• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Sett ut på en vakker reise i Filippinene

 • Rundreise
 • 17 netter
 • Filippinene
pris fra kr 26 349
 • per person fra
 • basert på 2 personer

Oppdag paradisiske Filippinene i 15 netter inkl. frokost, 8 utflukter, 6x lunsj, 2x middag, all transport, innenlandsfly, ferge og fly t/r.

Kritthvite strender med krystallklart vann, en fargerik undervannsverden, delfin- og skilpadder, underjordiske elver og kjegleformede sjokoladetopper... Listen over høydepunktene er lang på denne rundreisen! Start med den pulserende hovedstaden Manila, flyt avgårde på en utenomjordisk elv i Puerto Princesa, seil avgårde mellom El Nidos idylliske øyer, laguner og hemmelige strender, og beundre den frodige naturen på den mytiske øya Bohol. Ingen steder i verden er like spennende, vakre og fortryllende som Filippinenes øyparadis - ikke gå glipp av denne drømmedestinasjonen!

Tilbudet inkluderer:
 • 4 netter på Hotel Jen i Manilla
 • 3 netter på One Manalo Place i Puerto Princesa
 • 3 netter på Casa Kalaw i El Nido
 • 5 netter på Momo Beach House i Panglau inkl. middag på ankomstdagen
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Manila (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Byomvisning i Manila på dag 2
 • Taal-vulkan trekking med lunsj på dag 3
 • Elvecruise over Loboc med ildflue-kikking på en mangrove inkl. middag på dag 4
 • Undergrunns elvecruise inkl. lunsj på dag 5
 • Honda Bay øyomvisning inkl. lunsj på dag 6
 • Tour C i El Nido inkl. pikniklunsj på dag 8
 • Tour A i El Nido inkl. pikniklunsj på dag 9
 • Tur på landsbygden med besøk til Chocolate Hills inkl. lunsj på dag 11
 • Alle inngangspenger, nødvendige materialer (som snorkleutstyr), transport og engelsktalende guide under de 8 utfluktene
 • Alle innenlandsflyvninger
 • All transport
 • Ferge Cebu - Tagbilaran
Drømmedestinasjonen Filippinene

Oppdag noen av Filippinenes 7000 øyer på en rundreise med landets høydepunkter! Start i hovedstaden Manila med den utrolige blandingen av høye skyskrapere og arkitektur fra spansketiden. Videre går turen til Puerto Princesa der du besøker den lengste underjordiske, navigerbare elven i verden, før du snorkler ved paradisiske Honda Bay. Liker du palmesus, hvite strender, øyhopping og laguner? Da er du kommet på riktig sted for neste destinasjon, El Nido. Snorkle av hjertets lyst i en av de mange lagunene, svøm igjennom et hull i fjellet for å komme til en skjult strand, og rull ut håndkleet på kritthvit sand på en unik øy. På øya Bohol lenger vest bor du på strandstedet Panglao og kan velge å utforske andre øyer, strender og den frodige regnskogen, i tillegg til de fantastiske Chocolate Hills, et fascinerende naturfenomen.

 1. Dag 1 - 3: Velkommen til Manila

  Dag 1: Du lander på filippinsk jord og blir tatt med til det første hotellet på reisen din. Underveis får du allerede et inntrykk av hovedstaden Manila. Skyskrapere som strekker seg mot himmelen, de livlige gatene, store shoppingsentre og innflytelsen fra spanjolene i distriktet Intramuros.

  Dag 2: Kl. 9:00 blir du hentet fra hotellet for en time ved hotellet for en halvdagsomvisning i denne millionbyen. I Manila oppdager du raskt at Filippinene har en moderne side, og det kan minne litt om en helt vanlig asiatisk metropol, helt til du oppdager gamlebyen Intramuros, hvor du allerede kan danne deg et inntrykk av den filippinske historien.

  Dag 3: Du blir hentet fra hotellet kl. 7:00 for en dagstur til den imponerende Taal-vulkanen. Ved kanten av Taal-innsjøen setter du deg i en båt som tar deg til andre siden av sjøen. Så snart du ankommer vulkanøya kan utflukten begynne. Du vandrer i ca. 30 minutter til randen av krateret, hvor du har en fantastisk utsikt over krateret. Fra dette punktet har du også en vidunderlig panoramautsikt til fjellene i omgivelsene, kratersjøen og Taal-innsjøen. Etter utflukten har du den foreløpige siste kvelden i Manila før eventyret fortsetter til Puerto Princesa.

  Bedroom

  Hotel Jen Manila

  • Hotel
  • Pasay, Filippinene
  Bedroom

  En 5-minutters spasertur fra både kultursentrum av byen og Manila Bay, Dette kosmopolitiske er også 3 km fra Rizal Park. Rommene er moderne og tilbyr gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV og minifridges, samt skrivebord, te- og kaffemaskiner og safe. Noen av rommene har utsikt mot bukten. Roomservice er tilgjengelig 24/7 (mot en avgift). Du finner også en moderne 24-timers restaurant, samt et sushi spisested, en Internett-kafé og en stilfull lobby lounge. Andre fasiliteter er et utendørsbasseng, et treningsrom og en executive lounge. Massasjebehandlinger er tilgjengelige (mot en avgift).

  Les mer
 2. Dag 4 - 6: Paradisiske Puerto Princesa

  Dag 4: Etter en god natts søvn og en solid frokost, setter du deg i dag på flyet til Puerto Princesa. Ved ankomst blir du hentet av din sjåfør til det følgende hotellet. Kl. 18.00 møter du i resepsjonen for din første utflukt. Gå ombord i en båt som tar deg langs bredden av elven Loboc, hvor ildfluer skaper et romantisk lys. Glem en middag med levende lys, for på denne utflukten er det ildfluene som lyser opp omgivelsene mens du spiser middagen. Glem ikke kameraet ditt, dette synet har du lyst til å feste til minnekortet.

  Dag 5: I dag blir du kjent med UNESCO-verdensarven under kalksteinfjellene, en underjordisk elv på hele 8,2 kilometer. Derfor er det den lengste, navigerbare, underjordiske elven i verden. Om ettermiddagen reiser du tilbake til hotellet hvor du er fri til å utforske omgivelsene dine som du vil.

  Dag 6: En ny dag, en ny utflukt! I dag blir du med en guide på en øyutflukt i Honda Bay. Ta plass i en båt og bli med til en av de mest fortryllende øyene i Palawan. Under denne utflukten er det også mulig å snorkle, undervannsverdenen her er helt fantastisk. Sent om ettermiddagen reiser du tilbake til hotellet. Pakk kofferten, for på dag 7 tas du med i privat buss til vakre El Nido. Reisen tar ca. 5 til 6 timer.

  One Manalo Palace

  • Hotel
  • Puerto Princesa, Filippinene

  På One Manalo Place er det utendørs svømmebasseng og spa, to restauranter med henholdsvis fiskeretter og lokale retter, samt gratis WiFi på fellesområdene.

  Rom: På rommet ditt har du flatskjerms-TV med kabelkanaler, safe, aircondition og eget bad med dusj, hårføner og gratis toalettartikler.

  Les mer
 3. Dag 7 - 9: Fortryllende El Nido

  Dag 7: I dag forlater du Puerto Princesa og reiser til et enda mer paradisisk stykke av Filippinene, vakre El Nido! La deg fortrylle av lagunene, de paradisiske strendene, perfekte steder for å snorkle og fantastiske stenformasjoner som reiser seg opp av det krystallklare vannet. Fra El Nido er det mulig å gjøre mange utflukter til de mange øyene ved Palawan, hvorav Tour C og Tour A er de beste anbefalingene fra de lokale. Heldigvis står disse to utfluktene på programmet de neste to dagene.

  Dag 8: Tour C tar deg i dag med til den praktfulle Dilumacad-øya, også kalt Helicopter Island (ja, på grunn av formen), Mantiloc Shrine, en øde øy med et lite tempel, og noen fantastiske steder for å snorkle. Videre tas du med til Secret Beach, Star Beach og Hidden Beach. For å nå Secret Beach må du ta på deg snorkleutstyret og dykke inn i et lite hull fjellveggen før du kommer frem til den lille stranden på den andre siden. Mer hemmelig kan det vel ikke bli!

  Dag 9: Det er på tide for den andre populære touren på programmet, Tour A. Denne dagen står i lagunenes tegn og fargerike koraller. I dag ser du Small Lagoon, Big Lagoon og Secret Lagoon. Det følgende stoppet på touren er Shimizu Island, hvor snorkling står på programmet. Selvsagt kan du også bare slappe av i solen på den hvite stranden. Til slutt ender du opp ved Seven Commando Beach, hvor du kanskje kan få øye på en havskilpadde.

  På begge tourene blir du guidet av en engelsktalende guide, og snorkelutstyr og en pikniklunsj er inkludert.

  Casa Kalaw

  • Hotel
  • El Nido, Filippinene

  Casa Kalaw ligger 4 minutters gange fra stranden. Her kan du nyte den tropiske hagen, ta et svalende bad i et utendørs svømmebasseng og ta en cocktail i baren etter middagen i hotellets restaurant. Rommene er stilrene og moderne innredet med god senger, aircondition, en TV og et privat bad med toalett og dusj. Gratis WiFi er tilgjengelig i hele hotellet.

  Les mer
 4. Dag 10 - 14: Naturskjønne Panglao

  Dag 10: Fra El Nido flyr du til Cebu, hvor fergen til Tagbilaran på øya Bohol venter deg. Deretter kan du slappe av på resorten din og nyte sol, bad og strand resten av dagen. Om kvelden nyter du en deilig velkomstmiddag på hotellet.

  Dag 11: I dag står et helt spesielt naturvidunder på planen. Om morgenen setter du kursen mot Chocolate Hills. Ikke ta det bokstavelig, for til tross for at de 1200 kjegleformede fjelltoppene har fått dette navnet, er det kun brunfargen på plantene på toppene som gjør at de får sitt navn fra sjokolade. På din guidete tur får du vite de forskjellige mytene knyttet til dette landskapet.

  Dag 12 - 14: Har du sett mye de siste dagene? De følgende to dagene er satt av til total avslapping. En eksotisk resort med svømmebasseng og et paradisisk hav foran døren er derfor naturlig nok det perfekte stedet. Vil du være med på enda en utflukt? Bestill da tilvalget "Undervannsverdenen i Pamilacan", "Utflukt til Balicasag Island og Virgin Island' eller 'Delfiner og hvalfiskhai-spotting med besøk til Balicasag Island og skilpaddetour'.

  Momo Beach House

  • Hotel
  • Panglao, Filippinene

  Momo Beach House ligger ved stranden og har utendørs svømmebasseng, mulighet for å låne sykler og gratis WiFi på alle fellesområdene. Hotellets Beach Tree Café serverer internasjonale retter, og mot gebyr kan du arrangere massasje, dykke- og snorkelturer.

  Rom: På rommet ditt du TV, aircondition og eget bad med dusj og gratis toalettartikler.

  Les mer
 5. Dag 15 & 16: Tilbake til Manila og Norge

  Dag 15: Din fantastiske rundreise er på vei til å ta slutt. Denne dagen flyr du tilbake til Manila, hvor du tilbringer en siste natt. Fyll den siste dagen i Manila etter ditt eget ønske og reis for eksempel til de forskjellige barokkirkene du finner i byen. Visste du at Filippinene er det tredje største katolske landet i verden? På den tiden bygget den spanske regjeringen mange flotte barokkirker. Besøk San Augustin-kirken, Miago-ao-kirken og Santa Maria-kirken. Alle disse perlene er også på UNESCOs verdensarvliste.

  Dag 16: Da er det på tide å vende hjem med et fjell av opplevelser med imponerende minner fra de vidunderlige oppdagelsene fra Filippinene.

  Bedroom

  Hotel Jen Manila

  • Hotel
  • Pasay, Filippinene
  Bedroom

  En 5-minutters spasertur fra både kultursentrum av byen og Manila Bay, Dette kosmopolitiske er også 3 km fra Rizal Park. Rommene er moderne og tilbyr gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV og minifridges, samt skrivebord, te- og kaffemaskiner og safe. Noen av rommene har utsikt mot bukten. Roomservice er tilgjengelig 24/7 (mot en avgift). Du finner også en moderne 24-timers restaurant, samt et sushi spisested, en Internett-kafé og en stilfull lobby lounge. Andre fasiliteter er et utendørsbasseng, et treningsrom og en executive lounge. Massasjebehandlinger er tilgjengelige (mot en avgift).

  Les mer
Tilvalg

Pamilacans undervannsverden (inkl. lunsj) - kan bestilles for dag 12- varighet: 7-8 timer: Du blir hentet kl. 05:00 av en engelsktalende guide og tatt med til sydøst for Tagbilaran via båt. Her er det seks hvalfisk og delfinsorter. I tillegg til å svømme og snorkle, får du også en tour gjennom en landsby på Pamilacan Island og lunsj (inkl. 1 drikke) inkludert. Bruk av snorkelutstyr er også inkludert.

Utflukt til Balicasag Island og Virgin Island (inkl. lunsj) - Kan bestilles for dag dag 13 - varighet i 8 timer: Du blir hentet ca. kl. 07:00 av en engelsktalende guide og tar en motorbåt opp til øya Balicasag. Her kan du snorkle og få den ekte paradisfølelsen. Du besøker også den ubebodde Virgin Island, hvor tidevannet har en helt spesiell effekt. Lunsj (med 1 drikke) og bruk av snorkelutstyr er inkludert.

Delfin- og hvalfisk-spotting med besøk til Balicasag Island og skilpaddetour (inkl. lunsj) - kan bestilles til dag 14 - varighet ca. 8 timer: Du blir hentet av din engelsktalende guide ca. kl. 05:00 og reiser rundt vannet ved Pamilacan per båt. Her lever det hvalfisk og delfinsorter, som du kan se i dag. Etterpå går utflukten videre til Balicasag Island, hvor du kan snorkle (snorkelustyr inkludert), nyt den inkluderte lunsjen (med 1 drikke) og dra på skilpaddetur.

Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
 • Terminaltillegg Tagbilaran ca. 80 NOK- p.p.
 • Internasjonalt reisetillegg ca. 120 NOK- p.p.
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg for reisen, se endelig sum på bestillingssiden.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn tom 2 år per rom.

Barnerabatt

Med 2 fullt betalende voksne:
Barn 0-2 år bor gratis på hotellet
Barn 3-11 år får rabatt avhengig av reisedato og lengde på hotellet
Barn 12-17 år regnes som voksne

Et barn tom 2 år sover foreldrenes seng.

Internett

Gratis på hotellene (ved enkelte er det kun tilgjengelig i lobbyen).

Reisegruppe

Du reiser alltid med andre TravelBird-kunder (min. 2 og maks 6 voksne). Reise med båt og innenlandsfly er i gruppe (også med personer som ikke reiser med TravelBird). Utfluktene på dag 2, 3 og 11 er privatutflukter med en engelsktalende guide, utfluktene på dag 4, 5, 6 , 8 og 9 er i gruppe med en engelsktalende guide.

Visumkrav

Du behøver ikke visum for denne reisen. Du får 30 dagers opphold ved ankomst på Filippinene. Passet ditt må være gyldig i minst 6 mnd etter hjemreise fra Filippinene. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Kontakt landets ambassade i Norge for mer informasjon: Embassy of the Philippines
Nedre Vollgate 4, 4. etg.
0158 Oslo
Tlf: + 47 22 40 09 00
Faks: + 47 22 41 74 01
http://www.philembassy.no/

Vaksinasjonskrav

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A og B, difteri, stivkrampe, kikhoste og polio før du reiser til Filippinene. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Forbehold om endringer

Vi tar forbehold om endring av reiserute og reisens forløp grunnet uforutsette hendelser utenfor vår kontroll.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret