• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Egen leilighet i Praha

Storbyferie 2, 3 eller 4 netter Praha

per person fra kr 1 819
basert på 2 personer

Utforsk Praha: 2, 3 eller 4 netter på Alveo Suites**** inkl. transport t/r flyplassen, sen utsjekking, en flaske vin og fly t/r Praha. Pris er p.p. i rom for 2.

Eventyrlig, sjarmerende, historisk og koselig er bare noen ord som beskriver den vakre, tsjekkiske hovedstaden. Hvis du elsker storbyferier må du huske å sette Praha på bucketlisten! Besøk Karlsbroen, Prahas slott, Malá Strana-distriktet og sett deg ned på en koselig restaurant der du kan smake tsjekkisk goulash eller nyte en god øl. Med et sentralt 4-stjerners hotell har storbyferien din det lille ekstra.

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3 eller 4 netter på Alveo Suites****
 • Fly t/r Praha (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport t/r mellom flyplassen og hotellet
 • Sen utsjekking til kl. 13.00
 • En flaske vin ved ankomst
Velkommen til Praha

Praha er litt som en stor historiebok- på hvert gatehjørne er byens rike historie synlig på en eller annet måte. Det er derfor ikke overraskende byens sentrum er med på UNESCOs verdensarvliste. Du går fra en imponerende kirke til en majestetisk synagoge, over et torg til neste barokkpalass. Ja, Praha puster historie! Men byen har også mer å tilby! Her finner du utallige kjøpesentere, koselige restauranter og trendy kaféer og kan dessuten enkelt utforske byen til fots. En perfekt by for en mangfoldig byreise!

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

Alveo Suites

(36 anmeldelser)
Hotel Praha, Tsjekkia
hotel

Dette 4-stjerners leilighetshotellet har en sentral beliggenhet i Praha som gjør det til en ideell base for en bytur til den tsjekkiske hovedstaden. Det vakre gamletorget ligger 1,1 km unna og den berømte Karlsbroen ligger 1,8 km bort. Hotellet er moderne innredet i lyse farger og har gratis WiFi i fellesrommene.

Les mer
double deluxe room

Deluxe dobbeltrom

2 personer | Rom

Dette rommet er cirka 26 m² og har to enkeltsenger eller en dobbeltseng, en TV, safe og et eget bad med dusj og hårføner.

suite deluxe

Deluxe Suite

4 personer | Suite

Dette rommet er 41 m² og har to enkeltsenger eller en dobbeltseng, en sovesofa og en liten kjøkkenkrok. Dessuten er rommet utrustet med en TV og en safe. Rommet har også et eget bad med dusj og hårføner.

Arkitektur i Prag

Når du promenerer rundt i Praha ser du mange iøynefallende bygninger. Ta med kameraet og beundre byens arkitektur:

 • Ved Prahafestningen finner du flere kirker, palasser og torg, hver og en bygget i sin egen stil. Vandre rundt i noen timer og beundre også den vakre byutsikten som tilbys.
 • St. Nicholas kirken i gamlebyen. Kirken ble bygget på 1700-tallet i barokkstil og dens kuppel er minst 75 meter høy. Gå ikke glipp av de vakre marmorstatuene, gulldekorasjonene og de ulike fresko og glem ikke å se opp ettersom taket på kuppelen også er vakkert malt.
 • Dansehus: I Praha finner du ikke bare mange, gamle bygninger
 • men også vakker og moderne arkitektur. Huset er fra 1996 og bygningen har et veldig spesielt utseende. Døm selv!
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Frokost
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 15:00 - 21:00

Utsjekking

Til kl. 09:00 - 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 2 år per deluxe rom
Maks 4 personer per deluxe suite

Barnerabatt

Med 2 fullt betalende voksne:
Barn 0-1 år bor gratis på hotellet
Barn 2-17 år får en varierende rabatt avhengig av alder og reisedato.

Internett

Gratis WiFi.

Rullestolbrukere

otellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Beliggenhet

Dette hotellet ligger sentralt i Praha ca 1,1 km fra Gamlebyens torg. Karlsbroen ligger 1,8 km bort og flyplassen ligger 16,5 km bort.