• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Sett ut på en vakker reise i Filippinene

 • Rundreise
 • 17 netter
 • Filippinene
pris fra kr 22 949
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Oppdag paradisiske Filippinene i 15 netter inkl. frokost, 8 utflukter, 6x lunsj, 2x middag, all transport, innenlandsfly, ferge og fly t/r.

Kritthvite strender med krystallklart vann, en fargerik undervannsverden, delfin- og skilpadder, underjordiske elver og kjegleformede sjokoladetopper... Listen over høydepunktene er lang på denne rundreisen! Start med den pulserende hovedstaden Manila, flyt avgårde på en utenomjordisk elv i Puerto Princesa, seil avgårde mellom El Nidos idylliske øyer, laguner og hemmelige strender, og beundre den frodige naturen på den mytiske øya Bohol. Ingen steder i verden er like spennende, vakre og fortryllende som Filippinenes øyparadis - ikke gå glipp av denne drømmedestinasjonen!

Tilbudet inkluderer:
 • 4 netter på Diamond Hotel i Manilla
 • 3 netter på One Manalo Place i Puerto Princesa
 • 3 netter på Casa Kalaw i El Nido
 • 5 netter på Momo Beach House i Panglau inkl. middag på ankomstdagen
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Manila (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Byomvisning i Manila på dag 2
 • Taal-vulkan trekking med lunsj på dag 3
 • Elvecruise over Loboc med ildflue-kikking på en mangrove inkl. middag på dag 4
 • Undergrunns elvecruise inkl. lunsj på dag 5
 • Honda Bay øyomvisning inkl. lunsj på dag 6
 • Tour C i El Nido inkl. pikniklunsj på dag 8
 • Tour A i El Nido inkl. pikniklunsj på dag 9
 • Tur på landsbygden med besøk til Chocolate Hills inkl. lunsj på dag 11
 • Alle inngangspenger, nødvendige materialer (som snorkleutstyr), transport og engelsktalende guide under de 8 utfluktene
 • Alle innenlandsflyvninger
 • All transport
 • Ferge Cebu - Tagbilaran
Drømmedestinasjonen Filippinene

Oppdag noen av Filippinenes 7000 øyer på en rundreise med landets høydepunkter! Start i hovedstaden Manila med den utrolige blandingen av høye skyskrapere og arkitektur fra spansketiden. Videre går turen til Puerto Princesa der du besøker den lengste underjordiske, navigerbare elven i verden, før du snorkler ved paradisiske Honda Bay. Liker du palmesus, hvite strender, øyhopping og laguner? Da er du kommet på riktig sted for neste destinasjon, El Nido. Snorkle av hjertets lyst i en av de mange lagunene, svøm igjennom et hull i fjellet for å komme til en skjult strand, og rull ut håndkleet på kritthvit sand på en unik øy. På øya Bohol lenger vest bor du på strandstedet Panglao og kan velge å utforske andre øyer, strender og den frodige regnskogen, i tillegg til de fantastiske Chocolate Hills, et fascinerende naturfenomen.

Reiserute

Dag 1 - 3: Velkommen til Manila

Dag 1: Du lander på filippinsk jord og blir tatt med til det første hotellet på reisen din. Underveis får du allerede et inntrykk av hovedstaden Manila. Skyskrapere som strekker seg mot himmelen, de livlige gatene, store shoppingsentre og innflytelsen fra spanjolene i distriktet Intramuros.

Les mer
Diamond Hotel Philippines  eller lignende

Dag 4 - 6: Paradisiske Puerto Princesa

Dag 4: Etter en god natts søvn og en solid frokost, setter du deg i dag på flyet til Puerto Princesa. Ved ankomst blir du hentet av din sjåfør til det følgende hotellet. Kl. 18.00 møter du i resepsjonen for din første utflukt. Gå ombord i en båt som tar deg langs bredden av elven Loboc, hvor ild… Les mer

One Manalo Place  eller lignende

Dag 7 - 9: Fortryllende El Nido

Dag 7: I dag forlater du Puerto Princesa og reiser til et enda mer paradisisk stykke av Filippinene, vakre El Nido! La deg fortrylle av lagunene, de paradisiske strendene, perfekte steder for å snorkle og fantastiske stenformasjoner som reiser seg opp av det krystallklare vannet. Fra El Nido er … Les mer

Casa Kalaw  eller lignende

Dag 10 - 14: Naturskjønne Panglao

Dag 10: Fra El Nido flyr du til Cebu, hvor fergen til Tagbilaran på øya Bohol venter deg. Deretter kan du slappe av på resorten din og nyte sol, bad og strand resten av dagen. Om kvelden nyter du en deilig velkomstmiddag på hotellet.

Dag 11: I dag står et helt spesielt naturvidunder på p… Les mer

Momo Beach House Panglao  eller lignende

Dag 15 & 16: Tilbake til Manila og Norge

Dag 15: Din fantastiske rundreise er på vei til å ta slutt. Denne dagen flyr du tilbake til Manila, hvor du tilbringer en siste natt. Fyll den siste dagen i Manila etter ditt eget ønske og reis for eksempel til de forskjellige barokkirkene du finner i byen. Visste du at Filippinene er det tredje… Les mer

Diamond Hotel Philippines  eller lignende
Tilvalg

Pamilacans undervannsverden (inkl. lunsj) - kan bestilles for dag 12- varighet: 7-8 timer: Du blir hentet kl. 05:00 av en engelsktalende guide og tatt med til sydøst for Tagbilaran via båt. Her er det seks hvalfisk og delfinsorter. I tillegg til å svømme og snorkle, får du også en tour gjennom en landsby på Pamilacan Island og lunsj (inkl. 1 drikke) inkludert. Bruk av snorkelutstyr er også inkludert.

Utflukt til Balicasag Island og Virgin Island (inkl. lunsj) - Kan bestilles for dag dag 13 - varighet i 8 timer: Du blir hentet ca. kl. 07:00 av en engelsktalende guide og tar en motorbåt opp til øya Balicasag. Her kan du snorkle og få den ekte paradisfølelsen. Du besøker også den ubebodde Virgin Island, hvor tidevannet har en helt spesiell effekt. Lunsj (med 1 drikke) og bruk av snorkelutstyr er inkludert.

Delfin- og hvalfisk-spotting med besøk til Balicasag Island og skilpaddetour (inkl. lunsj) - kan bestilles til dag 14 - varighet ca. 8 timer: Du blir hentet av din engelsktalende guide ca. kl. 05:00 og reiser rundt vannet ved Pamilacan per båt. Her lever det hvalfisk og delfinsorter, som du kan se i dag. Etterpå går utflukten videre til Balicasag Island, hvor du kan snorkle (snorkelustyr inkludert), nyt den inkluderte lunsjen (med 1 drikke) og dra på skilpaddetur.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
 • Terminaltillegg Tagbilaran ca. 80 NOK- p.p.
 • Internasjonalt reisetillegg ca. 120 NOK- p.p.
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg for reisen, se endelig sum på bestillingssiden.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn tom 2 år per rom.

Barnerabatt

Med 2 fullt betalende voksne:
Barn 0-2 år bor gratis på hotellet
Barn 3-11 år får rabatt avhengig av reisedato og lengde på hotellet
Barn 12-17 år regnes som voksne

Et barn tom 2 år sover foreldrenes seng.

Internett

Gratis på hotellene (ved enkelte er det kun tilgjengelig i lobbyen).

Reisegruppe

Du reiser alltid med andre TravelBird-kunder (min. 2 og maks 6 voksne). Reise med båt og innenlandsfly er i gruppe (også med personer som ikke reiser med TravelBird). Utfluktene på dag 2, 3 og 11 er privatutflukter med en engelsktalende guide, utfluktene på dag 4, 5, 6 , 8 og 9 er i gruppe med en engelsktalende guide.

Visumkrav

Du behøver ikke visum for denne reisen. Du får 30 dagers opphold ved ankomst på Filippinene. Passet ditt må være gyldig i minst 6 mnd etter hjemreise fra Filippinene. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Kontakt landets ambassade i Norge for mer informasjon: Embassy of the Philippines
Nedre Vollgate 4, 4. etg.
0158 Oslo
Tlf: + 47 22 40 09 00
Faks: + 47 22 41 74 01
http://www.philembassy.no/

Vaksinasjonskrav

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A og B, difteri, stivkrampe, kikhoste og polio før du reiser til Filippinene. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Forbehold om endringer

Vi tar forbehold om endring av reiserute og reisens forløp grunnet uforutsette hendelser utenfor vår kontroll.

Liknende hoteller

I tilfelle de nevnte hoteller ikke er tilgjengelig, vil dere bo i liknende hoteller i samme område. Hotellet vil være av samme standard eller høyere enn det hotellet som er beskrevet i tilbudet ditt. Dere mottar informasjon om det endelige hotellet med reisedokumentene dine, senest innen 5 dager før avreise.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret