Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Bonaire, en perle i Karibien

 • Solreiser
 • 8, 11 eller 15 netter
 • Kralendijk
pris fra kr 14 199
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Krystallklart vann og strandliv: 7, 10 eller 14 netter på Delfins Beach Resort. Med leiebil en hel dag, daglig shuttle til Kralendijk og fly t/r!

Den skinnende solen lyser opp rommet, og du kjenner varmen stige i kroppen. Du hører strandlivet et steinkast unna hotellrommet, men bestemmer deg for å spise en deilig frokost før du hopper ut i det krystallklare vannet. Livet på Bonaire er noe helt annet enn det hverdagslige. Her slipper du å forholde deg til mas og forpliktelser, og kan gjøre akkurat det du har lyst til - når du vil. Visste du at Bonaire er den mest anerkjente dykke-destinasjonen i Karibien? Denne paradisøya har vunnet flere priser for å være det beste stedet å lære seg å dykke, så dersom dette er noe du har utsatt er det bare å hoppe i det!

Tilbudet inkluderer:
 • 7, 10 eller 14 netter på Delfins Beach Resort
 • Fly t/r (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Velkomstdrink
 • 1 dag med leiebil
 • Shuttle til Kralendijk
 • Strandhytte i 4 timer ved bassenget, inkl. håndklær, vannflaske og 1 glass fruktpunsj
 • Gratis WiFi
Nydelige Bonaire

Her er en øy hvor alt er tilrettelagt for at du skal ha det bra: fra velkomstdrinken når du ankommer hotellet til strandhytten og shuttle-transport. På den tredje dagen får du leiebil, og kan utforske alt det magiske øya har å by på. Reis til en strand med ingen andre eller kjør til nasjonalparken, hvor du kan padle kajakk i idylliske omgivelser. Lær deg å dykke på hotellets 5-stjernes dykkeskole, eller nyt den herlige restaurantmaten. Øya yrer av eksotisk dyre- og planteliv, både på land og under vann. Vindsurfing, kiting og snorkling er også aktiviteter du kan bryne deg på. Men du kan også bare ligge på stranden med forfriskende drinker og god mat, dersom det er det du vil!

Delfins Beach Resort

 • Hotel
 • Kralendijk, Karibisk Nederland
Delfins Beach Resort + Exterior

Dette splitter nye hotellet ble bygget ferdig i 2016, og har alt du kan drømme om. Restaurant med eksotiske retter, anerkjent dykkeskole, privat strand og Bonaires største basseng venter på deg! Det er også en bar i bassenget. Like ved er det muligheter for vannski, snorkling, dykking, kajakkpadling og paraseiling.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +5
Les mer
Delfins Beach Resort Bonaire + Room

Studio med utsikt mot hagen

2 personer | Studio

Studioleilighetene kommer enten med 1 dobbeltseng eller 2 enkeltsenger. Her har du kjøkken med mikrobølgeovn, kjøleskap, safe, kaffemaskin og air-condition. Alle rommene har balkong med utsikt mot den tropiske hagen.

Delfins Beach Resort Bonaire + Room

3-roms med utsikt mot hagen.

4 personer | Leilighet

3-romsleilighetene kommer med to soverom, to bad og en stue. Her har du mikrobølgeovn, kjøleskap, safe, oppvaskmaskin og air-condition. Soverommene kommer enten med to-enkeltsenger hver eller en dobbeltseng. Alle rommene har balkong med utsikt mot den tropiske hagen.

Anbefalte aktiviteter

Det er ikke bare det fredelige strandlivet som gjør Bonaire til tidenes ferieøy.

 • Besøk øyas nasjonalpark. Lån av leiebil i en hel dag er inkludert i denne reisepakken, da er det perfekt å ta turen til Washington Slagbaai National Park. Denne nasjonalparken ligger en 40 minutters kjøretur fra hotellet. Du kjører langs kysten, så du kan nyte en uforglemmelig utsikt hele veien. Her kan du forvente å se fargerike papegøyer, flamingoer, eksotiske fugler og reptiler. Ta turen til parkens strand. Den er nemlig det viktigste fødestedet for de fire typene skillpadder i Karibien. Her kan du kjøre og utforske parken i bil, sykle med fjellsykkel eller gå en av de tre rutene.
 • Ta en dykketur i det azurblå vannet med yrende dyre- og planteliv! Kanskje du kan kjenne sjøskilpaddens majestetiske nærvær i en fargerik undervannsverden. Det spiller ingen rolle dersom du er nybegynner eller profesjonell dykker, her er det tilrettelagt for alle. Det kryr av steder du kan dykke. Mange leier også en båt hvor de griller og dykker en hel dag. Det finnes ingen bedre måte å bli kjent med de over 470 fiskeartene som lever rundt øya!
 • Den daglige shuttlebussen tar deg med til Kralendijk, øyas hovedstad. Her kan du nyte et bedre måltid, slappe av på fantastiske strender eller nyte noen avslappende timer på spa.
 • Ta turen til Bonaire Mangroves Cente. I denne magiske jungelen kan du padle kajakk mens busker danner en naturlig tunnel over deg.
Leiebil en hel dag

Leiebilen er etter planen tilgjengelig på den tredje dagen av reisen. Dersom du ønsker å benytte deg av tilbudet en annen dag, kan du spørre hotellets resepsjon. En sjåfør kommer og henter deg ved hotellet, og kjører deg til leiebilforhandleren. Etter du har levert tilbake bilen, vil du bil kjørt tilbake til hotellet.
For å kjøre bilen må du være over 23 år, med gyldig førekort. Du må fremvise et kredittkort, enten VISA eller MASTERCARD. Hvis ikke må du betale et depositum på 565 dollar kontant.
Bilen har standard forsikring, men dekker ikke tyveri eller skader som følger av hærverk. Du kan oppgradere forsikringen ved leiebilforhandleren.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport mellom flyplass og hotell
 • Turistskatt på 50 kroner per natt per person. Gjelder alle over 13 år.
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne per rom i studio-rommene.

Minimum 2 voksne, maks 4, i 2-romsrommene.

Enkeltreisende

kr 498 på hotellprisen

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Husdyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

Hotellet har gratis WiFI i alle rommene og fellesarealene.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Valuta

På Bonaire bruker de amerikanske dollar.

Vaksinasjonskrav

Vennligst sjekk Folkehelseinstituttets hjemmeside for informasjon om vaksiner. https://www.fhi.no/sv/vaksine/reisevaksiner/

Visumkrav

Det er ikke nødvendig med visum for reisende til karibiske øyer som tilhører Nederland. Merk at den reisende er personlig ansvarlig for å innhente all nødvendig tilleggsinformasjon fra de relevante myndighetene, og for å vurdere i god tid før avreise om den informasjonen som ble innhentet tidligere har endret seg. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret