Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Unn deg en 4*-ferie på Gran Canaria

 • Solreiser
 • Las Palmas de Gran Canaria
pris fra kr 6 179
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Solferie? Kanariøyene venter! Bli 7, 10 eller 14 netter i et 4*-hotell ved stranden, halvpensjon, transport og fly t/r.

Sol, hav og strand... mer skal det ikke til for en uforglemmelig solferie! Solkysset hud, lange strandturer eller en drink i solnedgangen - kort sagt den perfekte oppskriften på en ferie! På en vellykket ferie skal du leve livet så enkelt som mulig, og nyte de små tingene i livet. Så kommer du hjem med en vakker brunfarge, men også helt avslappet og med oppladde batterier!

Tilbudet inkluderer:
 • 7, 10 eller 14 netter på Hotel Concorde
 • Halvpensjon
 • Fly t/r Las Palmas (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
De mest paradisiske øyene i Europa

Med sine behagelige dagstemperaturer på omkring 30° om sommeren og 20° om vinteren er Gran Canaria en ferieøy som er populær for mange solsultne nordmenn. I hovedstaden Las Palmas finner du den perfekte kombinasjonen av strand og det pulserende bylivet. Fra ditt hotell like ned til stranden kan du nyte solens stråler, deilig sjømat fra de mange restaurantene på Playa de Alcaravaneras, gå i shoppinggaten Perez Galdos eller utforske byens lokale fødevaremarkeder Mercado Central (åpen hver dag) eller Mercadillo de Vegueta (åpen om søndagen). Uansett hva du vil finner du noe du liker i mangfoldige Las Palmas!

Hotel Concorde

 • Hotel
 • Las Palmas de Gran Canaria, Spania
Terrass

Hotel Concorde ligger kun 50 meter fra stranden Las Canteras i sentrum av Las Palmas. På det 4-stjerners hotellet finner du en takterrasse med utendørs svømmebasseng og panoramautsikt over by og strand, mens du på restauranten Mirador kan spise frokost, lunsj og middag.

 • +-4
Les mer
Rum

Dobbeltrom

3 personer | Rom

Dobbeltrommene har aircondition, er innredet med gratis WiFi, minibar, satelitt-TV, dobbeltseng og privat bad med dusj, toalett og hårføner.

På Gran Canaria...

... er det mye å oppleve. Se disse tipsene:

 • Det sier seg selv at du finner fine strender på Gran Canaria. Bare Las Palmas har fire strender: Las Canteras, El Confital, Alcaraveneras og La Laja. Skal du kun prøve en strand, anbefaler vi Las Canteras. Den ligger kun noen minutters vandring fra hotellet og er ansett som en av de fineste i verden.
 • Er du glad i fotturer? Ta på deg gode sko og trekk innover mot fjellandsskapet! Reis på tur til Caminos Reales (den kongelige veien). Denne gamle veien var tidligere den eneste ruten der du kunne komme deg til over hele øya. I dag er det et paradis for eventyrere og fotturentusiaster.
 • Mens du nå befinner deg i Las Palmas, gjør deg godt kjent med denne livlige byen. Pittoreske gater, århundrer gamle bygninger, livlige torg, koselige boutiques og hippe barer: her føler du deg raskt som hjemme.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg avhengig av avreisedato og lengde på oppholdet, se endelig sum på bestillingssiden.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn t.o.m. 11 år per rom.

Barnerabatt

Med 2 fullt betalende voksne:
Barn 0-11 år bor gratis på hotellet

Barneseng er tilgjengelig, kontakt kundeservice for å arrangere dette.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Beliggenhet

Transport mellom flyplass og hotell er inkludert i dette tilbudet. Hotel Concorde ligger 50 meter fra stranden Las Canteras, 3 kilometer fra byens havn og cirka 35 kilometer fra Gran Canaria flyplass.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret