Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Overnatting inkludert

Romantisk weekend i Ålesund

 • Weekendtur
 • Ålesund
pris fra kr 589
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Opplev Norges mest kunsteriske by: 1, 2 eller 3 netter på flotte og sentrale Hotel Brosundet Ålesund med fersk frokost hver morgen.

Bli med til den arkitektoniske perlen der fjord, fjell og hav møtes. Jugendbyen Ålesund med sin kunsteriske ånd balanserer jugendstil arkitektur i verdensklasse, kulinarisk eleganse og praktfull natur. Byen er også kjent for å være Norges kaféby og musikkby. På denne reisen bor du på et vakkert, historisk hotell som ligger nydelig til i Brosundet, ved Ålesunds ikoniske brygge. Det sentrale hotellet er den perfekte basen for å utforske byen. Du velger mellom 1, 2, eller 3 netter. Det flotte oppholdet vil uansett inkludere rykende fersk frokost hver morgen, i tillegg til en romantisk middag i hotellets koselige spisestue.

Tilbudet inkluderer:
 • 1, 2, eller 3 netter ved Hotel Brosundet Ålesund
 • Frokost hver morgen
 • 1 middag
 • 1 flaske vann ved ankomst
Ålesund- et nordisk eventyr

National Geographic skriver at Ålesund er et nordisk eventyr med moderne vri. Byen ligger ytterst på kysten i Møre og Romsdal. Ålesund har landets fineste eksempler på Jugendstil (art nouveau) arkitektur - dette er resultatet av et en et stort gjenoppbyggingsprosjekt etter en enorm brann i 1904. Internasjonale Ålesund er også hjemmet for Norges største torskefiskeflåte. Grunnet sin kunsteriske sjel, har byen fått et internasjonalt preg. Ålesund er svært attraktiv både i utseende og kultur.

Hotel Brosundet

 • Hotel
 • Ålesund, Norge
Hotel Brosundet + Front

Dette hotellet har flere ganger blitt stemt til Ålesunds beste hotell. Hotellet er historisk, stilfullt og i ekte jugendstil. Gjestene kan nyte cocktailer og et bredt utvalg av viner på Brosundet Bar. Hotel Brosundet frokostbuffé inkluderer lokalt produsert mat og serveres i en koselig sal med utsikt over Ålesund-stredet. Hotellet har originale trebjelker er innredet i varme toner. Aktive gjester kan nyte hotellets treningssenter og avslapningsområde, som inkluderer en badstue. Personalet hjelper gjerne med å ordne sightseeing og turer til Sunnmøre på forespørsel. Jugenstilsenteret (Art Nouveau Center) ligger bare 100 m fra Brosundet Hotel. Den nærmeste flyplassen er Ålesund lufthavn, Vigra, som ligger 17 km fra eiendommen.

 • +3
Les mer
Hotel Brosundet + Twin room

Standardrom

Standardrommene på Hotel Brosundet har flatskjerm-TV, skrivebord og kaffe- og tekoker. Mange av rommene har havutsikt, originale trebjelker og skråtak. Det private badet har hårføner og gratis toalettartikler fra REN. Gratis WiFi tilbys over hele eiendommen.

Standard dobbeltrom

Dobbeltrommene på Hotel Brosundet har flatskjerm-TV, skrivebord og kaffe- og tekoker. Mange av rommene har havutsikt, originale trebjelker og skråtak. Det private badet har hårføner og gratis toalettartikler fra REN. Gratis WiFi tilbys over hele eiendommen.

Singelrom med sjøutsikt

Singelrommene med sjøutsikt tilbyr en nydelig utsikt over Ålesund Brygge. Rommene har flatskjerm-TV, skrivebord og kaffe- og tekoker. Noen av rommene har originale trebjelker og skråtak. Det private badet har hårføner og gratis toalettartikler fra REN. Gratis WiFi tilbys over hele eiendommen.

Dobbeltrom med sjøutsikt

Dobbeltrommene med sjøutsikt tilbyr en nydelig utsikt over Ålesund Brygge. Rommene har flatskjerm-TV, skrivebord og kaffe- og tekoker. Noen av rommene har originale trebjelker og skråtak. Det private badet har hårføner og gratis toalettartikler fra REN. Gratis WiFi tilbys over hele eiendommen.

TravelBird Tips

Ålesund er Norges matby, musikkby og kaféby

 • Matbyen - Ålesund er kjent for å være Norges beste matby, og byen har merket seg på det internasjonale kartet for kulinariske byer i Europa. Byen har spesialisert seg på sjømat og sesongmessig varer. Gled til kulinarisk besøk til den lille verdensbyen.
 • Musikkbyen - kultur og kunst i høy klasse definerer mye av Ålesund. Byen arrangerer en rekke festivaler i året, blant annet Sommerfersten, Jugendfesten og Minijugend for å nevne noen få. I tillegg er Ålesund Norges by for levende musikk, på kveldene kan du nyte levende musikk i forskjellige sjangrer på byens stemningsfulle puber.
 • Kafébyen - I Ålesund spaserer du ikke langt fra kafé til kafé. Små kaféer er spredd over byens kose koselige gater, perfekt for pauser mellom shopping og sightseeing.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Partnervilkår

TravelBird fungerer som et reisebyrå for 62°Nord. Du inngår en direkte avtale med 62°Nord. TravelBird vilkår og betingelser (B) og reisevilkårene til vår partner gjelder for dette tilbudet. Reisens totalsum er refunderbar hvis bestillingen er kansellert opptil 2 dager før avreisedato. Kansellering etter denne datoen gir ikke rett til refusjon.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Barnerabatt

Ikke tilgjengelig

Romkapasitet

Maks 2 voksne per rom

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr kan medbringes på forespørsel for 30 EUR per natt, ca 300 kr per natt som betales på stedet.

Internett

WiFi er gratis.

Parkering

Parkering er ikke tilgjengelig.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret