Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Strandkos og havbris på Malta

 • Solreiser
 • 7, 10, 14 eller 15 netter
 • Saint Paul's Bay
pris fra kr 3 019
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

La solstrålene varme på Malta i 7, 10 eller 14 netter på Hotel Topaz inkludert frokost og fly.

Velkommen til det solsikre, badevennlige og mangfoldige Malta! Rett sør for Italias Sicilia ligger denne øyperlen i Middelhavet som en smeltedigel av historie og kutur, mystiske havgrotter og øde øyer, gylne sandstrender og klart hav - alt mens solen skinner over deg!

Tilbudet inkluderer:
 • 7, 10 eller 14 netter i dobbeltrom på Hotel Topaz
 • Fly t/r Malta (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Frokost hver morgen
Solrike Malta

Rett under Italias sørspiss ved vakre Sicilia finner du paradisiske Malta, som karakteriseres av koselige fiskerbyer, god mat, drømmeaktige badeplasser, en fenomenal skjærgård og historiske monumenter. Med engelsk som offisielt språk, det italienske kjøkken i hovedrollen og en blanding av middelalderbyer, himmelske badesteder og spennende havgrotter, kan Malta med all rett kalle seg Middelhavets skjærgårdshjerte! Slapp av i hotellets utendørs svømmebasseng eller svøm i havet - valget er ditt på ferie på Malta!

Topaz Hotel

 • Hotel
 • Saint Paul's Bay, Malta
Hotel

Topaz Hotel ligger ved det sjarmerende kystparadiset Bugibba, knappe 10 minutters gange fra hvite strender og azurblått hav så langt øyet kan se. Det koselige hotellet passer godt for både par eller familier og har både innendørs- og utendørs basseng med solstoler hvor du kan nyte lange late dager i solen og iskald drikke rett fra baren. I hotellets restaurant kan du starte hver morgen med en nydelig frokostbuffé samt bestille lunsj og middag inspirert av det utsøkte lokale kjøkkenet.

 • +7
Les mer
Hotelværelse 2

Standard dobbeltrom

Du vil bo i dobbeltrom på 18 m² med plass til 2 voksne og 2 barn. Rommet er innredet med bad, aircondition, flatskjerm-TV, kjøleskap og vannkoker, og på badet finner du både dusj eller badekar og hårføner.

Våre tips
Se på kart
 • Riviera Beach

  Stranden ligger rett sør for Golden Bay-stranden og kjennetegnes lett av sin røde sand. Den er like populær blant maltesere som besøkende, spesielt på grunn av sin roligere atmosfære. For å komme til stranden må du gå ned 200 trappetrinn før du kan nyte din dag i solen.

  Strand Għajn Tuffieħa Bay Strand
 • Fascinerende fugler

  Bli med å beundre 200 forskjellige fuglearter og lær mer om deres liv på øya. Se for eksempel rosa flamingoer og en rekke fargerike papegøyer!

  Park Bird Park Malta Park
 • Den blå grotten

  The Blue Grotto er et populært dykkested, men tilbyr også et vakkert syn over vann. Hvis du vil kan ta en tradisjonell maltesisk luzzu-båt som plukker deg opp fra marinaen og tas med til hulen der du kan beundre steinene i alle nyanser av blått.

  Turistattraksjon Blue Grotto Turistattraksjon

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Eventuell turistskatt 0.50 EUR p.p.p.n (maks. 5 EUR per opphold per person)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 3 voksne og 1 barn (0-11 år) per rom.

Barnerabatt

Med 2 fullt betalende voksne:
Barn 0-1 år bor gratis på hotellet
Barn 2-12 år får 50% rabatt på hotellet
Barn 13-17 år regnes som voksne
En 3. voksen får 30% rabatt på hotellet.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Beliggenhet

Topaz Hotel ligger ved det sjarmerende kystparadiset Bugibba. Det tar ca. 30 min med taxi fra flyplassen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret