Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Luksusferie for voksne på Lanzarote

 • Solreiser
 • Playa Blanca
pris fra kr 11 319
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Gled deg til et solparadis kun for voksne! Luksuriøs ferie på Playa Blanca på Lanzarote inkl. 7 eller 14 netter med halvpensjon eller all-inclusive, fly t/r of flyplasstransport! Pris er p.p. i rom for 2.

Endelig er din tur til å skjemme deg bort! Unn deg et solrikt opphold på et luksushotell, der barnevogner og barneskrik er strengt forbudt. Her er det kun voksnes komfort i fokus. Den luksuriøse resorten ligger i Playa Blanca og innredet i typisk Lanzarote-stil med frodige subtropiske hager, vakre bassenger, koselige bassengbarer og glitrende fontener. Røm fra hverdagstresset, og ikke minst, det våte vinterværet til et kanarisk voksenparadis av sol, sommer og glede!

Tilbudet inkluderer:
 • 7 eller 14 netter på Elba Premium Suites
 • Halvpensjon (det er mulig å oppgradere til all-inclusive)
 • Fly t/r Lanzarote fra Oslo, Bergen eller Stavanger
 • Transport mellom flyplass og hotell
Playa Blanca

Under den spanske solen, på idylliske Lanzarote, finner du Playa Blanca. Her svaier palmene frem og tilbake, mens du nyter en cocktail ved bassengkanten. Solfylte dager og lune kvelder, kan vi garantere. Koselige barer, krystallklart hav, lange sandstrender, historiske severdigheter og flotte natureventyr. Her finner du alt du kan ønske deg av solrik drømmereise.

Elba Premium Suites

 • Hotel
 • Playa Blanca, Spania
Restaurant

Elba Premium Suites **** er et eksklusivt og privat område som kun anbefales for voksne. Nyt en unik opplevelse og maksimal komfort i en fredelig og elegant atmosfære.
Elba Lanzarote Royal Village Resort består av 120 flotte rom, inkludert Junior Suites and Suites, som du vil være heldig nok til å bo på under denne reisen. Hotellet er spesielt innredet med en utsøkt kombinasjon av fine materialer som gir en atmosfære av luksus og harmoni.
Hotellet har flotte utendørs bassenger, en sofistikert restaurant og spisesteder, stilig bassengbar og live underholdning på enkelte kvelder.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +9
Les mer
Junior Suite 2

Junior Suite

3 personer | Rom

Alle juniorsuiter er elegante og inkluderer Wi-Fi, klimaanlegg og takvifte. En putemeny, minibar, LED-satellitt-TV, Nespresso-kaffemaskin og safe er også tilgjengelig. Det private badet har en stor dusj, hårføner, sminkespeil, badekåpe og tøfler.

Junior Suite Prestige 2

Junior Suite Prestige

3 personer | Rom

Junior Suite Prestige er det større alternativet. Alle suitene er elegante og inkluderer Wi-Fi, klimaanlegg og takvifte. En putemeny, minibar, LED-satellitt-TV, Nespresso-kaffemaskin og safe er også tilgjengelig. Det private badet har en stor dusj, hårføner, sminkespeil, badekåpe og tøfler.

Lanzarote tips
 • Selv om Lanzarote, i motsetning til Tenerife, ikke har sin egen vulkan, har vulkansk aktivitet hatt stor innvirkning på landskapet i Lanzarote. Resultatet: fantastiske strender med imponerende fjellformasjoner. Besøk Costa de Papagayos imponerende naturinteriør.
 • Visste du at Lanzarote har en rik og særegen vinkultur? Øst for Timanfaya National Park, kan du besøke noen frodige vingårder - på vulkansk jord, en helt unik vinopplevelse.
 • Lanzarote er den perfekte destinasjonen for vannsport-entusiaster. Finn frem snorkel og surfebrett, og gjør deg klar for en aktiv dag i havets lekeplass.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne per rom.

Barnerabatt

Barn er ikke tillatt på dette hotellet.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.
enten.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret