Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Svale kvelder i solnedgangen på Malta

 • Solreiser
 • Sliema
pris fra kr 5 699
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Få feriefølelsen på Malta i 7, 10 eller 14 netter på 4-stjerners hotell, inkl frokost, flyplasstransport og fly t/r.

Nyt en avslappende middelhavsatmosfære på Malta! Hvil ut på stranden, vandre rundt i de smale smugene og landsbyene, snorkle noen timer og ta inn den mangfoldige kulturen som er så kjent for øya sør for Italia. Uansett hvor mange dager du bestemmer deg for å dra bestemmer du tempoet selv. Med badestedet Sliema som utgangspunkt er det enkelt å få med seg mye på ferien. Ditt 4-stjerners strandhotell befinner seg øst på øya, så du kan nyte den nydelige solnedgangen hver morgen!

Tilbudet inkluderer:
 • 7, 10 eller 14 netter på Preluna Hotel & Spa****
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Malta fra (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Mangfoldige Malta

Øya som ligger midt i Middelhavet er berømt for sine koselige landsbyer, smale smug og det fantastiske kjøkkenet. Smak den ferske sjømaten, for i et land som er omgitt av hav, kan ikke fiskemat bli ferskere! Legger du til de utstrakte, gylne strendene og det deilige klimaet, er Malta den perfekte feriedestinasjonen. Ta en tur til de søte fiskerlandsbyene, sett deg ned ved en av de fine terrassene og butikkene. Bruk en dag til å snorkle eller dra på en båttur til naboøyene, eller bare nyt dagene ved bassenget og stranden.

Preluna Hotel & Spa

 • Hotel
 • Sliema, Malta
Hotel

Rett ved havet i badestedet Sliema ligger dette moderne 4-stjerners hotellet ved den hyggelige boulevarden og er den perfekte basen for en ferie ved havet. Hotellet selv har et stort svømmebasseng omgitt av solsenger, og her kan du ta et forfriskende bad. Sole deg kan du også gjøre på takterrassen, og samtidig nyte den flotte utsikten over havet med en drink i hånden. For et deilig måltid har hotellet 3 restauranter: Nyt for eksempel sjømat rett fra havet med utsikt over Middelhavet, en restaurant med italiensk mat eller en med japansk mat. Du kan også benytte deg av et treningsstudio, svømmebasseng og en sauna i spaområdet. Skulle du ønske noen ekstra avslappende timer, kan du bestille massasje i spaavdelingen.

 • +7
Les mer
Kamer

Standardrom

I det komfortable standardrommet har du en TV, kaffe- og tefasiliteter, aircondition, en minibar og en safe. På ditt private bad har du i tillegg til dusj og toalett, toalettartikler tilgjengelig.

Rom med havutsikt

I rommet med havutsikt har du gode senger, aircondition, TV, kaffe- og tefasiliteter og på det private badet har du også toalettartikler. I tillegg har du en fantastisk utsikt over Middelhavet.

Paradis for vandrere og vannelskere

 • Naturen på Malta er en fryd for øyet. Akkurat som på Malta finner du den samme vakre naturen på naboøyene, med de flotte steinformasjonene og grønne dalene. Vårt tips? Kombiner land og vann på en dagstur til søsterøya Gozo. Med en av fergene drar du til øya med den unike naturidyllen. Her finner du talløse fotturer for alle vanskelighetsgrader.
 • Også på Malta kan du nyte mange fotturer. En av de mest imponerende fotturene finner du langs Dingli Cliffs. Klippene utgjør det høyeste punktet på Malta. Med en gang du når toppen belønnes du med en utsikt fra 220 meters høyde over havet som vil ta pusten fra deg! Beundre klippene som blander seg med havet.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt € 0,50 p.p.p.n. (maks 5 EUR per person per opphold)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 3 personer og 1 baby t.o.m. 1 år per rom.

Barnerabatt

Med 2 fullt betalende voksne:
Barn 0-1 år bor gratis på hotellet
Barn 2-12 år får 50% rabatt på hotellet
En 3. person fra 13 år får 25% rabatt

Ta kontakt med kundeservice dersom du ønsker å låne en barneseng fra hotellet.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

Gratis i hele hotellet.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Beliggenhet

Hotellet ligger rett ved havet og boulevarden i Sliema. Transport er inkludert i dette tilbudet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret