Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Magisk møte med Washington & New York

 • Rundreise
 • USA
pris fra kr 9 909
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

5 eller 7 netter i Washington D.C. & New York. Inkl. togbilletter Washington DC - New York, billetter til One World Observatory og fly t/r!

Unn deg en spennende rundreise og opplev to av Nord-Amerika flotteste byer! Bli kjent med den elegante hovedstaden Washington D.C., og fall for tidløse New York. Kjenn følelsen av ren glede når du står opp morgen, og like etter frokost strosser du rundt i Washingtons gater med en take-away kaffe, følelsen av spenning når du hopper på toget fra Washington DC til New York, og til slutt, den prisløse følelsen når det endelig synker inn at du befinner deg midt i selveste New York!

Tilbudet inkluderer:
 • 2 eller 3 netter på Key Bridge Marriott i Washington D.C.
 • 3 eller 4 netter på Red Lion Inn & Suites Brooklyn i New York
 • Togbilletter fra Washington D.C til New York
 • Fly t/r Washington (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Returfly fra New York
 • Billetter til One World Observatory
Nord-Amerikas flotteste byer!

På denne reisen opplever du to av verdens mest spennende byer. Neoklassiske Washington D.C er unik arkitektonisk perle. Gled deg til å besøke "The Mall", en stripe av åpne museer og underjordiske gallerier. Etter 2 eller 3 netter går reisen videre med tog til spektakulære New York. Her bor du 3 eller 4 netter, avhengig av antall reisedager som blir bestilt. Les videre for å lære mer om reisen.

Reiserute

Dag 1 - 3: Washington D.C.

I dag lander du i Washington D.C. Byen som er berømt for å være hjem til Det hvite hus og det ikoniske minnesmerket til Abraham Lincoln. Her sjekker du inn på Key Bridge Marriot, før du kan legge ut på storslåtte eventyr i USAs hovedstad. Washingron D.C ligger langs Potomac River,og byens kompak… Les mer

Key Bridge Marriott  eller lignende

Dag 4 - 6: New York

Denne byen trenger vel egentlig ingen introduksjon, men vi vil fortsatt nevne at den er tidløs, ikonisk, romantisk og alt i mellom. Fra Frihetsgudinnen, til Broadway og fra Brooklyn til byens bagels. En kreativ og kunstnerisk ånd fyller byens atmosfære. Spaser i Central Park, nyt en musikal, se … Les mer

Red Lion Inn & Suites Brooklyn  eller lignende
Valgfri ekstra-utflukt

Guidet omvisning i Washington DC og New York

 • Sykle forbi høydepunktene i Washington D. C., oppdag byens største attraksjoner på en 3 timers tur (11 km)! Turen tar deg med til National Mail, Capitol Hill, High Court, Smithsonian Museum, Memorial II og Washington Monument. Utflukten tar er en ideell en introduksjon! (Ekskursjonen tar plass på reisens 2. dag)
 • "Allround Town" Tour i New York: Denne billetten gir deg 48-timers tilgang til dobbeltdekkbusser som dekker 5 forskjellige ruter i New York. Hop-on, hop-off og ta deg tid til å bli kjent med byens favorittattraksjoner på Manhattan, Brooklyn og i Bronx. Ombord på bussen vil du bli guidet av en engelsktalende audio-guide.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Visumkostnader
 • Transport mellom flyplass og hotell
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Barnerabatt

Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg avhengig av avreisedato og lengde på oppholdet, se endelig sum på bestillingssiden.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Vaksinasjonskrav

Det kan være påkrevd med vaksinering mot difteri, stivkrampe, kikhoste og polio før du reiser til USA. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Visum- og passinformasjon

Merk at du må fylle inn et ESTA-skjema for å besøke USA. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter avreisedato fra USA. Kontakt landets ambassade i Norden for mer informasjon: http://norway.usembassy.gov/esta.html

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret