Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Fra jungel til strand i magiske Thailand

 • Rundreise
 • 11, 12, 13, 14, 15 eller 16 netter
 • Thailand
pris fra kr 23 119
 • per person fra
 • basert på 2 personer
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Opplev Thailands idylliske natur på en 10, 12 eller 14 netters rundreise med frokost, fly og all transport.

Isbitene i drinken kjemper mot den strålende solen. Vannet er krystallklart og står som en kontrast til den mystiske jungelen, mens duften av restaurantens eksotiske retter blander seg med lukten av urørt natur. Alt dette skjer rundt deg mens du slapper av etter en lang dag med jungelvandring. Høres dette fristende ut? Bli til magiske Thailand!

Tilbudet inkluderer:
 • 4, 6 eller 8 netter på magiske The Waters Khao Lak by Katathani, ved nasjonalparken Khao Lak-Lam Ru
 • 3 netter på Anurak Community Lodge, ved nasjonalparkene Khao Sok og Khlong Phanom
 • 3 netter på Peach Blossom Resort i Phuket
 • Fly t/r Phuket (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Frokost hver morgen
 • Transport mellom stedene
Oppdag Thailands enesteående nasjonalparker

I denne rundreisen vil du få oppleve det beste av både strand- og jungellivet i Thailand. De tre stoppene ligger alle tett på de mest anerkjente nasjonalparkene i landet. Alle hotellene på rundreisen holder høy kvalitet og sikrer deg hvile slik at du kan utnytte dagene til det fulle.

Reisen starter med 4, 6 eller 8 netter i Khao Lak. Etterfulgt av 3 netter i Khao Sok. Deretter går reisen til Phuket i 3 netter.

 1. Dag 1 - 4: Khao Lak

  Ved ankomst til flyplassen i Phuket vil du bli møtt av din sjåfør, som kjører deg til reisens første stopp: Khao Lak. Bilturen tar omtrent halvannen time. Her vil du tilbringe de neste 4, 6 eller 8 nettene. Dette er stedet å være! Hotellet har et bassengområde på 3000 m², og er omgitt av livlig natur. Ta turen til Royal Thai Navy Third Fleet Turtle Nursery, en organisasjon som tar seg av unge skillpadder til de er gamle nok til å passe på seg selv i naturen.

  Nasjonalparken Khao Lak Lam Ru:
  Jungelens yrende dyre- og planteliv lever side om side med hypnotiserende fosser og vakre strender. Det hele har en spesiell ro over seg, det er ikke tilfeldig buddhistiske munker tidligere holdt til i dette området. Det er gode muligheter for ekskursjoner i jungelen, med mange ruter. Kanskje blir du møtt av en flyvende lemur, en asiatisk bjørnkatt eller en ørn? Det varierte plante- og dyrelivet sørger for å holde spenningen oppe. Ta turen til Chong Fah, den nærmeste fossen, og ta et bad i idylliske omgivelser mens det bruser rundt deg. En perfekt start på denne magiske rundreisen!

  Hotel & pool

  Hotel The Waters by Katathani Khao Lak

  • Hotel
  • Khuekkhak, Thailand
  Hotel & pool

  Dette 4-stjerners hotellet ligger kun 350 meter fra Bang Neang Beach. Hotel The Waters har egen hage og ikke mindre enn 7 svømmebasseng med liggestoler. Her har du dessuten tilgang på treningsrom, bar og restaurant. I bassengbaren kan du bestille eksotiske drinker og slappe av hele dagen. Rom: De elegante dobbeltrommene er innredet med aircondition, minibar, gratis WiFi, eget bad og altan.

  Beliggenheten er upåklagelig, med fantastiske sandstrender bare minutter fra hotellrommet. Nasjonalparken Khao Lak Lam Ru ligger like i nærheten. Det er også kort gangavstand til butikker, barer, restauranter og det internasjonale tsunami-museet.

  Les mer
 2. Dag 5 - 8: Khao Sok

  Neste stopp på planen er den mystiske perlen Khao Sok. Visste du at nasjonalparken, med samme navn, er kjent for å være den fineste i Thailand? Hotellet Anurak Community Lodge, som er hjemmet ditt de neste tre nettene, ligger mellom nasjonalparkene Khao Sok National Park og Khlong Phanom.
  I disse parkene er til og med mulig å ri på elefanter inn i jungelen! Da sitter du trygt og godt unna taranteller som også lever her. Ikke glem å ta turen innom de enorme grottene med tusenvis av flaggermus - en opplevelse du sent vil glemme!

  Nasjonalparken Khao Sok:
  I det fjerne blåser en elefant sin majestetiske trompet og skremmer tigeren som løper opp i et tre. Nå som det er trygt på bakken hopper apene ned fra trærne. Dette er bare et knippe ting du observerer mens du sitter i en kajakk på vei for å utforske en grotte. Like ser du blomsten Rafflesia, den største i verden. Du krysser fingrene for at solen holder - du er tross alt i regnskogen og banantrærne skriker etter næring. Denne gigantiske nasjonalparken spenner et område på over 3500 kvadratkilometer, og regnes som over 160 millioner år gammel. Her skjuler det seg liv i alle kriker og kroker!

  Kos deg med aktiviteter for enhver smak til alle døgnes tider. Gjør alt, eller ingenting, i din ferie er du som bestemmer!

  Rommene utenfra

  Bo midt i naturen

  • Hotel
  • Khlong Sok, Thailand
  Rommene utenfra

  Omringet av den slående jungelen ligger denne perlen av et hotell. I tillegg til gratis sykkelutlån og kostnadsfri WiFi i fellesområdene har hotellet eget bordtennisbord og muligheter for matlagingskurs. Hotellet har også egen bar og restaurant.I tillegg ligger nasjonalparken Kaho Sok bare en 15 minutters kjøretur unna.

  Observer jungelens dyreliv fra din private balkong eller slapp av inne i perfekt temperatur, takket være air-condition. Alle rommene kommer med safe og toalett.

  Les mer
 3. Dag 9 - 11: Phuket

  Nå er det klart for reisens siste etappe, den største og mest kjente øya i Thailand: Phuket. Her vil du tilbringe de neste 3 dagene på sørsiden av øya, midt mellom de to fantastiske strendene, Kata og Karon. De høye kokosnøtt-trærne henger over det turkisblå vannet, som er gjennomsiktig med behagelig temperatur. Karakteristiske lange thai-båter krydrer det innbydende vannet. Som om ikke strendene var nok er området fullt av spennende butikker, mat fra alle verdens hjørner, eksotisk nattmarked og en gigantisk Buddha-statue.

  Nasjonalparken Sirinat Nationalpark:
  Denne perlen ligger på Thailands største øy, Phuket. De magiske strendene er perfekt for deg som bare vil ligge med en drink i hånden. Ta turen til Hat Mai Khao, hvor du kan se hvor sjø-skillpaddene legger eggene sine i stranden. Faktisk er beskyttelse av disse strandområdene hovedgrunnen til at man etablerte parken. Like i nærheten venter enestående gastronomiske opplevelser. Strendene her er noe for seg selv, men mest av alt er området kjent for snorkling. Det krystallklare vannet er vinduet inn til det riket livet under vann. Her får du i både pose og sekk!

  Hotell

  Peach Blossom Resort

  • Hotel
  • Karon, Thailand
  Hotell

  Nyt ferien videre i dette firestjernes-hotellet. Gratis shuttle tar deg med til stranden, bare 400 meter fra hotellet. Restauranten er åpen hele dagen, i tillegg har hotellet en egen café og stort basseng.WiFi er gratis.

  De store rommene kommer med blant annet air-condition, hårføner, mini-bar, dvd-spiller, safe og TV. Toalettene er store med både dusj og badekar. Badekaret er heiset med utsikt. Alle rommene har egen balkong.

  Selve byen er også verdt å få med seg, og ligger 30 minutter unna hotellet med bil. Den legendariske nasjonalparken Sirinat nasjonalpark tar halvannen time å nå med bil - definitivt verdt det! Opplev det enestående dyrelivet under vann ved snorkling eller dykking.

  Les mer
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuelle visumskostnader
 • Tips
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Nyttårsmiddag

TIlbringer du nyttårsaften på hotellene The Water Khao Lak eller Peach Blossom, er nyttårsmiddag inkludert i prisen.

Inkluderte Transfers

Phuket flyplass - The Waters Khao Lak by Katathani: Sjåføren henter deg ved flyplassen, og kjører deg til hotellet.

The Waters Khao Lak by Katathani til Anurak Community Lodge: Henting fra 08:00 til 12:00.

Anurak Community Lodge til Peach Blossom Resort: Henting fra klokken 08:00 til 12:00.

Peach Blossom Resort til Phuket flyplass: Du vil bli hentet ved hotellet og fraktet til flyplassen. Tidspunkt avhenger av når flyet går.

Flyplass: Sjåføren står ved flyplassens informasjonsdisk, med et TravelBird skilt med navnet ditt på.
Hotell: Sjåføren venter i lobbyen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Opp til 2 voksne og ett barn under 11 år per rom.

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

WiFi

Gratis WiFi på hotellene The Waters Khao Lak by Kathani og i Peach Blossom Resort. På Anurak Community Lodge er det Wifi i baren.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Visum

Reisende til Thailand må ha turistvisum, og pass som er gyldig i minimum 6 måneder etter hjemkomst.

Den reisende er personlig ansvarlig for å innhente all nødvendig tilleggsinformasjon fra de relevante myndighetene, og for å vurdere i god tid før avreise om den informasjonen som ble innhentet tidligere har endret seg. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler.

Helse- og vaksineinformasjon

Vennligst sjekk Folkehelseinstituttets hjemmeside for informasjon om vaksiner. https://www.fhi.no/sv/vaksine/reisevaksiner/

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Forbehold om endringer

Vi tar forbehold om endring av reiserute og reisens forløp grunnet uforutsette hendelser utenfor vår kontroll.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret