Peach Blossom Resort. På Anurak Community Lodge er det Wifi i baren.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Visum

Reisende til Thailand må ha turistvisum, og pass som er gyldig i minimum 6 måneder etter hjemkomst.

Den reisende er personlig ansvarlig for å innhente all nødvendig tilleggsinformasjon fra de relevante myndighetene, og for å vurdere i god tid før avreise om den informasjonen som ble innhentet tidligere har endret seg. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler.

Helse- og vaksineinformasjon

Vennligst sjekk Folkehelseinstituttets hjemmeside for informasjon om vaksiner. https://www.fhi.no/sv/vaksine/reisevaksiner/

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Forbehold om endringer

Vi tar forbehold om endring av reiserute og reisens forløp grunnet uforutsette hendelser utenfor vår kontroll.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret